kendine hakim olamadığını cinsellikte kendini aşmış diyor
Üstelik bir kerede değil defalarca aldatmış bundan sonra affedersen kendine yazık edersin.aylardır aldatıyormuş beni farklı farklı kızlarla cinsel ilişki falan kanıt istedim aldattığına dair hepsini attı
Canim daha ne bilmek istiyorsun adam kaç kez seni boynuzlamiş.Birde tipik pişmanim birdaha yapmiyicam diyen erkek yalanlarinami inanicaksin?Birkezde degil kaçkez yapmiş kanit sunulmuş falan bu kadar saf olma affedersin nasil olsa yine aff edecek der ve ilişkiniz boylede devam eder zaten adam yaninda bile degil.Merhaba arkadaşlar 4 yıllık bir uzak mesafe ilişkim vardı ayda bir yanıma geliyordu erkek arkadaşım ve hergün telefonda konuşuyorduk mesajlaşıyorduk son aylarda bi gariplik his etmiştim normalde ailesiyle yaşıyordu ama sık sık günlük kiralık ev tutmaya başlamıştı ben tabi defalarca kez nedenini sordum ve ailemle kavga ettik diyordu bir arkadaşıyla birlikte günlük ev kiralıyordu aklıma kötü şeyler geliyordu ama yapmaz herhalde diyordum çok seviyorduk birbirimizi ya da ben öyle zannediyordum seven taraf benmişim arkadaşıyla arası açıldı erkek arkadaşımın bende yazdım ona dedim içim rahat değil siz ev falan tutuyordunuz birşeylerin ters gittiğini düşünüyorum arkadaşı ilk başta hiçbirşey söylemedi ama sonra anlattı herşeyi aylardır aldatıyormuş beni farklı farklı kızlarla cinsel ilişki falan kanıt istedim aldattığına dair hepsini attı yani çok fena aldatmış beni erkek arkadaşım tabi direk ayrıldım ben ama unutamıyorum neye uğradığımı şaşırdım baya kötü oldum aklıma geldikçe kriz geçiriyorum çok seviyordum nasıl yaptı diye deliriyorum kendisi çok pişman olduğunu söylüyor ve af diliyor. Arkadaşı beni çok sevdiğini ve kendine hakim olamadığını cinsellikte kendini aşmış diyor ve sana bir daha yanlış yapmaz tanıyorum ben arkadaşımı diyor ama ben bunu asla kendime yediremem biliyorum bide aldatan bidaha aldatır mantığı var ama çokta seviyorum onu.
%100 katılıyorum. Aynısını sen yapsan o affeder miydi? Sevgi her şeye yetmez. Ayrıca affedersen yüz bulacak,bir daha eskisi gibi de olamayacaksınız,bir daha güvenemeyeceksin,hep kavga edeceksiniz ve adım kadar eminim en sonunda sen beni sıkıyorsun diyip pişkin pişkin seni suçlayıp o ayrılacak senden.Affetme. Aldatan tekrar aldatır. Sen başka erkekle sadece normal konusşsaydın bile dünyanın hakaretini ederdi, silerdi seni ki o cinsellikle aldatmış asla güvenme. İlerde hamilelik hastalık olacak sürekli dayanamayıp aldatacak mı? Uzaktada olsa seven erkek yapmazdı.
İyi ki de evlenmemişler baksana4 yıllık uzak mesafe ilişkisi mi. yaşlarınız kaç neden evlenmediniz
Orası öyle de,ama yani uzak mesafe ilişkileri de ciğ oluyor sanki. İnsan yanında her anında yanında ister. Kadın için de erkek için de zor uzakta olmak.İyi ki de evlenmemişler baksana
Evet zor ama Allah korumuş işte iyiki de evlenmemişOrası öyle de,ama yani uzak mesafe ilişkileri de ciğ oluyor sanki. İnsan yanında her anında yanında ister. Kadın için de erkek için de zor uzakta olmak.
Merhaba arkadaşlar 4 yıllık bir uzak mesafe ilişkim vardı ayda bir yanıma geliyordu erkek arkadaşım ve hergün telefonda konuşuyorduk mesajlaşıyorduk son aylarda bi gariplik his etmiştim normalde ailesiyle yaşıyordu ama sık sık günlük kiralık ev tutmaya başlamıştı ben tabi defalarca kez nedenini sordum ve ailemle kavga ettik diyordu bir arkadaşıyla birlikte günlük ev kiralıyordu aklıma kötü şeyler geliyordu ama yapmaz herhalde diyordum çok seviyorduk birbirimizi ya da ben öyle zannediyordum seven taraf benmişim arkadaşıyla arası açıldı erkek arkadaşımın bende yazdım ona dedim içim rahat değil siz ev falan tutuyordunuz birşeylerin ters gittiğini düşünüyorum arkadaşı ilk başta hiçbirşey söylemedi ama sonra anlattı herşeyi aylardır aldatıyormuş beni farklı farklı kızlarla cinsel ilişki falan kanıt istedim aldattığına dair hepsini attı yani çok fena aldatmış beni erkek arkadaşım tabi direk ayrıldım ben ama unutamıyorum neye uğradığımı şaşırdım baya kötü oldum aklıma geldikçe kriz geçiriyorum çok seviyordum nasıl yaptı diye deliriyorum kendisi çok pişman olduğunu söylüyor ve af diliyor. Arkadaşı beni çok sevdiğini ve kendine hakim olamadığını cinsellikte kendini aşmış diyor ve sana bir daha yanlış yapmaz tanıyorum ben arkadaşımı diyor ama ben bunu asla kendime yediremem biliyorum bide aldatan bidaha aldatır mantığı var ama çokta seviyorum onu.
Birde bu erkekler hataları affedildikce kendinde daha çok hak görüyor aldatmayı. Erkeğin aldatması kadınınkiyle bir değil diyenler bile var. Arada kaçamak yapabilirmiş erkolar. Konu sahibi gibi kadınlar affettikçe veya affetmeyi düşündükçe azıtıyorlar. Kesinlikle kavga eksik olmayacak güvensizlik olacak.%100 katılıyorum. Aynısını sen yapsan o affeder miydi? Sevgi her şeye yetmez. Ayrıca affedersen yüz bulacak,bir daha eskisi gibi de olamayacaksınız,bir daha güvenemeyeceksin,hep kavga edeceksiniz ve adım kadar eminim en sonunda sen beni sıkıyorsun diyip pişkin pişkin seni suçlayıp o ayrılacak senden.
Böylesini de ilk kez duyuyorum .herşeyi aylardır aldatıyormuş beni farklı farklı kızlarla cinsel ilişki falan kanıt istedim aldattığına dair hepsini attı yani çok fena aldatmış beni erkek arkadaşım tabi direk ayrıldım ben ama unutamıyorum neye uğradığımı şaşırdım
katılıyorum karaktersizin tekiymiş adam.Evet zor ama Allah korumuş işte iyiki de evlenmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?