• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım

Polise gitmeli miyim

• Ankete Katılan
    65
  • Anket Kapalı .
Yani ben şunu anlamıyorum adamı boşuyorsunuz adam nişanlanınca da tekrar vuruluyorsunuz " amaa demek bu adam revaçtaymış ben bilememişim resmen kaptırdım başka hatuna , hemen kendime bağlayayım" mı diyorsunuz? Tabii bu arada adam da iki hatun arasında kalıp totoşunu tavana çarptırıyor
Tövbe ya rabbi ya!
Kardeşim boşverin hiç bir girişimde bulunmayın önünüze bakın la havle deyin Allah'a sığının evladınıza odaklanın o eski eş olacak adama da hiçbir konuda taviz vermeyin net olun!

diğer konularda yorum yapmayacağım arkadaşlar yazmış hepsine katılıyorum.
ama çocuğunuzu hemen bir pedagog ile görüştürün ve ona göre hareket edin.
7yaşında neyin saç dökülmesi bu... nasıl şeyler yaşadı kim bilir kendi içinde...
bunları çocuğa yaşatmaya ne hakkınız var insaf ya...

Kadın demiş ki madem şizofren diyosun sil engelle görüşme demiş. Yok demiş adam eğer onun duygularına karşılık veriyo gibi rol yapmazsam çocuğu göstermez para gönderemez demiş. Kadın bana diyo ki ben senin para gönderdiğini de biliyorum buluştuğunuzu da biliyorum. Eğer bu olay patlak vermeseydi daha fazla para isteyecektik borçları vardı diyo. Zaten birlikte yaşadıkları için çoğu zaman kadının yanında konuşmuş benimle. Kadın beni şizofren sandığı için göz yummuş.

İş de bulmuş güzel.

bu adam sizden ayrılmış nişanlanmış hala peşinde koşan siz , iş buldu falan diye adama vurulan da siz. ama adam nişanlııı yani evlenmek üzere bir başkasıyla. siz karşı taraf olsaydınız " nişanlım eski eşiyle görüşmeye başladı ve nişanı attı" diye konu açacaktınız. siz neden aldatıldınız ki aldatılan o kadın. burda zaten işler rayından çıkmış. gerisi de onların karaktersizliği. bu saatten sonra yavrunuza adapte olunuz. aranızda mahvolmuş yavrucak

Kızlar 6 yıl süren ilişkinin sonunda evlenerek 5 sene evli kalabildim. 3 yıl önce beni aldatmış olan eşimden boşandım. Zaten alkol problemi vardı ve girdiği işlerde pek barınamıyordu. 7 yaşında oğlum var bende kalıyor. Sonra bir ay önce eski eşimin nişanlandığını gördüm face de. O ana kadar nefret ettiğimi sanıyordum ama görünce kahroldum. İş de bulmuş güzel. Ona model grubunun sen ona aşıksın şarkısını gönderdim. Galiba kendim kaşınmışım. Sonra adam bana cayır cayır yazmaya başladı. Yalvarmalar hiç unutmadım demeler. Ama görseniz ölüyor aşkımdan. Zaten evim belli olsun diye nişanlanmıştım hemen ayrılıyorum dedi. Benim için ayrılma ben sana hiç bişeyin sözünü veremem dedim. Ama ayrıldı. Faceden bütün resimleri sildi falan. Ne zaman arasam rahatça konuşuyorduk. Eskisinden bin kat güzeldi herşey. Ben buna tekrar güvendim. Bi de kredi çektim 5000tl verdim. Alkolü de bıraktım dedi bi senedir hiç içmiyorum dedi. Ama nasıl mutluyuz buluştuk iki defa, eve de geldi fln, çocuk da havalara uçuyor babam geldi diye. Artık hiç ayrılmayacağız oğlum diyor. Bir ay büyük aşk yaşadık.Neyse bu o gece gitti. Görüntülü aradım kadın açtı konuşmadan kapattı. Eyvah. Ölüyorum. Sabaha kadar aradım cevap yok. Ertesi gün adam bana diyor ki gizlice girmiş kadın eve hırsız gibi. İnanmadım ama inanmış gibi yaptım. O gece de aradım kadın açtı. Meğer birlikte yaşıyorlarmış. Ayrılmamışlar. Kadına benim şizofren olduğumu uydurduğumu söylemiş. Bir sürü yazışmalarımızı ekran görüntüsü alıp gönderdim. Sarılmış fotoğrafımızı adamın telefonunda kendi gözleriyle gördü. Ama adam bunlar montaj demiş. Kadın bana bir hakaretler etti ki sormayın. Adam yalanladı beni. İntikam almış oldum böylece beni boşadığı için dedi. Kadın da ben ilişkime bi şans daha vericem dedi
Bi de engellediler ikisi de beni her yerden. Resmen kullanıldım. Küçük düşürüldüm. Parayı hiç düşünmüyorum, kendime zaten çok kızıyorum, ama oğlum soruyor babam ne zaman yanımıza taşınacak diye. Baban şerefsiz diyemiyorum. Hem aldatıldım hem de yuva bozmaya çalışan ikinci kadın olarak lanse edildim. Tam anlamıyla rezil oldum. Şikayet mi etsem, hem dolandırıcılar hem iftira hem hakaret var işin içinde. Ama oğlum için sineye mi çeksem aptallığımın cezasını çekiyorum mı desem ne yapacağımı bilemiyorum.
Kac sene sonra iyi kasinmissin. O da kasimis

Kadın demiş ki madem şizofren diyosun sil engelle görüşme demiş. Yok demiş adam eğer onun duygularına karşılık veriyo gibi rol yapmazsam çocuğu göstermez para gönderemez demiş. Kadın bana diyo ki ben senin para gönderdiğini de biliyorum buluştuğunuzu da biliyorum. Eğer bu olay patlak vermeseydi daha fazla para isteyecektik borçları vardı diyo. Zaten birlikte yaşadıkları için çoğu zaman kadının yanında konuşmuş benimle. Kadın beni şizofren sandığı için göz yummuş.
İkisi birlik olmuş kandırmış seni, sen uyanınca kılıf bulmuşlar işte...

Harbiden kaşınmışsınız siz ya....

Ne gerek wardı hazır kurtulmuşken ???

Oğlunu göstermeyin şu adama....

Ailenizin haberi war mı bunlardan, para verdiğinizden barıştığınızdan ve onu ewinize ve yatağınıza tekrar aldığınızdan?

H HayalimMmMmMmMm

kendi kendinizi tongaya düşürmüşsünüz adam sizi elde var 1 sıfatıyla görmüş ,ama ne yazıkki iki güleryüze hala yelkenleri suya indiren hemcinslerim var ,olan herzaman çocuğa oluyor maalesef herkes bişekilde hayatına bakıyor ama çocuğun bunu atlatması evlenene kadar devam ediyor hatta hayatı boyunca

Biriyle evlenip sonra ayrılınca o adam ömür billah sizin olmuyor ..Hele çocuk var diye geleceğini de almiyorsunuz...nisanli birine ki artık size yabancı olmuş ,mesaj atıp durterek siz hata yapmışsınız. ..Polis size naapsin kendiniz çekip para vermissiniz; adamın ilgisini satın almissiniz bu kadar. ..biz de bir söz var; ayrıldığınin topuguna bakilmaz! Adam hatalı ve ben aldatildim diye lanse etmişsiniz de pardon siz ne yaptınız? ??

Ailelerin de herkesin haberi var. Hatta adam ailesinden gizli takmış yüzüğü. Annesi babası barıştım diye çok sevindi. Annesi hediye aldı. Babası benim bi tane gelinim var o da sensin dedi. Eve de çocukla rahat vakit geçirmesi için aldım başka mevzu yok.

Back
X