Merhabalar kızlar, bu konuyu açmak için üye oldum birileri bişey demezse patlayacağım sanki. 2.5 senedir süren çok güzel bir ilişkim vardı. İkimizde çok iyi mesleklerdeyiz. O kadar iyi anlaşıyorduk ki sadece sevgilim değil en yakın arkadaşımdı aynı zamanda. Bir kez hakaret bir kez kavga gürültü küslük olmaz mı ? Olmamıştı. Aileler biliyor. Onun ailesi ile ilişkim kendi ailem gibi. Herşeyin gayet sıradan olduğu bir gün bir kız tarafından arandım. Meğer bir iki aydır başka bir kızla berabermiş. Birlikte de olmuşlar. Biz olmamıştık. Kız beni arayıp söylemek istemiş. Ne kadar üzüldüğümü anlatamam. O akşam ayrıldım kendisinden erkek olduğu için kullanmak için görüştüğünü hiç sevgi olmadığını duymayacağımı sandığını söyledi. Ama bitirdim. Aradı Mesajlar attı açmadım. Bu süreçte aileler herkes perişan olduk. Bir süre sonra ses kesildi. Ben uğraşacak sanarken aynı kız tekrar aradı ben onunla barıstım gittim konuştum tekrar devam ediyoruz dedi ikinci darbeyi yedim. Şimdi birlikteler onlar. Bense hergün sanki düşman gibi sanki inceldiği yerden kopmuş gibi nasıl bir anda bitirdiğini idrak etmeye çalışıyorum. Bir tesellim bile yok. Zaten anlaşamıyorduk zaten aileler bile istemiyordu cart curt gibi bir tane bile avuntum olmadı. Hiçbirşeyi anlayamadım bile bu ilişki yürürken bile o kadar iyi ve normaldi ki anlamamışım bile düşünün. Nasıl olacak bilmiyorum sonrası.
Dip Not: saydırdıgı kızla barısmış. Bir de ailesine ben hayatımı yaşamayacak mıyım? Gencim ben bilmem ne diye kavga ediyormuş.
Dip Not: saydırdıgı kızla barısmış. Bir de ailesine ben hayatımı yaşamayacak mıyım? Gencim ben bilmem ne diye kavga ediyormuş.
Son düzenleme: