- 28 Temmuz 2019
- 25
- 6
- 1
- 30
- Konu Sahibi nursenafrkn
nasıl dayaniyosun peki??Allah k...sin boyle aileleri bi tane de bende var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl dayaniyosun peki??Allah k...sin boyle aileleri bi tane de bende var
haklısın ama bulundugum çok kücük bi yer boşansam rahat birakmıcak biliyorumBu arkadaslar, kuzenler olmasa sucu kime atacaklar acaba..
Bal gibide tenesir paklayacak hareketler bunlar.
Cok zor bir durum, allah yardimciniz olsun.
Aile destek olmadan cok zor heleki cocukla.
Birikim yapmaya calisin, cocugunuzda buyumus olur bu arada daha rahat kararlar verebilirsiniz.
yeni sifre koymus bideaynı şeyleri dedim ben suçsuzum babanda biliyo benim zamanım mi var öyle şeylere diyo ayrilirsak cocuk sikinti ceker bende herkese sikinti çektirrim diyo
çalişabilcegim bi yer bulamiyorum nasıl ayaklarimın üzerinde durucam 2 sene sonra cocugum okula başlicak kpssye girmeyi düsünüyorum dişimi sıkıpKanitinla git zina davası ac catur cutur o parayla ye iç gez. Bir de kendine nafaka baglattir oh mis. Ne cekiceksin arkadasim bunu senin yedirdigin yemekle senin yikayip utuledigin gomlekle seni aldatacak ha? Bunu cekmek zorunda degilsin. Kimsenin destegine de ihtiyacin yok. Sadece kendine guven
Kadin isterse evde incik boncuk yapar bi sekilde idare eder hem de o adamdan emin ol baya para alirsin zina davasindan. Kendini ezdirme lutfen sen ozelsin teksin her kadin ozel ve tek.çalişabilcegim bi yer bulamiyorum nasıl ayaklarimın üzerinde durucam 2 sene sonra cocugum okula başlicak kpssye girmeyi düsünüyorum dişimi sıkıp
Nasıl dayanacağım. Dayanmaya çalışıyorum. Ben bana evindeyim. 1.5 Ay oldu. Öyle böyle idare edip gidiyorum. Hatta bende dün konu açmıştim.nasıl dayaniyosun peki??
haklısın ama korkuyorum bana yada cocuguma zarar vericek diye başta destek çıkan annem bile baban konuşmuş yapmamis hem arkadasinin yaninada birlikte gitmisler o yazmıs diyoKadin isterse evde incik boncuk yapar bi sekilde idare eder hem de o adamdan emin ol baya para alirsin zina davasindan. Kendini ezdirme lutfen sen ozelsin teksin her kadin ozel ve tek.
gördümNasıl dayanacağım. Dayanmaya çalışıyorum. Ben bana evindeyim. 1.5 Ay oldu. Öyle böyle idare edip gidiyorum. Hatta bende dün konu açmıştim.
sen ailenin yanindasn ama okuduğumdan anladığım kadarıyla pek rahat değilsin irda daNasıl dayanacağım. Dayanmaya çalışıyorum. Ben bana evindeyim. 1.5 Ay oldu. Öyle böyle idare edip gidiyorum. Hatta bende dün konu açmıştim.
5 yıllık evlilikte aldatıldığımı öğrendim telefonunu evde unutmuş baktım 15 gün önce bi kızla mesajlaşmıs kız baska sehirde bulunduğumuz yere çağırmıs konuşmuslar telefonda ertesi gün eşim mesaj atmıs kız cevap yazmamis aramiş esim kız açmamş bide instagramında başka biriye bayadır görüşemiyoruz inan ki profil resmni bile özledim yazmıs geldi sordum bunlar ne diye arkadasım yazdı diyo ama yalan inanmıyorum çünkü kendi resmni atmıs aileme gittim anlattim babam yapmaz o öyle bisey ne boşanması diyor annem boşanmak öyle kolay değil hemen eve dön dedi sonunda döndüm eve defalarca ben yapmadm ben konuşmadım dedi ama inanmıyorum telefonunda hep şifre olurdu dokunmama asla izin vermezdi evde unutmaaa görmicektim yani boşanamıyorum da ailem asla destek olmicak hergün kendimi yiyip bitiriyorum canim çok yanıyor tam unuttum diyorum vi bakiyorum ki o mesajlar gözümün önünde napcağımı şaşırdım
[/QUOT
Ya adam hem suçlu hem güçlü.başkasına suç atmak da ne kolay kıvırma şekli. Arkadaşım biraz sakin kafayla düşün akıllı davran.önce bütün delilleri topla.seni bir süre idare edecek para biriktir.kendini hazır hissettiğinde ayrıl düşünme bile.belliki alışkanlk haline getirmiş bu işi.devamlı yapacak.öyle korkutmayla flan olacak iş değil.ailen yanında olmasada delilleri mahkemeye sunduğun zaman zaten nafakani flan alırsın.ki ailende sana sırt dönmez sanmiyorum sen kararlı olduğun sürece.kendini düsün evladını düşün ve devamli seni aldatacağını düsün.hakkında hayırlısı.
Evet değilim ama koca evi de rahat değil. Anlayacagin iki ucu ...... degnekgördüm
sen ailenin yanindasn ama okuduğumdan anladığım kadarıyla pek rahat değilsin irda da
Canim çok geçmiş olsun kim seni teselli ederse etsin kimse senin içini bilemez ki bende aynı yaşadım 3 yıllık evliyim evliliğimin 2. Ayında esim başkasıyla oldugunu öğrendim ama sukur bizimki bitti esim de durmuyordu yerinde o mikropta kız ailesinden korkan bir kızdı bende onu esimmiş gibi yazilar yazdim esimin hesaplarindan onun zaaflarini bularak ancak bu şekilde kurtuldum eşime defalarca ayrılacagimi kendime zarar vereceğimi söyledim 3 yıl uğraştım çok sukur 3 aydır kurtuldum Rabbim yuva bozmaya çalışanlara fırsat vermesin sende ne yaparsan yap onu bırakma Allaha sigin bak nasil hersey düzeliyor o pişman olcak5 yıllık evlilikte aldatıldığımı öğrendim telefonunu evde unutmuş baktım 15 gün önce bi kızla mesajlaşmıs kız baska sehirde bulunduğumuz yere çağırmıs konuşmuslar telefonda ertesi gün eşim mesaj atmıs kız cevap yazmamis aramiş esim kız açmamş bide instagramında başka biriye bayadır görüşemiyoruz inan ki profil resmni bile özledim yazmıs geldi sordum bunlar ne diye arkadasım yazdı diyo ama yalan inanmıyorum çünkü kendi resmni atmıs aileme gittim anlattim babam yapmaz o öyle bisey ne boşanması diyor annem boşanmak öyle kolay değil hemen eve dön dedi sonunda döndüm eve defalarca ben yapmadm ben konuşmadım dedi ama inanmıyorum telefonunda hep şifre olurdu dokunmama asla izin vermezdi evde unutmaaa görmicektim yani boşanamıyorum da ailem asla destek olmicak hergün kendimi yiyip bitiriyorum canim çok yanıyor tam unuttum diyorum vi bakiyorum ki o mesajlar gözümün önünde napcağımı şaşırdım
esimle kiz arasinda bukusma olmamis esi. cagirmis kiz gelmemis kizin numarasini aldim aradm bi sohber sitesinde tanistik sadece mesajda konustuk engelledim zaten dedi watsaptan kinusmuslar ama kiz cevap vermeyince esim normal mesajdan müsaitsen arıcam yazmis ki esim normalde romantik falan degildir ama oyle romantik konusmus ki en cokta o yakti canimiCanim çok geçmiş olsun kim seni teselli ederse etsin kimse senin içini bilemez ki bende aynı yaşadım 3 yıllık evliyim evliliğimin 2. Ayında esim başkasıyla oldugunu öğrendim ama sukur bizimki bitti esim de durmuyordu yerinde o mikropta kız ailesinden korkan bir kızdı bende onu esimmiş gibi yazilar yazdim esimin hesaplarindan onun zaaflarini bularak ancak bu şekilde kurtuldum eşime defalarca ayrılacagimi kendime zarar vereceğimi söyledim 3 yıl uğraştım çok sukur 3 aydır kurtuldum Rabbim yuva bozmaya çalışanlara fırsat vermesin sende ne yaparsan yap onu bırakma Allaha sigin bak nasil hersey düzeliyor o pişman olcak
kiza esimden ayrildim demisesimle kiz arasinda bukusma olmamis esi. cagirmis kiz gelmemis kizin numarasini aldim aradm bi sohber sitesinde tanistik sadece mesajda konustuk engelledim zaten dedi watsaptan kinusmuslar ama kiz cevap vermeyince esim normal mesajdan müsaitsen arıcam yazmis ki esim normalde romantik falan degildir ama oyle romantik konusmus ki en cokta o yakti canimi
Çocuğunuz var mi ??esimle kiz arasinda bukusma olmamis esi. cagirmis kiz gelmemis kizin numarasini aldim aradm bi sohber sitesinde tanistik sadece mesajda konustuk engelledim zaten dedi watsaptan kinusmuslar ama kiz cevap vermeyince esim normal mesajdan müsaitsen arıcam yazmis ki esim normalde romantik falan degildir ama oyle romantik konusmus ki en cokta o yakti canimi
var o olmasa isterse öldürsün gene ayrılırdimÇocuğunuz var mi ??
Işte zaten oyle adamların omurluk eşlerine tercih ettiği kadınlar ayrı bir davranışları vardır ben o kıza bu kiz yuva yıkandir dediğimde eşimin o pisliği korumasi bile benim canimi o kadar acitiyordu ki olsem rahatlamazdimesimle kiz arasinda bukusma olmamis esi. cagirmis kiz gelmemis kizin numarasini aldim aradm bi sohber sitesinde tanistik sadece mesajda konustuk engelledim zaten dedi watsaptan kinusmuslar ama kiz cevap vermeyince esim normal mesajdan müsaitsen arıcam yazmis ki esim normalde romantik falan degildir ama oyle romantik konusmus ki en cokta o yakti canimi
Kiyamam ya o çocuğundan utansinvar o olmasa isterse öldürsün gene ayrılırdim