- Emoji Skoru
- 1.534
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi edanurskyyy
-
Aldatılmanın sonunu bana bebek gibi bakar beni çok sevdiğini biliyoruma nasıl bağlıyorsunuz anlamıyorum yahu aldatılmıssın nasıl seni çok seviyor olabilir ? İnsan onuruna yapılabilecek en çirkin saldırı bu önce bunun bilincinde ol sonra zaten ne yapman gerektiğini bize sormayacaksın.Daha dokuz aylık evliyim bundan eylül ayında aynı uygulama üzerinden görüntülü sohbet yapmış yabancı insanlarla Türk değil şimdi tekrar baktım yine aynı uygulama üzerinden yine yapmış çok sevdiğini biliyorum bunu neden yaptı yaptığını anlamış değilim dokuz aylık evliyiz bana bebek gibi bakar her şey çok iyi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
Sandığınız gibi sevmiyordur. Seven kişi aldatmaz bu kadar net.Daha dokuz aylık evliyim bundan eylül ayında aynı uygulama üzerinden görüntülü sohbet yapmış yabancı insanlarla Türk değil şimdi tekrar baktım yine aynı uygulama üzerinden yine yapmış çok sevdiğini biliyorum bunu neden yaptı yaptığını anlamış değilim dokuz aylık evliyiz bana bebek gibi bakar her şey çok iyi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
yoo bence seviyordur.Yanlış biliyorsunuz
Çok sevgiyi içinde sığdıramıyor etrafada yansıtıyor demek ki.. şaka gibi bi soruDaha dokuz aylık evliyim bundan eylül ayında aynı uygulama üzerinden görüntülü sohbet yapmış yabancı insanlarla Türk değil şimdi tekrar baktım yine aynı uygulama üzerinden yine yapmış çok sevdiğini biliyorum bunu neden yaptı yaptığını anlamış değilim dokuz aylık evliyiz bana bebek gibi bakar her şey çok iyi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
Sevmiyor kendinizi kandırmayınDaha dokuz aylık evliyim bundan eylül ayında aynı uygulama üzerinden görüntülü sohbet yapmış yabancı insanlarla Türk değil şimdi tekrar baktım yine aynı uygulama üzerinden yine yapmış çok sevdiğini biliyorum bunu neden yaptı yaptığını anlamış değilim dokuz aylık evliyiz bana bebek gibi bakar her şey çok iyi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
Hep çok sevdiğinden gözü fıldır fıldır dışarıda inan sksksksk şaka mısınız nesiniz yaDaha dokuz aylık evliyim bundan eylül ayında aynı uygulama üzerinden görüntülü sohbet yapmış yabancı insanlarla Türk değil şimdi tekrar baktım yine aynı uygulama üzerinden yine yapmış çok sevdiğini biliyorum bunu neden yaptı yaptığını anlamış değilim dokuz aylık evliyiz bana bebek gibi bakar her şey çok iyi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
Doyumsuz ve karaktersiz..Daha dokuz aylık evliyim bundan eylül ayında aynı uygulama üzerinden görüntülü sohbet yapmış yabancı insanlarla Türk değil şimdi tekrar baktım yine aynı uygulama üzerinden yine yapmış çok sevdiğini biliyorum bunu neden yaptı yaptığını anlamış değilim dokuz aylık evliyiz bana bebek gibi bakar her şey çok iyi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
Haklısınız ben de aksini düşünmüyorum. Ama böyle insanların sevdiğini de düşünmüyorum. İstediği kadar sevgi pıtırcığı olabilir, böyle bir şey yapabiliyorsa o insan sevmiyordur bana göre.her aldatan öyle höt höt veya soğuk, evde eşine ilgi göstermeyen, sevmeyen, ilgilenmeyen, romantik olmayan veya sorunlu evliliği olan erkek demek değil ki
gayet ilgi pıtırcığı, sevgi böcüğü, aşk kelebeği erkekler de aldatıyor...asla demezsin eşinin yanında bu adam aldatır diye ama çatır çatır aldatıyor.
Doyumsuz eşiniz.Daha dokuz aylık evliyim bundan eylül ayında aynı uygulama üzerinden görüntülü sohbet yapmış yabancı insanlarla Türk değil şimdi tekrar baktım yine aynı uygulama üzerinden yine yapmış çok sevdiğini biliyorum bunu neden yaptı yaptığını anlamış değilim dokuz aylık evliyiz bana bebek gibi bakar her şey çok iyi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum