- Konu Sahibi sellinyilmazz
Bes para etmez orası kesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar merhaba;üç senedir birlikte yaşadığım(üniveristede aynı evde yaşadık) bir senedir nikahlı olduğum ve altı senedir tanıdığım bir sevdiğim var... Hiç telefonlarımızı ,özelimizi karıştırmayız normalde ama geçenlerde oyun oynarken beş aydır aldatıldığımı gördüm bir ay sonra da düğünüm var... Eşim daha önceden liseden platonik sevdiği kızla önce duygusal sonra cinsel içerikli yazışmış beş ay kadar kızın da sevgilisi var. farklı şehirlerde yaşadıkları için görüşmemişler hep planlar yapılıp yarım kalmış ama konuşma sohbet hep devam etmiş.Eve geldim canım yarın yazarım yoldayım yarın yazarım gibi benim yanımda hiç bir cümle bile yazmamış.En son konuşmada da eşim artık yapamıyorum canım acıyor aldatmak zor geliyor, sana 10 senedir hislerimi biliyorsun ama seline de aynı dugularım var vs vs gibi kıza yazmış şimdi gerçekten kafam allak bullak... yani beni gerçekten seven bir adam mı var karşımda yoksa beş para etmez bir adam mı
peki sevmese neden bu şekilde bitirsin bitirmeyip devam etse benim hala ruhum bile duymazdı çünkü benim yanımda ne eline telefon alır ne şifresi vardır ne başka bişi
hayır konuşmadım benim bildiğimi bilmiyorHer köşeye sıkıştığında, mutsuz olduğunda senle beraberken o kadına gider. Kuzu kuzu uyutur seni de. Tek çaren ondan kurtulmak. Dönüp dolaşıp ona gitme ihtimali o kadar yüksek ki bunu göze alırsan olacaklardan sadece sen sorumlu olursun. Konuştun mu peki bu olay hakkında onunla?
Evlenmiş , düğünü bekliyor.Kendine yazık edicek, bu işin sonu hiç iyi görünmüyor.Birde soruyorsunuz pes! Evleneceksiniz yani??
Nasıl kendini ateşe atar bir insan bu kadar goz gore gore. Aklım almıyorEvlenmiş , düğünü bekliyor.Kendine yazık edicek, bu işin sonu hiç iyi görünmüyor.