Aldatıldım

Ben affetmedim gerçekten affetsem bu başlığa ihtiyaç duymazdım sadece bazıları gerçekten hata olabilir dedi çevremdeki kimisi affetme dedi ve ben ne yapacağımı bilmiyorum bir insan sevmediği bir insanın adını neden vücuduna kazıktır ama bırakırsam doğruyu yapmış olacaksam bırakmaya da hazırım
Yahu bu durum ne çevrenizi ne bizi ilgilendirir.
Affetmeyecek olsanız duyduğunuz an biterdi çünkü bu konular sınırdır.
Keskin çizgisi olan torunu olsa boşar.
Ama sizde öyle değilmiş, doğrusu eğrisi yok ki bunun.
Bana göre affı olamaz ama siz şans vermek istiyorsunuz, bu konu da bundan sebeple açıldı, kandırmayalım birbirimizi:)

İç ferahlatmaca, affa kılıf aramaca.
Ama gerek yok, ne istiyorsanız özgürce yapın.

Onunla aynı evi paylasacak kadar kendi dünyanda hürsün affedip affetmemektede hürsün ..... bence affet cok yeni ve hızlı yasamışsınız belki sizi gelip gecici gordü kendince bi halt yedi .10 yıllık kocan degil ki affedemeyesin. Affetmenin sizi cok incitecegini düsünmüyorum. Kadın adama ömrünü vermis saçını supurge etmis evlat vermis adam.aldatıyor kadın yuvam kurtulsun diye affediyor asıl affedilmeyecek adamlar onlar affet tatlım bosver....

Hayır dövme değil tabiki o hiç önemli değil. Ya gerçekten sonradan sevdiyse umudu ve gerçekten seviyor olmam ama dediğim gibi ben doğru olanı anlayıp onu yapmak istiyorum
Seni seviyormu?peki sen seviyor musun? Onu aldatirmisin ?
Bence asıl mesele suanki sevgi değil..duygular şelale tAbi..genclik güzel şey..inan sonsuz değil hiçbirşey kaldıki duygunun en coşkun olduğu zamanda seni aldatmış bu günler geçince ne olacak?geriye kalacak birşey bırakmamış ki saygı güven? Aldatmalarda asıl yitirilen sevgi aşk değil..güven ve saygı diye düşünüyorum.

Aldatan insan yine aldatir canim. Bu sefer kilifini da uydurur sen soguktun der. Bdv de cok var.
Bende öyle düşünüyorum ayrılmasıda en doğrusu ama baksana ayrılmicak gibi konuşmada hissediyorsun oyüzden böyle yazdım. En doğrusu ayeılmak ve asla asla kocamda olsa dövme yaptırmam cok sacma al adam ayrıldı ilişki bitti başka biriyle evlencen adam dövmeyi görünce yada ters söyliyim ben kocamdaki kadın dövmesini görünce sinir olurum sacma yani. Saten dövme yapmak bana göre itici cirkin geliyor bana ama tabi herkez farklı düşünür bu benim düşüncem...

Serendii❤️

Seni seviyormu?peki sen seviyor musun? Onu aldatirmisin ?
Bence asıl mesele suanki sevgi değil..duygular şelale tAbi..genclik güzel şey..inan sonsuz değil hiçbirşey kaldıki duygunun en coşkun olduğu zamanda seni aldatmış bu günler geçince ne olacak?geriye kalacak birşey bırakmamış ki saygı güven? Aldatmalarda asıl yitirilen sevgi aşk değil..güven ve saygı diye düşünüyorum.
Seviyor mu yoksa benim kadar saf aşık bulamaz diye mi benimle bilmiyorum ama ben çok aşığım böyle hasta yatalak olsa ölene kadar bakardım öyle aşıktım ama güvenim bitti haklısın ben onun üzerine titrerken o beni aldattı

Ben affetmedim gerçekten affetsem bu başlığa ihtiyaç duymazdım sadece bazıları gerçekten hata olabilir dedi çevremdeki kimisi affetme dedi ve ben ne yapacağımı bilmiyorum bir insan sevmediği bir insanın adını neden vücuduna kazıktır ama bırakırsam doğruyu yapmış olacaksam bırakmaya da hazırım

Affetmeyecek olsaniz degil basliga konuya ihtiyac duymazdiniz. Sizin adiniza cevreniz karar veriyorsa gecmis olsun acil sifalar dilerim size.

Affetmeyecek olsaniz degil basliga konuya ihtiyac duymazdiniz. Sizin adiniza cevreniz karar veriyorsa gecmis olsun acil sifalar dilerim size.
Benim adıma çevrem karar verse çoktan bitmişti ama böyle zamanlarda insan kendisi objektif düşünemiyor ve fikir desteği iyi olabiliyor

Bir insanın duruşu sadece ilişkinin başında veya ortasında veya sonunda olmamalı. Karakterinde var ki sizi aldatmış. Yani bunu yapma potansiyeli gayet var. Şayet sizi o kadar sevseydi 1.5 ay (!) başkası olmazdı. Bide açıklaması o kadar fiasko ki ciddiye alamam. Affetseniz kabullenemezsiniz zaten. Yinede siz bilirsiniz. 6 aylık ilişkide dövme yaptıran insan bu konuda da belki gözünü karartabilir

Bir insanın duruşu sadece ilişkinin başında veya ortasında veya sonunda olmamalı. Karakterinde var ki sizi aldatmış. Yani bunu yapma potansiyeli gayet var. Şayet sizi o kadar sevseydi 1.5 ay (!) başkası olmazdı. Bide açıklaması o kadar fiasko ki ciddiye alamam. Affetseniz kabullenemezsiniz zaten. Yinede siz bilirsiniz. 6 aylık ilişkide dövme yaptıran insan bu konuda da belki gözünü karartabilir
Haklısınız aşkımı kalbime gömüp gitmeliyim

Seviyor mu yoksa benim kadar saf aşık bulamaz diye mi benimle bilmiyorum ama ben çok aşığım böyle hasta yatalak olsa ölene kadar bakardım öyle aşıktım ama güvenim bitti haklısın ben onun üzerine titrerken o beni aldattı
Çok iddialısın 😊ya kıyamıyorum aslında yaşınız sanırım çok genç okul falan geçince öyle düşündüm.Tabi ölmeleri bitmeler aşırı güvenler😇
Öncelikle affetmek affetmemek sana kalmış yada affefip bitirmek yada devam etmek.
Bu arada ben 33 yaşındayım.Şu hayatta çok sevmek birine çok güvenmek aslında ona bir sorumluluk yüklemek demek.Sonra ondan bunlara uygun davranmasını beklemekte haksızlık ama kendimize yaptığımız bir haksızlık çünkü insan hayatta ancak kendi yaptığından yada yapmadigindan emin olabilir.Karsindaki senin ona yüklediğin bu sorumluluk lara göre yaşamadığında ugradigin hüsran gerçekten taşıması zor..simdi bu saatte anlam bütünlüğü gözetmeden yazdım.insan insanı yanıltır canım..

Sende ona de bakalım
Bundan 2 ay önce senle tartışmıştık ya işte o gün ben biriyle öpüştüm ama 10 saniye birşeydi hani madem senin bu olayın çıktı ortaya bende söylym dedim
De bakalım
Sana ilk lafı defol git bu evden olur

Şıp sevdimisiniz ikinizde hemen büyük aşk aynı eve yaşama aldatılma affedimi düşünmek. Geçmiş olsun ve kolay gelsin

Bilmiyorum hiçbir şey düşünemiyorum çünkü bu kadar kısa sürede o kadar çok şey yaşadık ve o kadar aşık gibiydi ki çok güvenmiştim ama bir gün o kızın yanına gitmiş bir gün benim yanıma gelmiş
Bunları yutarım,karşılıksız sadakatim olsa bile devam edebilirim,aşkım gururumu hiçe sayar derseniz devam edin tabikide.

Seni mi aldatmış , o kızı (senle) mi aldatmış? Eski sevgili olduğuna göre hmmm. Devam edersen risk şu :seni bırakmadan başkasıyla olacak ve sen de twitlerde eski sevgilim yazacaksın.sonra kız senin çocuğa takık olduğunu düşünecek vesaire vesaire...

Şıp sevdimisiniz ikinizde hemen büyük aşk aynı eve yaşama aldatılma affedimi düşünmek. Geçmiş olsun ve kolay gelsin
Benim başıma ilk kez geliy
Seni mi aldatmış , o kızı (senle) mi aldatmış? Eski sevgili olduğuna göre hmmm. Devam edersen risk şu :seni bırakmadan başkasıyla olacak ve sen de twitlerde eski sevgilim yazacaksın.sonra kız senin çocuğa takık olduğunu düşünecek vesaire vesaire...
İkimizle de aynı zamanda başlamış ama ben yapım gereği ilk başlarda soğuk bir insanımdır onu sevmediğimi ve okulun en yakışıklı çocuğu olduğu için onunla takılıyorum sanmış diğer kızı ciddi sanmış sonra bana aşık olduğunu anlayıp kızı bırakmış vsvs

Yeni aldatsa affetme derdim ama ilişkinizin ilk başlarında yapmış o yüzden seviyorsan biraz süründür ama affet

Back
X