Aldatıldım yine! çaresizim..yalnızım..bunalımdayım

şimdi aradı yine beni .bebegim gel neolur konuştum işte. diyor. o kızla işim yok artık diyor..
bende senle işim yok arama dedim kapattım suratına bu nasıl sevgi hem sev hem de en yakın arkadsınla ask yasa.o kız da diyor ki beni senden daha cok seviyor diyor..
erkek arkadasım hayır ben senle evlenmek istyroum onla degil dedi bana..o kız da diyor ki bir hafta önce beni arayıp dmedin mi ben senle evlenicem diyee diyor.
erk arkadasım da inkar ediyor yok öle bişey diyor.kız da yemin ediyor ona öyle dedigine dair.dedim onlara.ay böyle basım agrıdı yeminle..sizin yaptıgınızı midem kaldırmıyor.birbirinize bırakıyorum sizi.evleniyomusunuz..napıyosunuz umrumda degil dedim.erk arkadasım ben onla evlenmem diyor ...kız bana başka seyler diyor...kafam varya bulandı artık yeter..çıldırıcaktım..bitirdim seni dedim geldim.
ben ömrü hayatımda böyle sacma ilşki görmedim ya...

inan ki ben de görmedim :ssz:

Son düzenleme:
selam bende aldatıldığımı öğrendim acı :((( hemde anlatılmaz bir acı ama ya şimdi bitecek yada ömür boyu ya yine yaparmı diye aklında hep bir soru işaretiyle yaşayacaksın kendine yeni bir uğraş bul hemen

bende aldatıldım evet ki bunu sein sevgilin gibi aşk yaşayarak degil cinsel bi aldatmaydı ögrendigim gün kapıyı çarptım gittii dönmedim arkaya istedim dönmeyi ama yapamadım ve şimdi o adamın gözünden tek bi yanlışında arkasına bakmadan giden kadınım peki senin farkın ne her defasında aldatılmışsın ki şu an gözünün önünde bile yaptığı igrençliklere ragmen cevap veriyosun ne demek bebegim biitti konuştum ben seninle evlenicem ne demek ya ben seninle evlenicem onunla bununlada gönlümü eglendiricem seni aptal yerine koyucam mal yerine koyucam diyor adam sana sende hala geriye baksammı diye düşünüyorsun biraz gurur olsun lütfen ya vala konunu okudum içim yandı yıllar sonra geriye baktıgında bu yerlerde sürünüyor halini düşünme gururu için kendi için aşkından vazgeçen bi kadını düşün ki ben burda erkek arkadaşının labali hareketlerinden aşka dair hiçbişey sezmedim !

bende aldatıldım evet ki bunu sein sevgilin gibi aşk yaşayarak degil cinsel bi aldatmaydı ögrendigim gün kapıyı çarptım gittii dönmedim arkaya istedim dönmeyi ama yapamadım ve şimdi o adamın gözünden tek bi yanlışında arkasına bakmadan giden kadınım peki senin farkın ne her defasında aldatılmışsın ki şu an gözünün önünde bile yaptığı igrençliklere ragmen cevap veriyosun ne demek bebegim biitti konuştum ben seninle evlenicem ne demek ya ben seninle evlenicem onunla bununlada gönlümü eglendiricem seni aptal yerine koyucam mal yerine koyucam diyor adam sana sende hala geriye baksammı diye düşünüyorsun biraz gurur olsun lütfen ya vala konunu okudum içim yandı yıllar sonra geriye baktıgında bu yerlerde sürünüyor halini düşünme gururu için kendi için aşkından vazgeçen bi kadını düşün ki ben burda erkek arkadaşının labali hareketlerinden aşka dair hiçbişey sezmedim !

okadar güzel yamıssınnn tebrık ederımmm aynen benım düşüncelerım

kötü bi ilişkiden kastınız buysa evet hiç yaşamadım..hı hiç mi aldatılmadım?tabi ki aldatıldım ama ben ilk seferde dahi vurdum tekmeyi koydum kapının önüne.bir daha da asla ardıma bakmadım.bence çok sevmek demek insanların ağzınıza s.çmasına izin vermek demek değil kbakmayın da bu arkadaş kendine bunu yaptırıyo.ben yaptırmam yaptırmadım da.elbette ağlasın rahatlasın..ama yazdığı duygusal şeyler bende -burdaki pek çok arkadaş da aynı şeyi yazmış zaten- sevgilisiyle barışacağı izlenimini uyandırdı.

kötü bi ilişkiden kastım cok severken onsuz nefes bile alamazken onun tarafından defalarca yaralanmak,yaralandığın halde yine yaralarını onun sarmasını istersin onun dizinde ağlamak istersin zor çok zor Allah kimseye yaşatmasın.arkadaş biraz boşlukta kalmış ama atlatıcak inşallah

arkadaş bi ben mi hayata bu kadar arabesk bakamıyorum yaa
bir değil iki değil bu nasıl sevgiymiş ben sevmeyi bilmiyorum bu anlaşıldı
çok seviyodum affettim bi mantıksa benim mantığım bunun tam tersi, zaten çok sevdiğim için affedemem, kaldıramam başka bi kadınla olan ilişkisini, ister fiziki ister duygusal olsun kaldıramam, aşk herşeyi affeder mi yaa Allah aşkına, herşeyi affedecekse türlü midesizliklere göz yumacaksa yemişim öyle aşkın ızdırabını

şimdi aradı yine beni .bebegim gel neolur konuştum işte. diyor. o kızla işim yok artık diyor..
bende senle işim yok arama dedim kapattım suratına bu nasıl sevgi hem sev hem de en yakın arkadsınla ask yasa.o kız da diyor ki beni senden daha cok seviyor diyor..
erkek arkadasım hayır ben senle evlenmek istyroum onla degil dedi bana..o kız da diyor ki bir hafta önce beni arayıp dmedin mi ben senle evlenicem diyee diyor.
erk arkadasım da inkar ediyor yok öle bişey diyor.kız da yemin ediyor ona öyle dedigine dair.dedim onlara.ay böyle basım agrıdı yeminle..sizin yaptıgınızı midem kaldırmıyor.birbirinize bırakıyorum sizi.evleniyomusunuz..napıyosunuz umrumda degil dedim.erk arkadasım ben onla evlenmem diyor ...kız bana başka seyler diyor...kafam varya bulandı artık yeter..çıldırıcaktım..bitirdim seni dedim geldim.ben ömrü hayatımda böyle sacma ilşki görmedim ya...

Konunun devamını okumaya tahammül edemedim.

Bu nasıl sevgi diye sevgilinizi sorgulamak yerine,kendinizi bir sorgulayın bence.

Sizi sevmeyen,defalarca aldatan bir adamı hala nasıl sevebiliyorsunuz.??

Kızlar yardım edin bir cift lafa cok ihtiyacım var.erkek arkadasım aldattı yine beni..daha önce kac kez aldatmıştı.affettmiştim.aldatmak dediğim yatmadı..görüşüyo face de telde..hiç görmediği kızlara askım canım bitanem diyor..bunaldım.terkettim..ama öyle sevdim öyle sevmişim ki hep affettim.ona ceza veremedim..o özür diledi.ben affettim.yalaama oldu artık ilişki..en son ki aldatma da en yakın arkadasını öpüyor dudagının kenarından?!!öyle dedi.affedilecek ya illa .. kavga ettim agladım agladım agladım...gözyaslarım öylesine akıyordu ki zamanı bir an evvel gecirmek istercesine akıyordu..her gözyasımda pişmanlığımı,öfkemi,umutlarımı,dargınlıklarımı içimden atıyor gibiydim..bi daha olmayacak dedi..telefon actı o kız arkadasına ve ona seniı hayatımdan cıkarıyorum dedi.bırak pesimi sen fettansın şölesin bölesin aramızı bozuyosun deyip terketti güya onu!!!???bana yalvardı gitme diye..bırakmadı önce ben sinirliydim bu defa affetmeyecem diyordum içimdden sürekli..ona lafları sayıp cıksam su kapıdan bi daha dönmekten korkuyordum..aglıyordum ya birazda su acınacak halime aglıyordum..böyle bir adamı secmiştim ya kaderime aglıyordum..bu kacıncı aglayısım ,yanısım mahvolusum anlatamam...
ona dedim..
sen ahlakssızsın,namus suzsun,sen hastasın zaafın var tüm kadınlara..şizofrensin tedavi ol. ama beni ne ara ne sor..bitti bu defa gercekten bitti.ben senin gibi birine kocam demem diyemem..çocugumun babası diyemem ..aileme damat diye seni gösteremem.sen allah korkusu da sevgisi de yok..bırak benim hayatımı mahvetme..ömrümü calma daha fazla..gencim daha.ben mutlaka bulurum bana deger vereni..senle zaman kaybetmeye gerek yok..senle ne eglenilir ne evlenilir hiç bi halt olmaz..ne sıcak bir yuvan olur ne de ailen ..kim evlense senle huzursuz olur..kendini de başkalrını da mahvediyosun..dedim saydım...
dilim herseyi söyledi..kalbim bu sırada tekledi..gözyaslarıylaa yazıyorum ....kalbim bu sırada dilime hep dur dedi..dur onu sevmiştin ya hani..dur biraz gecse mi zaman .bekle biraz..öylece bekle..yada bir yagmur mu yagsa temizlense bi ortalık..güneş acar mı sonrasında o toprak kokusunda ömrümün..bagrında cicekler acsın diye ugrastıgım sevdama hep kar yagdı,dolu yagdı..sel aldı götürdü..hersey gitti şimdi ..bir baktım gözyaslarım kalmış geride..birde hatıralarım..sahi ya niye gitmez bu hatıralar..ne kolay olacaktı işim halbu ki..hatırlayacak birsey olmasaydı..
şimdi ayaga kalmam lazım dimi benim susmaam lazım artık..su hıçkırıgımıı dindirip gülerek bakmam lazım gökyüzüne ..ama nasıl..

erk arkadasım da inkar ediyor yok öle bişey diyor.kız da yemin ediyor ona öyle dedigine dair.dedim onlara.ay böyle basım agrıdı yeminle..sizin yaptıgınızı midem kaldırmıyor.birbirinize bırakıyorum sizi.evleniyomusunuz..napıyosunuz umrumda degil dedim.erk ar
kadasım ben onla evlenmem diyor ...kız bana başka seyler diyor...kafam varya bulandı artık yeter..çıldırıcaktım..bitirdim seni dedim geldim.ben ömrü hayatımda böyle sacma ilşki görmedim ya...

evet yası gelmiş 32 ye ..bu saatten sonra adam huyundan asla vazgecmez..daha önceki sevgilileri de hep bu yuzden terk etmiş.ben diyim 15 sen de 20 si..nerden buldum onu..nerden buldu beni bu adam..Allahım sen kurtar beni..

işin ilginci kızla öpüşüyor ve sonra da, o kıza fettansın bırak peşimi deyip terkediyor kızı öylemi. zavallıcık.:51: kızla beraberken kendinde değil miydi garibim:)
kıza birde bunları demiş ya. çok güldüm buna..:1:
tabii tabii demiştir:ssz:
bu arada da kıza evlenme teklif etmiş kızın dediğine göre..vay vayy :6:
geçmişinde de 20 kıza da bunu yapmış.
bu arada sicil oldukça kalabalık yaşına göre..
bunları bilerek hala devam ederseniz, bu komedi yalanlara ki bunlardan biri, kızın onu taciz etmesi şeklinde,:37:,...alışın..
hatta inanmış görünün.
ama bunları bir daha yaşamak istemezseniz isterse gebersin ,bırakın ne hali varsa görsün.
ayrıca ,huylu huyundan vazgeçmez deyiminin doğruluğunu ispatlayan olaylardan biride bu yaşanılandır. herkesin kulağına küpe olması dileğiyle:ssz:

arkadaşım Dibini görmediğin suya dalmadığın gibi, Emin olmadığın sevgiye teslim etme kendini..( saplantı haline getirme zararlı sarmaşıklarından kurtulmaya bak

sevgi de bir yere kadar.

lütfen biraz duruşun olsun.

yine yeniden birdaha aldatıldım :53::53: demek ne demek...

sen nasıl hazmedip seviyorum deyip onun elini tutabildin.?

sana değer vermeyeni sen tepene koy,bir de kafana etmesini sağla.:19::19::19:

yapacağın tek şey ; o esi ben yok deyip poposuna okkalı tekmeyi basmak.

Çok ibretlik bir konu olmuş. Aldatmanın biri, ikisi olmaz. Gururun yok mu, kadınlık onuru denilen bir şey vardır..

Ayrıca nasıl bir adama kendinizden daha fazla önem verip, kendinizden daha çok saygı sevgi duyup her şeyi affediyorsunuz. Herkes aşık oluyor, herkes hatalar yapıyor, herkes gerekince kendinden ödün veriyor, ama bu şekilde olmasına artık diyecek söz bulamıyorum.

Bunca şey olmuş, siz hala cümlelerinizin arasında o benim evleneceğim adam değil vs vs diyorsunuz. Bilemiyorum ama çok yanlış yapmışsın. Bundan sonra silkelenmen, kendine önem vermen ve önüne bakman gerek.

Bu kadar drama queen şeklinde yaşamayın hayatı

kimse senden değerli değil emin ol. İlk aldattığında tamam seviyodun affettin hadi 2.sinde de kıyamadın ama bi dur demelisin bence. Şimdiden böyle yapan adam evlendikten sonra neler neler yapar. Şu bi gerçekki erkeklerdeki mantık aynı ''evlenince kadın ayrılamaz ne de olsa ben istediğimi yaparım dönüp özür dilerim yine affeder'' o daha evlenmeye bırakmadan neler yapmış ilersini sen düşün. Dünyadaki son erkek o değil sevgi de karın doyurmuyo.O seni sevse zaten aldatmazki köpek gibi pişman olup özür diler affedersin yapmaz bidaha ama adam alışkanlık haline getirmiş, çok yazık.

pardon ama kaderinize aglama sebebinizi anlayamadim ben

hatalarimizdan ders cikarip bizi uzen insanlari hayatimizdan cikarmak bizim elimizde.. onu affedin ve tekrar aldatmasina vize cikarin diye kafaniza silah mi dayiyorlar. basin kicina tekmeyi gitsin. affederken ne bekliyorsunuz ki? tamamen duzelip sizi cooooook sevip tamamen size sadik kalacagini mi? oyle olsa bile guvenebilecek misiniz? tavsan uykusu pek kolay degildir haberiniz olsun.

oyle miy miy miy aman da kaderim neden boyle birini sectim uhuhuu demekle de hic bir sey duzelmez..

yani uzerinize alinmayin ama bazi hemcinslerimin ortada elle tutulur bi sebep yokken kendi kendilerini ezik ve aciz duruma sokmalarina sinir oluyorum.

Bu tip vakalarda kadına üzülmüyorum ben :ssz:
Hatta iyi olmuş diyorum.Kendi kaşınıyor sürekli çünkü.
Adam aldatıyor kadın affediyor..gene aldatıyor gene affediyor..
Bu böyle gidiyor .Olağan halini alıyor :31:

Adam (!) bir kere aldattı.
Affedersen gene aldatılrsın.
Adam diyecek ki ilkinde beni yakaladı affetti ikincide neden affetmesin ki :ssz:

Aldatan erkek hatalıdır.Hata katiyen ikinci kadında değildir.
Yok sen fettansın.bilmem nesin :ssz:
O fettansa sen nesin ?
Burda yazsam banlanırım :15:

O kadın silah zoruylamı yaptırdı sana ..
İstemeseydin...adam olaydın yapmayaydın abicim.

Bu konuda en temizi ikinci kadın :26:
Birinci derece suçlu olan erkek.
İkincisinde de konu sahibi .

Affetmeyeydin de aldatılmayaydın.
Seviyormuş muş da affetmiş.
Martaval okuyorsun :ssz:

Aşk herşeyi affeder i savunuyorsan affetmeye devam!
Ammaa kadının gururu haysiyeti vardır ı savunuyorsan kes şunu! ve affetmeyi bırak!

Şu zaman dedikleri varya arkadaşım bizim tek ilacımız o.. bende yaralıyım hemde ne biçim.. ama dik dur seni haketmeyene kendinden çok değer verirsen onun gözünde hiç değerin kalmıyor..

sadece bi sözle özetlemek lazım :)

"Biri sizi bir defa aldatırsa suç onundur. İkinci defa aldanırsanız bilin ki suç sizindir. "

gerçektende öyle bir kere aldattıysa zaten ikinci kez neden bekliyosun ki.
insanlar değişmez. zaten ilişkide güven yıkılıyo karşı tarafta eminim bir kere affetti bi daha affeder mantığında.
salla gitsin bence kotayı çoktan aşmışş :D

Back
X