Aldatıldım...

• Konu Sahibi Konu Sahibi şekerpancarı
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok sağ olun kızlar......
allahım kımseye aldatılmakla denemesin......

onu çk sevdim onla herşeyımı verdimmmmmmmm
her şeyımı

evet her şeyimi..................................

özel mesajını açarmısın lütfen şekerpancarı

evet her şeyimi..................................

eee güzelim sen hiç türk filmi falan izlemedin mi yaaaaa?
erkekler ona ulaşmak için her şeyi yapar,sonra kıçına tekmeyi basar..onun acelesi vardı madem geneleve gitseydi.senin ne acelen vardı ki..ooooooo çok yazılıyor çok çiziliyor ama yurdum insanı nedense bir türlü yaşananlardan ders almıyor..kafamçokkarıştı

nasıl açacam mesajımı

her ne olmuşsa olmuş bunu intiharla çözemezsin hiç bişey seni bu düşünceye itmesin. Yaşandı bitti ...

çok zor seni anlıyorum ama boşvericeksın yapacak birsey yok sonuçta bıraktıysa gidene yol yakışır.üzülme cnm.hersey zmaanla düzelicek buna emin olabilirsin..

profil ayarlarından açabilirsin özel mesaj alımını

önce şu intihar etmek istiyorum, lafını bırakın. onu geçelim. size bir şey olsa çok mu umurunda olacak. .. üzülse bile bir, üzülür, ikincisinde unutur,hayatına devam eder. sonra ne olur. siz kendinizi öldürdüğünüzle kalırsınız.. ilahi adalet diye bir şey var. Allaha havale edin. mutlaka günün birinde bu ondan,çıkacaktır....herşeyinizi vermişsiniz. tamam. yanlış kişi çıkmış karşınıza. hepimiz insanız. yanılabiliriz. ama inanın değmez. hayat yinede çok güzel..

Son düzenleyen: Moderatör:
eee güzelim sen hiç türk filmi falan izlemedin mi yaaaaa?
erkekler ona ulaşmak için her şeyi yapar,sonra kıçına tekmeyi basar..onun acelesi vardı madem geneleve gitseydi.senin ne acelen vardı ki..ooooooo çok yazılıyor çok çiziliyor ama yurdum insanı nedense bir türlü yaşananlardan ders almıyor..kafamçokkarıştı

Arkadaşım amacımız bağcıyı dövmek değil..değil mi?
Olmuş artık.."keşke"ler için biraz geçmiş olmuyormu sizce..
Çözüm üretip yardımcı olalım lütfen

emin ol ki senin intihar etmen onun umurunda bile olmaz.olan sana ve ailene olur!bence o hayatında yokmuş gibi davran ,çevrendeki herkese çok mutlu olduğunu söyle,senin onu hiç umursamaman ona daha güzel bir cevap olacaktır.

evli olsaydın inan ki canın daha çok yanardı,benim başıma geldiği için biliyorum.çok acıtıyor.bir ayda üzüntüden 15 kilo verdim ,hastanede yatmak zorunda kaldım,ve şimdi düşünüyorum da keşke kendimi bu kadar yıpratmasaydım,değmezmiş,hiç aklımdan çıkmıyor,ama ortada bir çocuk olduğu için bir kereye mahsus affettim,aslında affetmiş değilim içimde..ama bir daha yaparsa asla kalmam onun yanında,hani ortada bir çocuk olmasaydı zaten çoktan boşanmıştım.
sen evli değilsin onunla anladığım kadarıyla inan bana hiç değmez,ne üzüldüğüne ne intikam için kendini yormana,zamanını kaybetme bence bu kişiyle!belki kendine daha uygun,seni daha çok sevecek birini bulursun!tek erkek o değilya!

çok zor durumdaym....
sevdiğim insan aldattı yalan söyledi bana..
saniyeler geçmiyor...
ne olur neollurrrrrr yardım edin.....
içimden çıkmıyor.....
beni aldattı beni aldattı......
aglıorum şu anda hıçkırıyoum....
neden o gülerken eğlenırken ben aglıyorum...,
neden neden....
kolum kanadım kırıldı.........
o kızı telefonla aramak istiyorummmm
kim olduğunu öğrendimmmmmm
ne olur ne olur...
yardım edin...
yoksa çıkmassa içimden intihar edecem.....
ona güvendim inandım sevdim...,
ona telleri açmıyor ona bagıramadım bile........
seni sevmiyorum dediiiiii
daha dune kadar ikimizide idare etmiş...,
seni seviyom demişti....
.

güzelim.. aldatılmışsın.. cok zor olmalı tabiki. ama kendini asla bırakma. hayatta her yasanan insanlar için tecrübedir. bu senin kulağına küpe olur. bir erkeğe güvenmeden önce onu sıkı bir testten geçirmen lazım. benim erkek arkadasım oldu. bana işte ben kızlardan bıkmıştım. işte garipler. erkeklerin peşindeler felan gibi şeyler anlatırdı. bana tutulmuştu dediğine göre. ben onu denedim. msn adresine kız nickleriyle mesajlar atıyordum. ama sık sık değil. ayda bir felan. bu msj lara afedersiniz küfür bile ediyordu. hadi anam işine git felan gibi laflar. tam 2 yıl denedim. arada gizli no dan arayıp tepki bekledim. benim yanımda gizli no dan tel gelince kızıp kapatıyordu. acaba ben yokken nasıl dedim. ben yokkende kızıyordu:) ve şükürler olsun attığım hiçbir ağa takılmadı. ve suan evliyim. cok ta mutluyum. ona güvenim yüzde bin.. eğer bir erkekle ciddi bişeler yasamak isitoyrsanız lütfen sıkı bir teste tutun onları. tabı bunları yaptığınızı asla bilmemeli. eşim onu denediğimi hala bilmiyorkaydirigubbakcemile3 . cünkü öyle bir devirdeyizki kızlar. en büyük düşmanımız yine hemcinsimiz.. biz mutlyusak bize özenip aaa benim ondan ne eksiğim var deyip eşlerimize sevgiliermize göz koyuyorlar. önemli olan sevdiimize sarılmak.. ama güven tam anlmaıylla sağlandıktan sonra...

intihar etmeden önce bir düsün bakam bu cezayi ona mi vereceksin ailenemi.aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar be yavrum.o arkadas vay be ben neymisim diyecek, ama ailen ömür boyu kahira sürüklenecek haberin olsun..:oklava:

Arkadaşım amacımız bağcıyı dövmek değil..değil mi?
Olmuş artık.."keşke"ler için biraz geçmiş olmuyormu sizce..
Çözüm üretip yardımcı olalım lütfen

haklısın olan olmuş ,çömzüm üretmek lazım ama insan hiç mi tv izlemez,hiç mi gazete okumaz.neler neler oluyor.bizler başkalarının hayatından ders almazsak başımıza her şey gelir.gelmemesi için ders almalıyız.zaten ders alınmadığından böyle olaylar oluyor,yada insanlar dolandırılıyor,yada sömürülüyor...
çözüm olaylardan ders çıkarıp ,yapmamaktır.

ya cnm değermi seni aldatan biri için intihar etmye beli ki çook gençsn zamn daha karşına kimleri çıkaracak ve sen geriye dönüp baktığında bugünlere güldüğünle kalacaksın
evet haklısn şuan için parçalanıyor kalbinin gerçekten çatırt die kırıldığını hissediyosun ama bunların sana en büyük ders ve hayat tecrübesi olduğunu unutma
o zaten sevseydi seni
şimdi senn yanında olurdu
dün sana seni seviyorum demiş bugün o kıza demiş yarında başka kıza der
demkekki tutrlı biri değilmiş
onun için üzülme ama kendi sevgin için şimdi çok üzül ama
hata yapma küçülme gururlu ol
o pişman olsun
kişilksz insanın tekiymiş belli
değermi sence o tadlı canından vazgeçmeye ölmeye
ve öteki tarafta sonsuzca yanmaya
en fazla üzleceğin 1 ay gel ona sabret
inana sabretmeye değer ve sen kaznacaksın
buna da eminim şimdi yeter ki güçlü olmasını bil

arkadasim bu kadar sacma bi düsünce olabilir mi ? beni aldatti intihar edecem...neden biz kadinlar böyle birseyde hemen ölmeyi düsünürüz,ölsen onun bir damla göz yasi dökecegine inaniyor musun öyle olsaydi zaten aldatmazdi..suanda yaraniz yeni hersey sicak o yüzden ne dense size küfür gibi gelecek kizacaksiniz...hele biraz zaman gecsin görün o zaman ne kadar sacma birsey oldugunu görürdünüz...lütfen kimse icin ölmeye hatta bunu düsünmeyede degmez..

hiç kimse için ihtihar etmeye değmez o kadar çok aldatılan varki sadece sen değilsin ölsen onun umrundamı olacaksın sanmıyorum aksine ne salakmış diye dalga geçer sen hiçbişey olmamış gibi hayatına devam edeceksin zamanla unutursun asdlında unutma değil alışırsın daha ilerde neleri göreceksin bu kadar basit şey için cana kıyılmaz

güzelim.. analar neler doguruyo biliyomusun sen? daha neleri cıkar karsına ..

Back
X