Aldatildim

Elbette hepimiz kocalarımızı çok seviyoruz. Ama aldatılmayı kabullenemeyecek kadar az seviyorum kocamı.
Sizde bu durumda önünüze bakın bence. Bir kez yapan affedilirse bunu yapmaya devam edecektir.

Neden ben ki. Herkesin evliligi devam ediyor.
Ben canımi disime taktım onun icin alismaya çalışıyorum.
Bilmiyorum suan tuhaf hissediyorum

Neden ben ki. Herkesin evliligi devam ediyor.
Ben canımi disime taktım onun icin alismaya çalışıyorum.
Bilmiyorum suan tuhaf hissediyorum
Neden ben ki demeyin bence isyana girer. Biliyorum acınız çok taze ve büyük. Ama herkes bir takım şeyler yaşıyor malesef hayat bu sınanıyoruz.
Şuan şer olarak gördüğünüz bu şey belkide sizin için en hayırlısıydı. Hayatın ne getireceģini bilemiyoruz.

Şimdi size yakışan dua ile ayağa kalkıp daha güçlü olmanız. Rabbim sizin için daha hayırlısını nasip edecek belkide. Çocuğunuz var mı bilmiyorum. Eğer yoksa çok daha şanslısınız.

Allah der ki “Kimi benden çok seversen onu senden alırım”….Ve ekler: “Onsuz yaşayamam” deme,seni onsuz da yaşatırım.

Ve mevsim geçer,gölge veren ağaçların dalları kurur,sabır taşar,canından saydığın yar bile bir gün el olur,aklın şaşar.

Dostun düşmana dönüşür,düşman kalkar dost olur,öyle garip bir dünya.

Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur……

“Düşmem” dersin düşersin,”Şaşmam” dersin şaşarsın.

En garibi de budur ya “Öldüm” der,yine de “yaşarsın.

Hz.Mevlana..

O mesajin fotografini telefonunuza cekin ve bir sey demenize de gerek yok. Davanizi acin. O zaman ogrenecektir zaten.

2 saat önce öğrendim suan elim ayağım kesildi. Gurbetteyim kimsem yok burda 1 yıllık evliyim öncesinde de 1.5 yıl birlikte idik.
Onun calistigi yere geldim.
Uzun zamandir S upheleniyordum telefonu kacirmasindan mesajlarını yakaladım. Daha doğrusu casus program ile öğrendim.

Ben onu severken sarikirken o başkası ile olmuş. Ben babasız büyüdüm ailem yuvam olacak sandım inandım.
Onun başkasına dokunmuş olma düşüncesi dayanamıyorum.
Ben sevmiştim onu. Allah im sabır ver
Hangi program acaba bende esimin aldattigini dusunuyorum,ozelden ismini yazin lutfen

Şunu öğrendim ki kimse için asla yapmaz demeyeceksin.. sadece aldatma konusu için değil, kime neyi yakıştırmazsan tam olarak onu yapar..
Burda aldatma konusunda okuduklarım paranoya yapmama sebep oldu artık.
Allah yardımcın olsun canım, devam etsen de boşansan da umarım en hafif şekilde atlatırsın.

2 saat önce öğrendim suan elim ayağım kesildi. Gurbetteyim kimsem yok burda 1 yıllık evliyim öncesinde de 1.5 yıl birlikte idik.
Onun calistigi yere geldim.
Uzun zamandir S upheleniyordum telefonu kacirmasindan mesajlarını yakaladım. Daha doğrusu casus program ile öğrendim.

Ben onu severken sarikirken o başkası ile olmuş. Ben babasız büyüdüm ailem yuvam olacak sandım inandım.
Onun başkasına dokunmuş olma düşüncesi dayanamıyorum.
Ben sevmiştim onu. Allah im sabır ver

Allah yardımcın olsun delilleri topladıktan sonra durumu ona açıkla.
Bide casus programının ismini söylermisin

Geçmiş olsun mu denir, ne denir bilemedim :( içim acıdı gerçekten. Böyle durumlarda sakinligini koruyabilen insanlara hayranim. Ben olsam bu gece pipisini keser eline verirdim :(

asla yapmaz diye bir şey yok... Ben öyle diyince eşim kızıyor. ee hadi inşallah diyorum. Allah şaşırtmasın derim hep.:dua:
çok zor bir şey. o yüzden her şey olabilirmiş gibi yaşamak lazım.

Bu durum size özel değil.
Hayatta aldatılmayan hiçkimse yok!
Siz bir durum yaşıyorsunuz sadece.
Bu durum size özel değil ve sizin suçunuz yok.
Affetmeyeceğiniz belli. Konuşmakla da çözemezsiniz.
Ama mantıklı kararlar alın. Fevri olmayın!

Gec karsisina baskalarini tercih ediyorsan durust bir erkek olup bana söylemeliydin he artik ister durust ol ister dogrucu beni baglamaZ ayriliyorum de.
Hazmederim ben bunu bosanamam diyorsan bildigini belli etme otur o da devam etsin.

ya sizce de fake değil mi
bu ne soğukkanlılık sahtelik

Başınıza gelse cidden bu kadar sakin mi karşılarsınız? Sırf yorum yapmak için yapılıyor bazı yorumlar.
Hayatimda hicbir erkegin pesinden kosmadim. Aynen yorum yaptigim gibi yaparim. Sen de sirf beni elestirmek icin yorum yapmissin ama artik prim vermiyorum. Goz ardi edebilirsin benim seni ettigim gibi. :KK66:

Back
X