Aldatıldım

o kadın da amma yüzsüz ilişkinin her noktasında arayıp rapor veriyor. engelle geç

Bana kalırsa tencere kapaklar. Bu adamın ne mal olduğunu biliyor buna ragmen kabul ediyorsa ki bastan beri biliyormuş şimdi o kadın düşünsün
Hayatta Hersey kısmet bugun sen acı cekersin yarın onlar. Hiç değmez bile defolup gitsin.

Erkeklerin asla göstermedikleri bir yüzü var ilişkide zaten bir çok aldatılan kadının şok olması bu sebepten sizin ilşkiniz başlamadan bitmiş anlatım tarzınızdan bile belli çok iyi iki dostmuşsunuz eski sevgilinizle bu kadarı evlilik için yeterli değil bana göre arkadaşlık ,tutku ,aşk,kavga gürültü hepsinden yeterli miktarlar bulundurmalı bir ilişki tabi ki herkesin hayat görüşüdür kimseye benim yaptığımı yapın diyemem fakat ben görev gibi birlikte olabileceğim bir kocayla yaşayamazdım ten uyumu çok önemli tutku aşırı önemli o kavga gürültüde bile acayip tutku olur iki sevgili arasında sonrasında barışması aşırı güzeldir :)birde o iş için kullandığım bir kız lafı da küllien saçmalık burda çok kere yazdım ben ve sevgilim tek gecelik bir ilişki yaşamak için buluştuk 3 yıl önce bu yazda evleniyoruz sizde o kıvılcımı yaşayacağınız kişiyi bulursunuz bulduğunuz da aradaki farkı çok daha iyi anlayacaksınız :)
Bizde ilk geceden laylaylom buluştuk ama 5 sene sürdü ilişkimiz tabii nereden bilebilirdim bunca sene geçeceğini. 😂

Erkeklerin asla göstermedikleri bir yüzü var ilişkide zaten bir çok aldatılan kadının şok olması bu sebepten sizin ilşkiniz başlamadan bitmiş anlatım tarzınızdan bile belli çok iyi iki dostmuşsunuz eski sevgilinizle bu kadarı evlilik için yeterli değil bana göre arkadaşlık ,tutku ,aşk,kavga gürültü hepsinden yeterli miktarlar bulundurmalı bir ilişki tabi ki herkesin hayat görüşüdür kimseye benim yaptığımı yapın diyemem fakat ben görev gibi birlikte olabileceğim bir kocayla yaşayamazdım ten uyumu çok önemli tutku aşırı önemli o kavga gürültüde bile acayip tutku olur iki sevgili arasında sonrasında barışması aşırı güzeldir :)birde o iş için kullandığım bir kız lafı da küllien saçmalık burda çok kere yazdım ben ve sevgilim tek gecelik bir ilişki yaşamak için buluştuk 3 yıl önce bu yazda evleniyoruz sizde o kıvılcımı yaşayacağınız kişiyi bulursunuz bulduğunuz da aradaki farkı çok daha iyi anlayacaksınız :)
Aradaki farkı biliyorum. Daha önce de görüştüğüm insanlar olmuştu. Bu kadar iyi anlaşamadığım, ama güçlü bir aşk bağı diye tanımladığım kavga edip birbirine bir sürü laf sayarsın ama o çekim koparmaz sizi bunu biliyorum. Ama bu ilişkimde çok sevdim. Beraber gülmekten gözümüzden yaş gelirdi, o kadar güzel şey vardı ki. Sonra şunu farkettim evet tutku çok önemli ama o kadar iyi gelen şeyler var ki o tutku belki birgün bitecek inanın sonsuza dek sürmüyor. Ama minnet saygı merhamet hiç bitmiyor. O yüzden ben beraber bir yol yürüyelim isterdim ve o en yakın arkadaşımdı. Bu bağı tekrar yakalamak çok zor olacak ama ne yapalım. Size de mutluluklar dilerim :)

Siz şanslıymışsınız. Düzgün bir adammış sevgiliniz.
Allah bozmasın.🙏
Bu konudaki çift ise bence tutku dolu bir ilişki yaşasalar da sonuç değişmeyebilirmiş.
Çünkü adamın değer yargılarında sıkıntı var. Söylemleri çok saygısızca.
Her işin bir adabı var. Ayrılıp hayatına odaklanabilirdi.
Cinsel hayat onun için kritermiş, bunu yeni keşfetmiş. Aslında değer kavramlarının uyumsuz olduğunu öğrenen iki kişinin ilişkilerinin sonu gelmiş. Aldatılma olayı çok kötü bir boyuta taşıyor malesef.

Siz şanslıymışsınız. Düzgün bir adammış sevgiliniz.
Allah bozmasın.🙏
Bu konudaki çift ise bence tutku dolu bir ilişki yaşasalar da sonuç değişmeyebilirmiş.
Çünkü adamın değer yargılarında sıkıntı var. Söylemleri çok saygısızca.
Her işin bir adabı var. Ayrılıp hayatına odaklanabilirdi.
Cinsel hayat onun için kritermiş, bunu yeni keşfetmiş. Aslında değer kavramlarının uyumsuz olduğunu öğrenen iki kişinin ilişkilerinin sonu gelmiş. Aldatılma olayı çok kötü bir boyuta taşıyor malesef.

Konu sahibinin sevgilisi tam bir ayı zaten yaptığı şeyin hiçbir bahanesi yok fakat ikisi arasında bişeyler eksikmiş hani illa sevişerek anlaşılmaz bazı şeyler herkes evlenmeden önce sevişsin değil illa ayrıldığınızda anlıorsunuz bazı şeyleri ben şimdiki sevgilimden önce evlilikten döndüğüm çok aşık olduğumu sandığım adamdan ayrılalı 1 yıl olmuştu hiç ilişkiye hazır değildim istemiyordum ayrıldığım eski sevgilimde çok iyibir insandı hiç kavga etmedik çok güzel bir kalbi vardı fakat kendisi hristiyan ben müslüman olunca aileler devreye girince kötü olaylar yaşandı ayrılmak zorunda kaldık sevgilimle ilk tanıştığımda aramızda bi elektirik vardı hiç yaşamamıştım daha önce yaşadığımı sanmışım sonrasında yine mi görüşsek oray agidelim yok arkadaşlarla tanışalım aileler derken bi bakmışız biz evleniyoruz hala bile noliye yea modundayım :) kısmet işte ama farkı çok net anlıyorum

Aradaki farkı biliyorum. Daha önce de görüştüğüm insanlar olmuştu. Bu kadar iyi anlaşamadığım, ama güçlü bir aşk bağı diye tanımladığım kavga edip birbirine bir sürü laf sayarsın ama o çekim koparmaz sizi bunu biliyorum. Ama bu ilişkimde çok sevdim. Beraber gülmekten gözümüzden yaş gelirdi, o kadar güzel şey vardı ki. Sonra şunu farkettim evet tutku çok önemli ama o kadar iyi gelen şeyler var ki o tutku belki birgün bitecek inanın sonsuza dek sürmüyor. Ama minnet saygı merhamet hiç bitmiyor. O yüzden ben beraber bir yol yürüyelim isterdim ve o en yakın arkadaşımdı. Bu bağı tekrar yakalamak çok zor olacak ama ne yapalım. Size de mutluluklar dilerim :)
Sadece tutku değil önemli olan hepsinden tüm duygulardan oluşan bir ilişki sevgilimle birlikte yaşıyoruz 3 yıldır dün yine 3 buçuk gibi uyumuşuz ki sabah 7 de kalkıp işe geliyorum geçenlerde abisi hergün ne konuşuyorsunuz bu kadar diye sordu :) ikimizde konuşmayı çok severiz hadi uyudum iyi geceler diyip bir türlü uykuya geçemiyoruz ve tutku ben biizm ilişkimizde onun biteceğine hiç inanmıyorum :) çünkü daha önce sizin ilişkinize benzer bir ilişkim olmuştu gerçi biz birlikte oluyorduk ama şimdi anlıyorum ki aramızdaki şey cinsellik olarak yani normal düzeydeymiş hani sevişip de anlaşılacak bişey değil yine ben de öyle anlamadım zaten yaşayınca anlayacaksınız o insanla tanışınca çok farklı çok çok farklı tek söyleyebileceğim bu

Bizde ilk geceden laylaylom buluştuk ama 5 sene sürdü ilişkimiz tabii nereden bilebilirdim bunca sene geçeceğini. 😂
Hayat planlandığı bi gitmiyor işte iki insanın birbirini bulması çok ilginç birde hiç ummadığın anda oluyor bence beklentilerimizi bırakıp kendimizi akışa bırakınca güzel şeyler oluyor :)

Bu konuda belki haklı olabilirsiniz. Çünkü biz tutku şehvetten ziyade iki yol arkadaşı, iki iyi dost gibiydik. Birbirimizin eli ayağı olmuştuk. Benimle evlenmemesi ya da belki bunu doyasıya ve tutkuyla yaşayacağı biriyle olmasından ziyade canımı acıtan sanki bu güzel şeyler yaşanmamış gibi gitmesi oldu. Çünkü büyük konuşmak istemiyorum ama tutku ile bakabileceğim cinsel yönden bana daha çekici bir adam gelseydi sanırım ona bunu yapamazdım. Yani kıyamazdım bize ve emeğimize.

Ama sen bunu hic cinsellik yaşamamış o tadi hic bilmeyen nefsinle düşünüyorsun. Bunu yasamak icin yanip tutuşan biri mantikli olamaz ki. Hakli diye demiorum sadece herkes kendi ihtiyaclarini belirlio ve ona gore davranio.

30lu 40lı yaşlarında olup cinsel ilişki konusunda pek fırsat bulamamış, hayalleri yarım kalmış erkekler de bir yerlerinde olan beyinleri ile kararlar alabiliyorlar ve evleniyorlar da.
Kesinlikle katiliyorum. Icinde uhde kaldiysa, evlense bile cikiyor bir sekilde.

Bana kalırsa tencere kapaklar. Bu adamın ne mal olduğunu biliyor buna ragmen kabul ediyorsa ki bastan beri biliyormuş şimdi o kadın düşünsün
Hayatta Hersey kısmet bugun sen acı cekersin yarın onlar. Hiç değmez bile defolup gitsin.
Bir de beni aldatıldığıma ikna edip aradan çıkartıp devam etmesi ve sonra zaferini bana ilan etmesi de çok kötüydü. Teşekkür ederim

Back
X