aldatıldım

Bu da sizin düşünceniz saygi duyarim kalkip yargilamam herkes bir degil sen benim yaptigimi kabullenemezsin olur bu . Benim esim asker esimi evlenmeden oncede taniyirdum bir hatasi oldu ve zaten bunu benden gizlemedi kalkip kendini savunmadi ki zatwn ben yakaladim onu e oyle boyle ikinci sans verdim ne yapiyim yani bosanmadim herkes benim gibi degil bende herkes gibi degilim yani herkes kalksin benim gibi yapsin demiyorum ki herkes kendi yasantisindan bir seyler fikirlerini paylasiyor ...
Sen eşine ikinci şans vermemişsin.3 sene yalvarmışsın kendime zarar veririm demişsin.Seni aldatan adam sana şans vermiş.
İstediğin kadar güveniyorum de,eşine aslında güvenmiyorsun ve ona fazla bağımlısın.Seni yaratan Allah.Ruhunla ve bedeninle seni var eden o.Sen kendime zarar veririm diyerek günaha da giriyorsun halbuki.Hem de senin eşliğini hak etmemiş,hem yerdeki hem gökteki nikahına ihanet eden bir adam için.Kalp bağınız çoktan kopmuş sizin ama sen resmi bağ bitmesin diye heba etmişsin kendini.

Sen eşine ikinci şans vermemişsin.3 sene yalvarmışsın kendime zarar veririm demişsin.Seni aldatan adam sana şans vermiş.
İstediğin kadar güveniyorum de,eşine aslında güvenmiyorsun ve ona fazla bağımlısın.Seni yaratan Allah.Ruhunla ve bedeninle seni var eden o.Sen kendime zarar veririm diyerek günaha da giriyorsun halbuki.Hem de senin eşliğini hak etmemiş,hem yerdeki hem gökteki nikahına ihanet eden bir adam için.Kalp bağınız çoktan kopmuş sizin ama sen resmi bağ bitmesin diye heba etmişsin kendini.
Diyecek bisey bulamadim . Söylediklerinde sonuna kadar haklisin ama olanlar oluyor ..

Diyecek bisey bulamadim . Söylediklerinde sonuna kadar haklisin ama olanlar oluyor ..
Seni üzmek için söylemiyorum inan ki.Sadece gerçek olan bu.Hepimizin başına gelmiş ya da gelebilecek şeyler.Dilerim gönlünden geçtiği gibi yürür evliliğin.Ama bir daha böyle bir şeyle karşılaşırsan ağlama ve kendime zarar veririm diyerek tehdit etme sessizce çık git.

Seni üzmek için söylemiyorum inan ki.Sadece gerçek olan bu.Hepimizin başına gelmiş ya da gelebilecek şeyler.Dilerim gönlünden geçtiği gibi yürür evliliğin.Ama bir daha böyle bir şeyle karşılaşırsan ağlama ve kendime zarar veririm diyerek tehdit etme sessizce çık git.
Ben dersimi bir kere aldim suanlik birsey yok olduda mi zaten ben ona soyleyecegim herseyi soylemisim zaten ondan kizla konuştuğu herseyi ekran fotografu aldim ve simedim yarin obur gun bisey olursa alin size budur hersey derim ve iste o zaman herkes de bana inanir

Yok canim niye uzmek icin soylensinki dogurlar niye zoruma gitsinki disardan insanlar anlayinca daha iyi yorumluyirlar . Sen sadece doğruları soyledin

Konu sahibi asla ayrılmak istemiyor. O yüzden ona ayrıl , eş denilen kişiyi çekeceğine aileyi çek demeyin. Çünkü ailesini de çekmek istemiyor olacak ki ailenin evinde rahat değilsin di mi ? Diye millete soruyor.
O yüzden ben tek bir şey diliyorum umarım çocuğunuz sizin hayatınızı görüp , bunu doğru olarak benimsemez.

Konu sahibi asla ayrılmak istemiyor. O yüzden ona ayrıl , eş denilen kişiyi çekeceğine aileyi çek demeyin. Çünkü ailesini de çekmek istemiyor olacak ki ailenin evinde rahat değilsin di mi ? Diye millete soruyor.
O yüzden ben tek bir şey diliyorum umarım çocuğunuz sizin hayatınızı görüp , bunu doğru olarak benimsemez.
Birde şu dikkatimi çekti, konu sahibinin cevap tarzı çok donuk. Sanki aldatılmış gibi değil de normal bir olaydan bahsediyor gibi yazıyor.

5 yıllık evlilikte aldatıldığımı öğrendim telefonunu evde unutmuş baktım 15 gün önce bi kızla mesajlaşmıs kız baska sehirde bulunduğumuz yere çağırmıs konuşmuslar telefonda ertesi gün eşim mesaj atmıs kız cevap yazmamis aramiş esim kız açmamş bide instagramında başka biriye bayadır görüşemiyoruz inan ki profil resmni bile özledim yazmıs geldi sordum bunlar ne diye arkadasım yazdı diyo ama yalan inanmıyorum çünkü kendi resmni atmıs aileme gittim anlattim babam yapmaz o öyle bisey ne boşanması diyor annem boşanmak öyle kolay değil hemen eve dön dedi sonunda döndüm eve defalarca ben yapmadm ben konuşmadım dedi ama inanmıyorum telefonunda hep şifre olurdu dokunmama asla izin vermezdi evde unutmaaa görmicektim yani boşanamıyorum da ailem asla destek olmicak hergün kendimi yiyip bitiriyorum canim çok yanıyor tam unuttum diyorum vi bakiyorum ki o mesajlar gözümün önünde napcağımı şaşırdım
Burda o kadar aldatma hikayesi okudum cevap arkadaşım yapmış ne kadar komikler

5 yıllık evlilikte aldatıldığımı öğrendim telefonunu evde unutmuş baktım 15 gün önce bi kızla mesajlaşmıs kız baska sehirde bulunduğumuz yere çağırmıs konuşmuslar telefonda ertesi gün eşim mesaj atmıs kız cevap yazmamis aramiş esim kız açmamş bide instagramında başka biriye bayadır görüşemiyoruz inan ki profil resmni bile özledim yazmıs geldi sordum bunlar ne diye arkadasım yazdı diyo ama yalan inanmıyorum çünkü kendi resmni atmıs aileme gittim anlattim babam yapmaz o öyle bisey ne boşanması diyor annem boşanmak öyle kolay değil hemen eve dön dedi sonunda döndüm eve defalarca ben yapmadm ben konuşmadım dedi ama inanmıyorum telefonunda hep şifre olurdu dokunmama asla izin vermezdi evde unutmaaa görmicektim yani boşanamıyorum da ailem asla destek olmicak hergün kendimi yiyip bitiriyorum canim çok yanıyor tam unuttum diyorum vi bakiyorum ki o mesajlar gözümün önünde napcağımı şaşırdım
Canım nasıl oldunuz inşallah herşey bütün sorun sıkıntın geçmiştir

Yeni moda evli olgun adamların ınstagram üzerinden kızlara kadınlara yürümesi.
Kızların kadınların da erkek kırılmış gibi evlilerle olması.
Aslına bakarsan bu haysiyetsizler o kızları da kabdırıyor olabilir bekarım diyodur boşanmış biriyim ama cocugum var diyordur kız nereden bilecek uyanık bi tip araştırmacı diilse aha kuş kafese girdi diyodur zamparalar. Sosyal medyayı yasaklayın eşinize ve de telefonlarına mutlaka girin kızlar bu olaylar çok arttı çok sık aldatma konusu duyuyoruz ve aynı mecra instagram whatsapp fb!!! Mutlaka ceplerini takibe alın bu paranoya diil önlem şu erkeklere konfor sagladık ya böyle arkamızdan iş çevirir oldular işte ne demek telime bakma öyle bir bakcam ki şifre filan koyma yok bunları hatta evlilik öncesi söyleyin kabul etmiyosa baştan yol verin artık çağ bu hale getirdi bizi kimse kısmasın bana ajan da tutun cep telefonu şifresini de kırdırtın! Bu sizin hakkınız kızlarımız evine yuvasına hep sahip cıkıyor ( kocasını aldatan hainler hariç) siz kıymetlisiniz ve asla müsade etmeyin orada burada profil açmalarına!hesap sorun!

Canim çok geçmiş olsun kim seni teselli ederse etsin kimse senin içini bilemez ki bende aynı yaşadım 3 yıllık evliyim evliliğimin 2. Ayında esim başkasıyla oldugunu öğrendim ama sukur bizimki bitti esim de durmuyordu yerinde o mikropta kız ailesinden korkan bir kızdı bende onu esimmiş gibi yazilar yazdim esimin hesaplarindan onun zaaflarini bularak ancak bu şekilde kurtuldum eşime defalarca ayrılacagimi kendime zarar vereceğimi söyledim 3 yıl uğraştım çok sukur 3 aydır kurtuldum Rabbim yuva bozmaya çalışanlara fırsat vermesin sende ne yaparsan yap onu bırakma Allaha sigin bak nasil hersey düzeliyor o pişman olcak
Kurtulduğuna eminmisn

Çok üzüldüm ama en çok ailenizin destek olmamasına üzüldüm. Keşke o bayanın telefon numarasını alıp arasaydınız konuşmalarınızı kayıt altına alsaydınız aileniz o zaman ikna olurdu belki. Ama insanın hem aklına gelmez hem de ailenizin öyle tepki vereceğini siz de tahmin etmemişsinizdir. 😣

Hiç mi birikiminiz yok, aldatan adamın yanında kalınır mı, ailenizle oturup konuşun destek olmasalar ev tutacağınızı söyleyin, çabalayacaksınız kendi ayaklarınız üstünde duracaksınız başka yolu yok

Back
X