Aldatıldım

Karakaderm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
24
6
38
32
Merhaba ben 6 yıllık evliyim kocamı çok seviyordum oda beni seviyor zannediyordum cocugum yok olmuyor 4 kere tüp bebek denedik 4 yıllık komşum en yakın arkadaşım dediğim kadınla 5 ay aldattı 2 ci telefonu buldum delirdim resmen nasıl yaptılar diye Ben kocamı deliler gibi seviyordum oda bunu biliyor du yinede yaptı aldattı 2 aydır ayrıyız hep geliyor yalvarıyor ağlıyor ama inanmıyorum nasıl unutacağım bilmiyorum neden hala seviyorum ben salak mıyım bilmiyorum çocuğumuz olmadığı için boşlugamı düştü yoksa beni sevmediği için mı yaptı ben fakirken de yanındaydım hastaliktada ama kıymet bilmedi ben ne yapmam gerek beni sevdiğini nasıl anlarim pişman olduğunu nasıl anlarım lütfen yardım edin akıl verin

Pişmansa barışacak mısın? Kendine yedirebiliyorsan aldatılmayı devam et. Hayret yani aldatan adama geri dönmek için bahane aranıyor🤷

Bir kere yapan birdaha yapar. Maalesef bu kural değişmiyor. Unutup yoluna bakarsan mutlu olursun affedersen yine aynı şeyleri yaşayacaksın. Belki düzelir deme DÜZELMİYOR.

Yok artık ya pişman olduğunu nasıl anlarım mı ?? Siz böyle bi pisliği kabullenmişsiniz bile ne desek boş

Merhaba ben 6 yıllık evliyim kocamı çok seviyordum oda beni seviyor zannediyordum cocugum yok olmuyor 4 kere tüp bebek denedik 4 yıllık komşum en yakın arkadaşım dediğim kadınla 5 ay aldattı 2 ci telefonu buldum delirdim resmen nasıl yaptılar diye Ben kocamı deliler gibi seviyordum oda bunu biliyor du yinede yaptı aldattı 2 aydır ayrıyız hep geliyor yalvarıyor ağlıyor ama inanmıyorum nasıl unutacağım bilmiyorum neden hala seviyorum ben salak mıyım bilmiyorum çocuğumuz olmadığı için boşlugamı düştü yoksa beni sevmediği için mı yaptı ben fakirken de yanındaydım hastaliktada ama kıymet bilmedi ben ne yapmam gerek beni sevdiğini nasıl anlarim pişman olduğunu nasıl anlarım lütfen yardım edin akıl verin
Sakın ama sakın affetmeyin 5 ay sizi resmen uyutmuslar.
İkisinide çıkartın hayatınızdan.
Boşanma davası açın yüklü tazminat ve nafaka talep edin.yeniden bı hayat kurun kendinize.

Bebeğim doğru bir şekilde yaklaşmak istiyorum olaya ama bu çok zor ve tamamen kendinin alması gereken bir karar. Onu hala seviyor olman çok doğal çünkü kocan.
Çevremden gözlemlediğim kadarıyla evli olunca aldatmayı çoğu kadın bir seferliktir diye zar zor kabul ediyor. Ama aldatma malesef kendini tekrarlıyor.

Back
X