- 24 Temmuz 2019
- 61
- 33
- 3
- Konu Sahibi nursenafrkn
Yazım şekline baktın mi iyiceoradan da ele verir kendisini ayrıca çok cahilmis pardon kuzenim yazmış ayakları çektiğine göre
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esinle normalIşte zaten oyle adamların omurluk eşlerine tercih ettiği kadınlar ayrı bir davranışları vardır ben o kıza bu kiz yuva yıkandir dediğimde eşimin o pisliği korumasi bile benim canimi o kadar acitiyordu ki olsem rahatlamazdim
özele gelirmisinKiyamam ya o çocuğundan utansin
evet konusma tarzi esim biliyorum o yazdi yaniYazım şekline baktın mi iyiceoradan da ele verir kendisini ayrıca çok cahilmis pardon kuzenim yazmış ayakları çektiğine göre
Bu aileler var ya bu aileler bu pislik adamlara prim veren onlar zaten halbuki gelse baban seni evden alsa iki çift laf etse bak nasıl g..t oluyor ama yok sofraya bi tabak daha koymak elalem ne der düşüncesiyle kendi canlarına cehennem azabı cektiriyorlarevet konusma tarzi esim biliyorum o yazdi yani
aynen annem bile milleti guldür diyorBu aileler var ya bu aileler bu pislik adamlara prim veren onlar zaten halbuki gelse baban seni evden alsa iki çift laf etse bak nasıl g..t oluyor ama yok sofraya bi tabak daha koymak elalem ne der düşüncesiyle kendi canlarına cehennem azabı cektiriyorlar
Sana ne milletten deseydin burda dertten sıkıntıdan kanser olursam ölürsem vebali sizin o zaman deaynen annem bile milleti guldür diyor
ki annem de ayni seyleri yasadi ben cocuk icin dayandim diyoSana ne milletten deseydin burda dertten sıkıntıdan kanser olursam ölürsem vebali sizin o zaman de
Şaka gibi zamanında çektiği sıkıntıları kızının yaşamasına göz yumuyor baban zaten doğal buluyordurbunlarıki annem de ayni seyleri yasadi ben cocuk icin dayandim diyo
aynen onlara göre mesajlasmak aldatmak degil ama kız gelse ileriside olcaktı eminimŞaka gibi zamanında çektiği sıkıntıları kızının yaşamasına göz yumuyor baban zaten doğal buluyordurbunları
Iyi oyuncu eşinadam calısyo arkadasi yapti benim yanimda arkadasiyla kavga etti senin yüzünden esimle aram bozuldu diye diyor
Korkutma boşan bir kere aldatan gene yapar kanıtta var ver mahkemeye ailenede yazıklar olsunnasıl korkutmaliym
aynı şeyleri dedim ben suçsuzum babanda biliyo benim zamanım mi var öyle şeylere diyo ayrilirsak cocuk sikinti ceker bende herkese sikinti çektirrim diyo
Hep öyle olur zaten. Ne karaktersiz arkadas var bunların da hep onlara denk geliyoradam calısyo arkadasi yapti benim yanimda arkadasiyla kavga etti senin yüzünden esimle aram bozuldu diye diyor
Çalış arkadaşım.yani acaba aldatmamis olabilir mi gibi bir durumu yok eşinin.anne babalar da koca evini aratir oldu.kimse yavrusuna sahip çıkmıyor .çalış ki ileride sen yavruna sahip çık.meslegim yoksa da pasta börek yap temizliğe git yine de boyun eğme.elin para tutunca herkes senin elini tutar arkanda durur merak etmecocuğum var hayır çalışmıyorum
Bu aileler kızımızı evlendirdik geçinsin boşanmasın herşeye eyvallah desin diyip başlarından atmış gibi bazı olaylara kör sağır olabiliyorlar anlam veremiyorum,valla yaşadığınız durum hiçte basit değil bu mesajlaşmaları yapan buluşan bir adam ilk fırsatta aldatır evlilik dışı ilişkide kurar sizde büyük bir ruh çökkünlüğü işinde bunaldıkça bunalırsınız sizin yerinizde olsam mesaj konuşma kayıtları hepsini delil olarak elimde tutar avukata verirdim herşeye göz yumar olur bir hatadır derseniz devamı gelir taviz verdikçe kazık yersiniz aileniz sizin yanınızda değilse çalışmıyorsanız bir işe girin ve eşyalıda olsa bir eve çıkın ailenizle yaşamak zorunda değilsiniz kocanızın durumuna göre nafaka alın kabullenecek şey değil boşanma sebebi bu5 yıllık evlilikte aldatıldığımı öğrendim telefonunu evde unutmuş baktım 15 gün önce bi kızla mesajlaşmıs kız baska sehirde bulunduğumuz yere çağırmıs konuşmuslar telefonda ertesi gün eşim mesaj atmıs kız cevap yazmamis aramiş esim kız açmamş bide instagramında başka biriye bayadır görüşemiyoruz inan ki profil resmni bile özledim yazmıs geldi sordum bunlar ne diye arkadasım yazdı diyo ama yalan inanmıyorum çünkü kendi resmni atmıs aileme gittim anlattim babam yapmaz o öyle bisey ne boşanması diyor annem boşanmak öyle kolay değil hemen eve dön dedi sonunda döndüm eve defalarca ben yapmadm ben konuşmadım dedi ama inanmıyorum telefonunda hep şifre olurdu dokunmama asla izin vermezdi evde unutmaaa görmicektim yani boşanamıyorum da ailem asla destek olmicak hergün kendimi yiyip bitiriyorum canim çok yanıyor tam unuttum diyorum vi bakiyorum ki o mesajlar gözümün önünde napcağımı şaşırdım