merhaba, siteye bugün katıldım müthiş bişey hazine bulmuş gibi oldum bukadar kötü hissederken ilaç gibi geldi. ben geçtiğimiz hafta eşimin başka kadınla mesajlarını yakaladım hatta birde arkadaşına yakalandığını durumu idare etmesini istediğini yazdığı mesajı da buldum. tabiki inkar ediyor ama inkarı bile kötü çünkü eli elime değmedi sadece mesajlaşıyoduk diyor ama mesajlarda onda huzur bulduğunu, günlerce yanında mışıl mışıl uyuyabileceğini söylüyor. tek kabul ettiği suçu bana durumu kurtarmak için yalan söylemiş olması....yoksa aldatmadığına yeminler ediyor beni taparcasına sevdiğini falan söylüyor. bilmiyorum aldatmak için cinsel ilişki olması şart mı????? bu arada yanında çalışan birisi bunun bir seneden beri süren birşey olduğunu bildiğini söyledi. tabi bu durumlarda dedikodulara inanmalı mı yoksa duymazdan mı gelmeli onu da bilemem ama kafam çok karışık. ne yapacağımı bilmiyorum. 7 senelik evliliğimiz boyunca hep şüpheli olaylar olmuştu ama hep inkar etti ve hiç ispatlayamadım bilmiyorum belki de istemedim ispatlamak. şimdi oğlum ağustosta 4 yaşına girecek ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. kocam olacak adamı evden gönderdim bi karar vermem gerekiyor ama içimden de somut bir kanıta ihtiyaç duyuyorum. sanki mesajlar yeterli değilmiş gibi halbuki herşey gayet açık. lütfen fikirlerinizi paylaşın benimle gerçekten net düşünemiyorum.senağlama