• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldım

arkadaşlar merhaba;üç senedir birlikte yaşadığım(üniveristede aynı evde yaşadık) bir senedir nikahlı olduğum ve altı senedir tanıdığım bir sevdiğim var... Hiç telefonlarımızı ,özelimizi karıştırmayız normalde ama geçenlerde oyun oynarken beş aydır aldatıldığımı gördüm bir ay sonra da düğünüm var... Eşim daha önceden liseden platonik sevdiği kızla önce duygusal sonra cinsel içerikli yazışmış beş ay kadar kızın da sevgilisi var. farklı şehirlerde yaşadıkları için görüşmemişler hep planlar yapılıp yarım kalmış ama konuşma sohbet hep devam etmiş.Eve geldim canım yarın yazarım yoldayım yarın yazarım gibi benim yanımda hiç bir cümle bile yazmamış.En son konuşmada da eşim artık yapamıyorum canım acıyor aldatmak zor geliyor, sana 10 senedir hislerimi biliyorsun ama seline de aynı dugularım var vs vs gibi kıza yazmış şimdi gerçekten kafam allak bullak... yani beni gerçekten seven bir adam mı var karşımda yoksa beş para etmez bir adam mı

beni seviyor canım senin sevgilin...
fake bence bu....
böyle bir soru olamaz... olmamalı...

düğüne az kaldığı için şu an böyle duygusal düşünüyorsun. düğün olduktan sonra ilk ciddi tartışmanızdan başlayıp bundan sonraki her tartışmada bu aklına gelecek, hazımsızlık çekeceksin, hesap sormaya kalkacaksın ki affettikten sonra buna hakkın yok. sana karşı duyduğu vicdan azabı aşk değil maalesef.

Sakın sanma duzelcek ihanet eden tekrar eder dusunsene seni seni sevdigini solerken aklında baskası geciyor ne kadar kotu dusunsene bence sacmalama bosan unutma ben hep gordum ihanet eden tekrr eder inan buna he diysan sevyrm umrmda degl o zaman cnm sana hayatnda bol boynuzlar cnlu bu adam bes para etmez herifn teki bussuru boynuzun cıkcak belli.

peki sevmese neden bu şekilde bitirsin bitirmeyip devam etse benim hala ruhum bile duymazdı çünkü benim yanımda ne eline telefon alır ne şifresi vardır ne başka bişi

Sevmese bitirirdi değil, sevseydi aldatmazdı. Kendinizi bu denli kandırabilmeniz taktire şayan.

Her köşeye sıkıştığında, mutsuz olduğunda senle beraberken o kadına gider. Kuzu kuzu uyutur seni de. Tek çaren ondan kurtulmak. Dönüp dolaşıp ona gitme ihtimali o kadar yüksek ki bunu göze alırsan olacaklardan sadece sen sorumlu olursun. Konuştun mu peki bu olay hakkında onunla?
hayır konuşmadım benim bildiğimi bilmiyor

gerçekten sevdiğini düşünüyor musun? Bence kendine ayrılmamak için bahane arama eğer ayrılmayacaksan kurcalama ortaya dökme adam zaten bildi bir şey yapmadı diye daha rahat davranıp yapar. En son cümle yaptığı cinsel içerikli konuşmalarin varlığını değiştirmiyor sonuçta ve şöyle düşün sen bunu ona yapar mıydın? Yapmazdın çünkü seviyorsun ama o yaptı demekki sevmiyor

Neden kendine bu kadar eziyet ediyorsun ki???
Çok üzüldüm okuyunca 5 ay boyunca devam etmişler ve 10 yıldırda hala o kadına aşık:(

Ve sen bunu eşine soramıyorsun bile :(
Onu hala çok seviyor ve kaybetmeyi göze alamıyorsun demek ki...
Ama o senin bu tertemiz saf sevgini haketmiyor ve lütfen bi an önce onunla yüzleşmelisin...

Bu haltı yerken vicdanı sızlamıyor ondanda hevesi kaçınca onada duygu sömürüsü yaparak bitiriyor..

Üstelik o kadında nişanlı... ahlaksızlar ya...

Bi an önce kurtarmalısın canım kendini...
Allah yardımcın olsun...

Back
X