Aldatildim

Fatsa23

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2017
7
1
16
35
2 saat önce öğrendim suan elim ayağım kesildi. Gurbetteyim kimsem yok burda 1 yıllık evliyim öncesinde de 1.5 yıl birlikte idik.
Onun calistigi yere geldim.
Uzun zamandir S upheleniyordum telefonu kacirmasindan mesajlarını yakaladım. Daha doğrusu casus program ile öğrendim.

Ben onu severken sarikirken o başkası ile olmuş. Ben babasız büyüdüm ailem yuvam olacak sandım inandım.
Onun başkasına dokunmuş olma düşüncesi dayanamıyorum.
Ben sevmiştim onu. Allah im sabır ver

ne yakaladınız ? birlikte oldugunu nasıl çğrendiniz

Boşanacaksanız delillerle birlikte hemen harekete geçin yok boşanmam diyorsannız hiç eşinize söylemeyin bile.
Çünkü erkekler kadının ögrendiğini anladıgında ve ayrılmadıgında nasıl olsa gidemez diyip devam ettiriyorlar bir nevi o yakalanma korkusu bitiyor

Allah müstehaklarını versin inşallah pisliklerin.

Çocuk yokken boşanıcan mı?
Vatandaşlık aldınmı boşansan orda kalabilirmisin?

Kalamam dönmem lazım kimsem yok. Çocuk yok ama deseydi evlenmezdim neden evlendi ki benimle

Çalışıyormusunuz ve oldugunuz ülkenin dilini biliyormusunuz? İlk oncelikle sakin olun zor bir durum gözlemleyin ve delil toplayın boşanıcaksanız eger haklArjnızın hepsini isteyin gurur yapmayı. Yok boşNmıycaksankz hiçbilginiz belli etmeyin ondan süphelendiginizi dile geitirin

2 saat önce öğrendim suan elim ayağım kesildi. Gurbetteyim kimsem yok burda 1 yıllık evliyim öncesinde de 1.5 yıl birlikte idik.
Onun calistigi yere geldim.
Uzun zamandir S upheleniyordum telefonu kacirmasindan mesajlarını yakaladım. Daha doğrusu casus program ile öğrendim.

Ben onu severken sarikirken o başkası ile olmuş. Ben babasız büyüdüm ailem yuvam olacak sandım inandım.
Onun başkasına dokunmuş olma düşüncesi dayanamıyorum.
Ben sevmiştim onu. Allah im sabır ver
Elbette hepimiz kocalarımızı çok seviyoruz. Ama aldatılmayı kabullenemeyecek kadar az seviyorum kocamı.
Sizde bu durumda önünüze bakın bence. Bir kez yapan affedilirse bunu yapmaya devam edecektir.

Çalışıyormusunuz ve oldugunuz ülkenin dilini biliyormusunuz? İlk oncelikle sakin olun zor bir durum gözlemleyin ve delil toplayın boşanıcaksanız eger haklArjnızın hepsini isteyin gurur yapmayı. Yok boşNmıycaksankz hiçbilginiz belli etmeyin ondan süphelendiginizi dile geitirin

Henüz çalışmıyorum bosanmak istiyorum kabul edemem boyle birseyi

Back
X