aldatıldım

nursenafrkn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2019
25
6
1
30
5 yıllık evlilikte aldatıldığımı öğrendim telefonunu evde unutmuş baktım 15 gün önce bi kızla mesajlaşmıs kız baska sehirde bulunduğumuz yere çağırmıs konuşmuslar telefonda ertesi gün eşim mesaj atmıs kız cevap yazmamis aramiş esim kız açmamş bide instagramında başka biriye bayadır görüşemiyoruz inan ki profil resmni bile özledim yazmıs geldi sordum bunlar ne diye arkadasım yazdı diyo ama yalan inanmıyorum çünkü kendi resmni atmıs aileme gittim anlattim babam yapmaz o öyle bisey ne boşanması diyor annem boşanmak öyle kolay değil hemen eve dön dedi sonunda döndüm eve defalarca ben yapmadm ben konuşmadım dedi ama inanmıyorum telefonunda hep şifre olurdu dokunmama asla izin vermezdi evde unutmaaa görmicektim yani boşanamıyorum da ailem asla destek olmicak hergün kendimi yiyip bitiriyorum canim çok yanıyor tam unuttum diyorum vi bakiyorum ki o mesajlar gözümün önünde napcağımı şaşırdım

5 yıllık evlilikte aldatıldığımı öğrendim telefonunu evde unutmuş baktım 15 gün önce bi kızla mesajlaşmıs kız baska sehirde bulunduğumuz yere çağırmıs konuşmuslar telefonda ertesi gün eşim mesaj atmıs kız cevap yazmamis aramiş esim kız açmamş bide instagramında başka biriye bayadır görüşemiyoruz inan ki profil resmni bile özledim yazmıs geldi sordum bunlar ne diye arkadasım yazdı diyo ama yalan inanmıyorum çünkü kendi resmni atmıs aileme gittim anlattim babam yapmaz o öyle bisey ne boşanması diyor annem boşanmak öyle kolay değil hemen eve dön dedi sonunda döndüm eve defalarca ben yapmadm ben konuşmadım dedi ama inanmıyorum telefonunda hep şifre olurdu dokunmama asla izin vermezdi evde unutmaaa görmicektim yani boşanamıyorum da ailem asla destek olmicak hergün kendimi yiyip bitiriyorum canim çok yanıyor tam unuttum diyorum vi bakiyorum ki o mesajlar gözümün önünde napcağımı şaşırdım
Çocuğunuz var mı? Çalışıyor musunuz?

Çocuk ve meslek var mı? En kritik iki konu bunlar. Kendi ayaklarınızın üzerinde durun. İllaki neden ailenizin size yardımcı olması gerekiyor özel bir durum yok ise?

Kanıtın var sonuçda onları delil olarak çekseydin telefonuna. Ailen neden kocandan yana destek çıktılar onu anlayamadım. Çocugunuz var mı?
adam calısyo arkadasi yapti benim yanimda arkadasiyla kavga etti senin yüzünden esimle aram bozuldu diye diyor

aldatilan sizsiniz. tamam ailenizin dusunceleri onemli de, gozunuzle gordugunuzu gozleriyle gormeyen aileniz inkar etmis sizde dinlemis geri gelmissiniz.

kararli dursaniz aileniz napardi?
surmez bu evlilik. bu acabalar sizi yer. bu sebeple bosanilmazmis ya annenize gore, ne sebeple bosanilirmis?
babaniza gore cok iyiymis ya kocaniz, napmis yetim giydirip oksuz mu okutmus. iyiligi genellemelere ne zaman son vericez acaba. iyiyse onlara iyi, size kotulugun en buyugunu yapmis iste.
ailenize saygisizlik yapmayin ama, iyiyse evlat edinin ben bosanicam diyip cift tarafa da rest cekin. aldatmasi bi yana, liseli bebe gibi arkadasim yazmis diyip zekanizla alay etmesi bi yana kocanizin.
allah yardimciniz olsun.

anladım ki kalp kırıklığı psikolojik değilmis gercekten de can yakıyor ben bu haldeyken adam hiç bisey yokmuş gibi devam ediyor

sifre falan her seyi kaldirsin bi yanlis hareketin olursa seni herkese rezil edip boşarım nafaka tazminat süründurürum ailem de arkamda çocuğu da beni de bi daha göremezsin de
aynı şeyleri dedim ben suçsuzum babanda biliyo benim zamanım mi var öyle şeylere diyo ayrilirsak cocuk sikinti ceker bende herkese sikinti çektirrim diyo

Bu arkadaslar, kuzenler olmasa sucu kime atacaklar acaba..
Bal gibide tenesir paklayacak hareketler bunlar.

Cok zor bir durum, allah yardimciniz olsun.
Aile destek olmadan cok zor heleki cocukla.

Birikim yapmaya calisin, cocugunuzda buyumus olur bu arada daha rahat kararlar verebilirsiniz.

Back
X