Aldatildim...

arkadaşlar 6 aralık 2018 esim beni instagramda kizimin okul arkadasinin annesiyle aldatmis beni ben bunu subat 20 öğrendim tlf numarasını vermiş kadın evinin adresini birbirlerine tif numarası vermişler söylemesine bakılırsa 2 hafta konuşmuşlar kafayı yicem ne yapmalıyım ben bilmiyorum sadece bir mesajını yakaladım o da cinsel ilişki konuşmuşlar herşeyi düzgün bir şekilde söylemiş benim ki ne yapmalıyım bana söyler misiniz abim affet diyor 2 çocuğunuz var diyor ben nasıl güvenecem adam gündüz surekli onla konuşmuş nolur bana bişey soyleyin

Yeni konu acin bence. Eski konu diye bu konuda mesajinizi gormeyebilirler.

arkadaşlar 6 aralık 2018 esim beni instagramda kizimin okul arkadasinin annesiyle aldatmis beni ben bunu subat 20 öğrendim tlf numarasını vermiş kadın evinin adresini birbirlerine tif numarası vermişler söylemesine bakılırsa 2 hafta konuşmuşlar kafayı yicem ne yapmalıyım ben bilmiyorum sadece bir mesajını yakaladım o da cinsel ilişki konuşmuşlar herşeyi düzgün bir şekilde söylemiş benim ki ne yapmalıyım bana söyler misiniz abim affet diyor 2 çocuğunuz var diyor ben nasıl güvenecem adam gündüz surekli onla konuşmuş nolur bana bişey soyleyin
Ayrı konu açın.

Yolun başında belli etmiş kendini ne güzel işte, zor ama en iyisi olmuş senin için aslında. Bazen telefon karıştırmak iyi geliyor böyle, normalde haz etmem ama arada bir açıp bakacaksın

Asla emin olamazsınız, düşünsenize görmeseniz ruhunuz duymazdı. Sürekli kontrol edecek haliniz de yok, delirirsiniz. Sıkıntı.

Kendi konunuzu açın

Mesajları dahi seninle bulusmaya gelirken temizlememiş bile demek ne kadar rahatsa bu konuda.. aşık oldugun olabilir bu tarz birşeye göz yumma..

Sen zaten afedersin boşuna bunca insanı yoruyorsun ama yine aldatilirsin daha sevgiliyken aldatan evlenincemi aldatmicak

Evli olsan çocuk olsa hadi bir defalık neyse derim ancak bu durumda koşarak uzaklaşmalısınız.

Siz baska bir erkekle cinsel icerikli mesajlassaniz hata olarak gorme ihtimali nedir boyle seyler hata degil ya karakteri boyle ya size duygulari yeterince guclu degil her halukarda o insanla iliski surdurulemez

Sevgilim, asik oldugum adam beni aldatmis.

Dun bes dakikaligina yanimdan kalkti. Seytan durttu mesajlarina baktim.
Whatsapptan bi kiza, cinsel icerikli mesajlar yazmis. Gelince suratina attim telefonu. Kalktim.

Sabahtan beri pisman oldugunu, sadece mesajlastigini, hata yaptigini yaziyor.

Gercekten bir seferlik hata midir
Cok seviyorum onu,yaptigi sey icin cok agladim cok kirginim.
Ama ya gercekten pismansa. Bir daha yapmayacaksa
Nasil anlarim bunu :KK43:
Sevgiliyken yapan evlenince dusunemiom bile uzak durun

cinsel içerikli karım rahatsız ilk gün sadece öyle diyor diğer 15 gün slm sabah nasılsın diye yazismislar öyle diyor ilk gün olan mesajı gordum aşkım falan filan kadın tif no evinin adresini falan vermiş yatmadım diyor konuşmadık sadece msjlastik diyor

Back
X