Aldatıldım

paki34

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2020
1.244
3.101
133
Merhabalar kızlar, bu konuyu açmak için üye oldum birileri bişey demezse patlayacağım sanki. 2.5 senedir süren çok güzel bir ilişkim vardı. İkimizde çok iyi mesleklerdeyiz. O kadar iyi anlaşıyorduk ki sadece sevgilim değil en yakın arkadaşımdı aynı zamanda. Bir kez hakaret bir kez kavga gürültü küslük olmaz mı ? Olmamıştı. Aileler biliyor. Onun ailesi ile ilişkim kendi ailem gibi. Herşeyin gayet sıradan olduğu bir gün bir kız tarafından arandım. Meğer bir iki aydır başka bir kızla berabermiş. Birlikte de olmuşlar. Biz olmamıştık. Kız beni arayıp söylemek istemiş. Ne kadar üzüldüğümü anlatamam. O akşam ayrıldım kendisinden erkek olduğu için kullanmak için görüştüğünü hiç sevgi olmadığını duymayacağımı sandığını söyledi. Ama bitirdim. Aradı Mesajlar attı açmadım. Bu süreçte aileler herkes perişan olduk. Bir süre sonra ses kesildi. Ben uğraşacak sanarken aynı kız tekrar aradı ben onunla barıstım gittim konuştum tekrar devam ediyoruz dedi ikinci darbeyi yedim. Şimdi birlikteler onlar. Bense hergün sanki düşman gibi sanki inceldiği yerden kopmuş gibi nasıl bir anda bitirdiğini idrak etmeye çalışıyorum. Bir tesellim bile yok. Zaten anlaşamıyorduk zaten aileler bile istemiyordu cart curt gibi bir tane bile avuntum olmadı. Hiçbirşeyi anlayamadım bile bu ilişki yürürken bile o kadar iyi ve normaldi ki anlamamışım bile düşünün. Nasıl olacak bilmiyorum sonrası.
Dip Not: saydırdıgı kızla barısmış. Bir de ailesine ben hayatımı yaşamayacak mıyım? Gencim ben bilmem ne diye kavga ediyormuş.

Son düzenleme:
Allahın sevgili kuluymuşsunuz bana kalırsa böyle karakter yoksunuyla evlenip çocuk sahibi olup öğrenebilirdiniz aldatıldığınızı sonrada ömür boyu çocuk için yüzünü çekecektiniz. Baksanıza sevgi yok ama erkek olduğum için kullanmak istedim diyor. Yazık çok yazık. Uğraşmaması iyi olmuş çünkü belli uğraşsa geri dönecektiniz en azından size böyle bir iyiliği olmuş. Bir yapan hep yapar

Ben bu sevgilimle birlikte olamadığım için onla yattım bunla kalktım muhabbetinden nefret ediyorum. Sevmediği kadınla insan nasıl birlikte olur? Yapacak birşey yok önüne bakacaksın.
Evet tabiki bu zaten bir sebep olur mu ? Madem çok meraklısın benle konussaydın nasıl olsa evleneceğiz diye bende açıkcası erken yaşama taraftarı değildim ama yine de bir anda bırakılmak hiçbir sorun yokken aklım almıyor.

2 buçuk yıl gibi uzun bir sürede hiç kavga etmemiş olmanız güzel bir ilişkiniz olduğunu göstermez. İki farklı insanın elbette tartıştığı, kavga ettiği, fikirlerinin ayrı düştüğü bir nokta olurdu. Hiç kavga edilmiyorsa ya yeterince paylaşımınız yoktur ya birinden biri içine atıp alttan alıyordur, bu içine atan kişi elbet bir yerden patlar. Aksine kavga edilen ilişkiler daha sağlıklı geliyor bana. Kişinin o kavgada saygısızlaşmadığı, sonrasında oturulup konuşulan, ortak bir paydada anlaşılan. Siz belki de hiç kavga etmediğiniz için iyi bir çift olduğunuzu düşünüyorsunuz. Belki de ilk kavganızda ayrılacaktınız.

Olan olmuş artık önünüze bakın. Ya evlendikten sonra olsaydı bunlar? Verilmiş sadakanız varmış ki ciddi bir yola girmeden görmüşsünüz gerçek yüzünü

Allahın sevgili kuluymuşsunuz bana kalırsa böyle karakter yoksunuyla evlenip çocuk sahibi olup öğrenebilirdiniz aldatıldığınızı sonrada ömür boyu çocuk için yüzünü çekecektiniz. Baksanıza sevgi yok ama erkek olduğum için kullanmak istedim diyor. Yazık çok yazık. Uğraşmaması iyi olmuş çünkü belli uğraşsa geri dönecektiniz en azından size böyle bir iyiliği olmuş. Bir yapan hep yapar
Çok utanıyorum ama evet uğraşsa belki affedecektim çünkü son güne kadar o kadar iyiydi o kadar seviyordum ki keşke belli etseydi keşke sogutsaydı kendinden bende anlardım bir terslik olduğunu

2 buçuk yıl gibi uzun bir sürede hiç kavga etmemiş olmanız güzel bir ilişkiniz olduğunu göstermez. İki farklı insanın elbette tartıştığı, kavga ettiği, fikirlerinin ayrı düştüğü bir nokta olurdu. Hiç kavga edilmiyorsa ya yeterince paylaşımınız yoktur ya birinden biri içine atıp alttan alıyordur, bu içine atan kişi elbet bir yerden patlar. Aksine kavga edilen ilişkiler daha sağlıklı geliyor bana. Kişinin o kavgada saygısızlaşmadığı, sonrasında oturulup konuşulan, ortak bir paydada anlaşılan. Siz belki de hiç kavga etmediğiniz için iyi bir çift olduğunuzu düşünüyorsunuz. Belki de ilk kavganızda ayrılacaktınız.

Olan olmuş artık önünüze bakın. Ya evlendikten sonra olsaydı bunlar? Verilmiş sadakanız varmış ki ciddi bir yola girmeden görmüşsünüz gerçek yüzünü
Evet fikir ayrılıklarımız oluyordu ama hep çok konuşarak uzun uzun fikirlerimizi belirterek ilerlerdik ve sonunda karşı tarafa saygı duyardık. Böyle şiddetli birbirimizi yıpratan bir durum olmamıştı. İnanın aklımın ucundan geçmez bunu yaptığı benim yanımdan kalkıp karşı tarafla uyumaya gidiyormuş. Nasıl bu kadar dolabı çevirmiş aklım almıyor.

İşte karaktersizlik bedava bunlar hep bu yüzden.. :işsiz:
Hiç uğraşmadı neyi kaçırdım ne ara biz böyle bıçak gibi kesilecek birşeyin içine girdik bilmiyorum öbür kıza da saydırıyor saydırıyor geri barışmış.

erkek olduğu için kullanmak için görüştüğünü hiç sevgi olmadığını duymayacağımı sandığını söyledi.
Bu nasıl alçak bı açıklama ya,aşırı karaktersiz bir adamdan kurtulmussunuz bence iyi bile olmuş,gün gelir nikah altındayken aldatilabilirdiniz boşanmak daha çok koyardi.
Bazen herşey çok güzel gidiyor sanıyoruz ama işte gercekler tokat gibi carpabiliyor yüzümüze 🤷😒

Kac senelik esler aldatiyor,yetmiyor psikoljik baskilarla sanki aldatan kendileri degilmiscesine esini sucluyor,bosanmada ariza cikariyorlar vs.bir sekilde herkes atlatiyor hayatina devam ediyor.Sukretmelisinki evlilik surecinde degilmissiniz ya oteki turlu olsaydi senin icin daha zor olurdu.adamin karaktersizligi ortada da kizin seni bildigi halde iliskiye tam gaz devam etmesi adamdan pek farki yok sanki.Bence on numara uyumlu bir cift olmuslar ,karaktersizlikte nirvanalar.Bu saatten sonra senden uzak olsunlarda nasil olurlarsa olsunlar...

Hiç uğraşmadı neyi kaçırdım ne ara biz böyle bıçak gibi kesilecek birşeyin içine girdik bilmiyorum öbür kıza da saydırıyor saydırıyor geri barışmış.
Senin yanında o kıza saydıran ama ona giden bi birliktelikten ne hayır çıkar ki. Hiç adam değilmiş hiç.

Adamda, karakter sıfırmış. Kendi itiraf edememiş, ilişkide bulunduğu kız size ulaşıp söylüyor herşeyi. Ne halleri varsa, görsünler. Sonuçta ikiside birbirine layıkmışki, bulmuşlar birbirlerini. Adamın.... kunda boncuk bulmuş gibi, birde biz barıştık, birlikteyiz diye, kız haber veriyor. Siz daha fazla üzülüp, kırılmaktan kurtulmuşsunuz.Değmeyen adamlar için, kendinizi boşuna üzmeyin.

Abası iki satırlık adamları musallat etmeyin kendinize. Önce o kızı yol istersen, paçoza bak sen ne diye seni arayıp haber veriyor yelloz şıfrıntı! Sonra o hödüğün suratına tükür. Ve kendine odaklan. Bol kitap okuyorsun, sinema tiyatro, kültür akıtıyorsun. Level atlıyorsun, bilinçaltından bu tip adamları siliyorsun. Psikolojik destek alabilirsin. Zayıf yönlerin var belli, oraları tamir ediyorsun. Yoksa yine bulursun bir hödük. Kendine zaman ayır biraz annem. Öpüyorum kuzum.

Çok üzüldüm. Evet bu düpedüz aldatmak. "Cinsellik için kullandım" bir gerekçe değil, zaten aldatmanın bir gerekçesi de olamaz. Madem bu kadar cinsel açlık hissediyormuş ve sizi seviyormuş 2,5 yıl beklemek yerine evlenseymiş sizinle, aileler de anlaşıyormuş madem. Sizin için çok üzücü bir durum ama ahlaksızmış bu bakımdan. O yüzden evlendiğinizde de sizi çok üzebilirdi ileride.

Kac senelik esler aldatiyor,yetmiyor psikoljik baskilarla sanki aldatan kendileri degilmiscesine esini sucluyor,bosanmada ariza cikariyorlar vs.bir sekilde herkes atlatiyor hayatina devam ediyor.Sukretmelisinki evlilik surecinde degilmissiniz ya oteki turlu olsaydi senin icin daha zor olurdu.adamin karaktersizligi ortada da kizin seni bildigi halde iliskiye tam gaz devam etmesi adamdan pek farki yok sanki.Bence on numara uyumlu bir cift olmuslar ,karaktersizlikte nirvanalar.Bu saatten sonra senden uzak olsunlarda nasil olurlarsa olsunlar...
O kadar sessiz sedasız gittim ki, kırıp dökemedim bizim bunca senemiz hayallerimiz ne oldu diyemedim ama 2 aylık kız bile gitmiş barışmış konuşmuş ikna etmiş. Şimdi Zafer kazandı gibi gelmiş bana anlatıyor. Bak aldım elinden diyor. Acaba bende konuşmalı mıydım diyorum sonra kendime yediremiyorum. Ama direk ona bıraktım gerçekten.

Abası iki satırlık adamları musallat etmeyin kendinize. Önce o kızı yol istersen, paçoza bak sen ne diye seni arayıp haber veriyor yelloz şıfrıntı! Sonra o hödüğün suratına tükür. Ve kendine odaklan. Bol kitap okuyorsun, sinema tiyatro, kültür akıtıyorsun. Level atlıyorsun, bilinçaltından bu tip adamları siliyorsun. Psikolojik destek alabilirsin. Zayıf yönlerin var belli, oraları tamir ediyorsun. Yoksa yine bulursun bir hödük. Kendine zaman ayır biraz annem. Öpüyorum kuzum.
Ya sizi yerim gülümsedim okurken sessiz sedasız aglayarak gittim sadece. O kız da beni arayıp bak ben kazandım benle beraber dedi. Gittim konuştum ikna ettim dedi. Kendimi suçlayacaktım nerdeyse keşke onun eline bırakmasamıydım keşke bu mutluluğu ona yaşatmasamıydım diye ama yapamazdım. Bir kez aramaz mı insan bir daha aramadı. Zaten çok iyi bir işim var uğraşıyorum severek dolu dolu yaşıyorum ama birazcık tatilim olsa azıcık boş saatim bogazıma bir yumru oturuyor. Neden benim başıma geldi ? Neden böyle oldu diye

Back
X