- 8 Şubat 2024
- 4.903
- 7.186
- 78
- Konu Sahibi Karakediii122
Kadın yuvasına devammi edecek yani....bumudur tüm sorun konuda....yahu o kadın zaten yuvasına devammi ediyor edecek kadinmi tüy dikmiş sizin o eşinizle zaten yuvamı kalmış.Yanar biter çöker hiç endişe etmeyin herkes bir baskasinin intikamını alır relax.Ya kendi kocasindan ya sizin kocanizdan ya başka bir adamdan ya sağlıktan bulacak.Simdi size gelirsek çekirge bir çekirge iki.Yuvayi yada adı neyse yıkan sizin koca.Ondan intikam almanın yoluda pasaportu vereceksiniz eline yeniden en güzelinden daha daha güzelleşip yolunuza gideceksiniz.Bakin kadının eşine söyliyeyim kadın kocamla bozussun tatlı geliyor size....Ama intikam soğuk yenen bir yemektir siz bu kocayı defedince bide bakarsınız o kadında sizin kocayı def etmiş hayat ya bu sizin koca gidip kadının kocasına söylemiş sonra kafa göz şişmiş rezillik yani bu daha olası niye olmasın ben hep hayata bıraktım intikamlarimi ....Hoş aldığında intikamimi hayat ben o kadar iyi durumdaydimki bir oh olsun diyecek kadar bile geriye dönüp bakmadım.Tavsiye ederim.Genede siz bilirsiniz.