Aldatildim

olmaz,siz hiç ceza alan metres gördünüzmü
Ben gördüm. Yakın arkadasim kadıni ve kocasını da beter etmişti başka yerlere surulmuslerdi. O yüzden sordum memursa ispat edilirse en azından çevreden sıkıntı yaşar🤷🏽‍♀️ bahsettiğim kişi evli olduğunu bile bile yapmıştı biraz da çirkinlikler vardı. Sonra da kocasını boşadı tabii.

Ben gördüm. Yakın arkadasim kadıni ve kocasını da beter etmişti başka yerlere surulmuslerdi. O yüzden sordum memursa ispat edilirse en azından çevreden sıkıntı yaşar🤷🏽‍♀️ bahsettiğim kişi evli olduğunu bile bile yapmıştı biraz da çirkinlikler vardı. Sonra da kocasını boşadı tabii.
Hayir ceza almasalar bile belki kadinin icini sogutucak mahkemelerde surundurmek. Ne karisiyong jdjdjdh

9 yıllık evliyim 8 ve 1 buçuk yaşında çocuklarım var. Dün gece eşimin Instagram.hesabinda başka bir kadınla ilişki yaşadığını öğrendim. Sorduğumda artık inkar etmedi ve başkasına aşık oldum dedi. Bosanacagim ama kocamı hala çok seviyorum. Bu durumu affedemem.
Hakkınızda hayırlısı olmasını dilerim.

Aile birliginde ve varsa ortak cocugun duzenjnde, psikolojisinde belki bir travmaya sebep oluyor koca ve metres. Elbet buna yonelik dava acilabilir. Bunun nesini anlamiyosunuz ben anlamadim. Hangi kitaplari okuyosaniz biraz tür degistirin.
anlamak bu kadar zor olmamalı ya vallahi yordunuz yemin ediyorum ya,anlamak istediğiniz şeylerle anlatmaya çalıştığım şey uçurum ama diretiyorsunuz,olağanüstü bir sığlık bu,kimseyi savunduğum yok be yok vallahi sinirlendirdiniz neden anlayamıyorsunuz,yeterince vitaminmi almıyorsunuz neden anlamıyorsunuz cidden nasıl bir sorununuz var,kimse metres savunmuyor be,yazan 3,5 kişi var ve cidden sıkıntısınız,okuduğunuzu cımbizla seçip oradan anlamlar çıkartamazsınız,cümle bir bütündür o şekilde anlam çıkartmalısınız,okuduğum kitap türünü değiştirmemi önermiş hayatında gazete bile okumamış insanlar😂😂😂anlarmısınız bilmiyorum ama yorum yazan 3,5 şahısa buradan yazayım ne taktınız ablacım metrestir bilmem ne,napalım yakalımmı insanları,artı anlarmısınız bilnem ama yine yazayım hiç ümidim yok ama yazayım yani,memlekette bu kadınlara bişe olmuyor dedim be olmuyor yani öyle dava vs olmuyor içi soğusun dışı soğusun banane,biride yazmış karışma kadına diye dava açsın diyo sanki ben buradan ne yapacam tuhaf tip, allah hepinizi ıslah etsin bol bol vitamin alın bak cidden zira bazı tipler burada bana fazla geldi aşamıyorum yazık yaaa cidden...vah...

Muhtemelen sizin mesajlarla benimkileri karıştırdı. Ben demedim çünkü metres savunuyor diye. Neden bilmiyorum aşırı gergin bir insan. Çok kitap okumanın yan etkisi sanırım 🤣🤣🤣
anlama güçlüğü olan insanlar beni geriyor

Evet gördüm ceza alanı. Aldatan koca da olsa 3. kişiyi ak sütten çıkma akkaşık gibi tasvir etmenizi hayeretler içinde okuyorum. İsteyen istediğini dava eder. İçi öyle soğacaksa yapar. Sürekli "ay ne gereği var bir şey çıkmaz" yazıp duruyorsunuz. Yani evet metres savunuyorsunuz
ben metres seviyorum evet bayıliyorum onlara metres koruma derneğim bile var😂 hırs yapmaya ne gerek var yıpratmayın kendinizi zaten bunlara bişey olmuyor ceza fln almıyor kimse dediğim için metreslere aşık olmuş oluyorum ama asıl sorun şu fazla karalama psikolojik inkardır,gecmisinizde var bi sıkıntı belliki kendinizi aklıyorsunuz

bu olabilir tabiki,konu sahibi kadının fotoğraf attığını söyledi sonradan,düşünsenize kadın fotoğraf fln atmış taciz etmiş dava acarsa bu durumda tabiki ceza alır,ama eşim beni aldattı diyipte ceza nasıl olur onu bilemedim,yani tahrik ve taciz 3. şahsı zaten suçlu duruma düşürür,benim eski eşim is yerinden birisiyle birlikteymiş hemde uzun yıllar ben yakalamadım kendisi söyledi,tmm dedim ayrıldm belkide ben kinci değilimdir,ugraşmayada değer görmedim,konu sahibinede bunu tavsiye ettim,zaten aldatma sonucu boşanmak verilebilecek en doğal tepki bunu belirtince velayet ve nafakada sizin yararıniza oluyor bunlar bence önemli tavsiyeler ama millet intikam seviyor sanırım...

ben metres seviyorum evet bayıliyorum onlara metres koruma derneğim bile var😂 hırs yapmaya ne gerek var yıpratmayın kendinizi zaten bunlara bişey olmuyor ceza fln almıyor kimse dediğim için metreslere aşık olmuş oluyorum ama asıl sorun şu fazla karalama psikolojik inkardır,gecmisinizde var bi sıkıntı belliki kendinizi aklıyorsunuz
Yalan yanlış analizlerini de aldın gittin demek 😕😕

Back
X