Aldatıldım

Yeni aldatsa affetme derdim ama ilişkinizin ilk başlarında yapmış o yüzden seviyorsan biraz süründür ama affet
Evet ilk başında yapmış ama iki ucu pislik derler ya öyle bir haldeyim affetsem ya yeniden yaparsa korkusu ya beni hiç sevmediysen korkusu ve bir de o çok yakışıklı, yani standartların çok üstünde tüm okul ona hayran çok şükür ben de çirkin değilim ama okulun en güzeli değilim ya çok güzel birini bulursa kendimi çok çirkin ve değersiz hissediyorum artık ama bırakırsam okulda en önemli yılım ve tüm düzenim bozulup onsuz daha da dibe batıcam ve bir yılım uzayacak okulda

1 gün ona 1 gün ona gitmek nedir yav?! Kuma gibi.
Denemiş, karşılaştırmış heralde, sonra sizde karar kılmış. Diğeri beklentilerine cevap vermedi sanırsam.
Ama emin olun bu erkek müsveddesi ilk fırsatta bunu yine yapacaktır.

Evet ilk başında yapmış ama iki ucu pislik derler ya öyle bir haldeyim affetsem ya yeniden yaparsa korkusu ya beni hiç sevmediysen korkusu ve bir de o çok yakışıklı, yani standartların çok üstünde tüm okul ona hayran çok şükür ben de çirkin değilim ama okulun en güzeli değilim ya çok güzel birini bulursa kendimi çok çirkin ve değersiz hissediyorum artık ama bırakırsam okulda en önemli yılım ve tüm düzenim bozulup onsuz daha da dibe batıcam ve bir yılım uzayacak okulda
Aman sende bi erkek için mi bunlar? Senin hayatından geleceğinden önemli mi? Yakışıklılık önemli değil ceku balım, karakter önemli.
Devam etsen bile içinde hep bir şüphe, hep acabalar olacak ve hep diken üstünde olacaksın.

Siz de onu aldatın.
En azından durum eşit olduğu için kimse kimseyi affetmek zorunda kalmaz.

Ayrıca değişmez kuraldır. Bir kez aldatan hep aldatır.

Benim başıma ilk kez geliy

İkimizle de aynı zamanda başlamış ama ben yapım gereği ilk başlarda soğuk bir insanımdır onu sevmediğimi ve okulun en yakışıklı çocuğu olduğu için onunla takılıyorum sanmış diğer kızı ciddi sanmış sonra bana aşık olduğunu anlayıp kızı bırakmış vsvs
İyi de o itiraf etmedi ki siz yakaladınız.
Yoksa hala aptal gibi kandırmaya devam edecekti sizi.

Yakışıklı olsa ne olmuş?
Adam karaktersiz.
Resmen aranızda seçim yapmak için bir sizi öpmüş, bir onu. Bir size sarılmış, bir ona. Birgün size sevdiğini söylerken, ertesi gün ona seni seviyorum demiş. Dün sizin koynunuzdayken, ertesi gün onun koynundaymış.
Acaba neye göre sizi seçti? Daha kör, daha aptal, daha aşık, daha iyi öpüşen, daha iyi sevişen, göğsü büyük vs.
Binlerce iğrenç sebep var ve sevgi bu seçeneklerde yok.

Çünkü sevseydi gözü başkasını görmezdi.

Sadece 6 aydır hayatınızda olan bir karaktersiz için 6 yıldır birlikteymişsiniz gibi ömrünüzü feda etmek gerçekten aptallık olur.
Okuyun ve o evden ayrılın.
Aldatan biriyle hala aynı evde yaşamak hem zayıf karaktere hem midesizliğe işarettir.

Back
X