Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşim beni aldatıyor.Onu nasıl yakalarım.Nasil delil toplayabilirim.uzun süredir beni aldatiyormus.Artik çok ileri gitmeye başlamış.ne yapabilirim.Karsi tarafa vaat vermiş ki ilişkiye devam ediyorlar. Karşı taraf da evli olduğunu bile bile devam ediyor.ne yapicam bilmiyorum.bana yardımcı olur musunuz.
Eşim beni aldatıyor.Onu nasıl yakalarım.Nasil delil toplayabilirim.uzun süredir beni aldatiyormus.Artik çok ileri gitmeye başlamış.ne yapabilirim.Karsi tarafa vaat vermiş ki ilişkiye devam ediyorlar. Karşı taraf da evli olduğunu bile bile devam ediyor.ne yapicam bilmiyorum.bana yardımcı olur musunuz.
Watsapp konuşmaları yapıyorlarsa yedeklemeye alın telefonunu ve telefonunu alıp daha sonra kaldırıp yüklerken son tarihleme yedeklemesiyle evde olmadığı veya dışarda olduğu şüphelendiğiniz günle değiştirin beceremezsenip youtube bakın yada telefoncuya götürün . Telefon arama mesaj gönderi numaraları çogu gsm online girişten bulunulubilir. viber kullanıyorsa oda pc den açıp görüşmelerin yazışmaları canlı görebilirsiniz . Mesenger ise şifri bilip kendinizde izleyip ekran kaydına alın. Ama bunların hepsi davaya sunulabildiği gibi kişisel verilerin korunması nedeniyle suç bilin=). karşı taraf hukuki olarak tazminat veya size ceza için başvurma hakkı verebilir haberiniz olsun. Telefonu ipone ise chaz konum ya da gmail hesaplı android ise gmail bildirimlerini google play bildirimlerini kapatıp canlı konum alabilirsiniz en önemlisi bunların suç olduğunu ve onun sizin enerjiniz ve ilginize layık olmadığını bilin ve yol verin gitsin....
Bak bir arkadaşımın tanıdıgı dedektıf tuttu. Çok para da degıl kadına ne kadar para yollamıs ona neler almıs herşeyi döktü ortaya missssss gibi. biraz para biriktirip işi ehlıne bırakın bulsun cıkarsın
5 yıllık evliyim.Buyuk bir şehirden ufak bir şehire gelin geldim aslında geldiğim şehir memleketim fakat ailemden kimsem yok burada.cok sıkıntılar çektim yalnizliktan tutun da sağlık problemlerine kadar.Esim once evlenelim sonra tayin alırım diye diye 5 yıl oldu beni kandırmış sözünde durmadı bu...
Merhaba öncelikle.Esimin beni aldattığını kesin olarak öğrendim.Bu kişi eşimi arada telefonu ben acinca hiç konuşmadan kapattı. Tekrar aradım tekrar açtı konuşmadı.Arayan kişiyi tesbit ettim Eşim onu erkek diye kaydetmiş.uzun süredir aldatiliyormudum.Esimle tartıştık ve kavgalarımiZ oldu. Ama...
www.kadinlarkulubu.com
marttan beri biliyormuşsunuz zaten. berbat bir kocanız var,bunu daha önce de söylemiştik size. 2-3 aydır ne yaptınız mesela?