- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.252
- 548
- Konu Sahibi sellinyilmazz
Simdi ikimizde kadiniz yemeyelim birbirimizi. Eski sevgilinin sevgilisi varken arkadas falan olunmaz. Bilerek cikmissiniz bu yola. Erkekler seref yoksunu. Iste iliskim kotu evliligim kotu ailemin zoruyla evlendim yok uzmemek icin ayrilamiyorum yok cocuk icin ayrilamiyorim zaten falan der. Bunlarin hepsi yalandir. Erkek isine geldi mi ne cocugu gorur gozu ne uzmeyim der bu kadar hassas adam zaten aldatmaz. Kimisi bu yalanlara inanmak ister bakin inanir demiyorum aslinda siz de hic inanmadiniz, sadece goz yumdunuz, kimisi kocasi olsa cocukla ortada kalacak olsa eyvallah etmez. Evet ikinizi de sevmemis diger kadin da bunu ogrendigi halde devam ettiyse iliskisine o da aptallik etti. Tercih edilmek burda bi meziyet degil. Akli olan secenek olmaz zaten. Siz de olmayin bu saatten sonra. Ahlaki acisini gecin kendinize sayginizdan dolayi olmayin.Bu şahıs benim eski sevgilimdi zaten , önceleri normal konusuyorduk arkadaşmışçasına (tabi ne kadar olursa) o zamanlar biliyordum hayatında biri oldugunu ,sonrasında bittiğini söyledi flört türü konusmaya başladık bitmediğini gördüm ilişkisinin. İşte böyle bişey haklısınız ilk günden ayrıladabilirdi,ama o ne hayatındaki insanı sevdi ne beni. Çok haklısınız insan bişey diyemiyor ben bile bile lades demişim