Aldatıldım :(

Canım bence aldatılmışsın.

Sen buna ınansanda ınanmasanda bu böyle.İyi düşün iyi karar ver.Ne ılk ne son olur esının yaptıkları...

evet katılıyorum ne ilk ne son bi kez affetinmi nası olsa yine afedersin die daha beterlerini yapıcak ve bu böle sürüp gidicek

canım sana tek bısey soyleycegım bız kadınız her ne olursa olsun bı kadınlık gururumuz var.onu ezdırıp yerlere caldırma.aldatma ılla fızıksel olmaz yanı sen aldatılıp aldatılmadıgınının kararını verecegıne kadınlık gururunu kurtar derım.esın ole yada bole bı kadınla temasa gecmıs mı gecmemıs mı sen ona bak.ayrıca durumun sonderece uzucu Allah sabır versın.

Evlenmek ne kadar zorsa boşanmakda aslında o kadar zor olmalı kolay olmamalı.
Ama karşı cinse huzur buldugunu yanaında uyumak istediğini yazan kişinin aslında evliliği bitirdiğini görmüyomusunuz. Biraz akıllı olsaydı orda hiç bir iz bırakmazdı. Kasıtlı olarak orda o mesajları bıraktıgını düşünüyorum:delphin:

Eğer boşanıcaksan bildiğim kadarıyla mahkemeye delil olarak onun kullandıgı şebekeden gecmişine dair döküman isteyebilirsiniz.

Şunuda merak ediyorum. Çekilen numarayı arayıp nesin necisin diye hiç sormadın mı?
Eşiniz evden gitmiş. Peki bu adam tekrar seni hiç aramadı mı? Yada tekrar gelip konuşmak istedi mi?

Allahım sen bu erkekelri prostat ette bizde kurtulalım diğer hem cinslerimizde kurtulsun:mymeka:

kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş, bu yüzden açıkcası ne söyleyebileceğimi bilemedim, ama ortada bir çocuk var ve bu çocuğun sağlıksız bir ortamda büyümesi ne kadar doğru. diyelim ki eşinizle boşanmadınız sırf çocuk kötü etkilenmesin diye, bir de ilerisini düşünün, çocuğunuzun sırf o babasız büyümesin diye sizin böyle bir evliliği devam ettirdiğinizi bilmesi hoş mu? bence bu daha ağır bir psikolojik travma çocuk için. tabiben sadece çocuk açısından değerlendirmeye çalışıyorum olayı... Bekarım ve ne söylesem boş sanırım. aşkınız varsa çaba sarf edin biraz derim, ama saygınızla bırlıkte aşkınız da tükenmişse bence hiç durmayın, bir ömür geçmez böyle.. Allah sabır versin ..

merhaba, siteye bugün katıldım müthiş bişey hazine bulmuş gibi oldum bukadar kötü hissederken ilaç gibi geldi. ben geçtiğimiz hafta eşimin başka kadınla mesajlarını yakaladım hatta birde arkadaşına yakalandığını durumu idare etmesini istediğini yazdığı mesajı da buldum. tabiki inkar ediyor ama inkarı bile kötü çünkü eli elime değmedi sadece mesajlaşıyoduk diyor ama mesajlarda onda huzur bulduğunu, günlerce yanında mışıl mışıl uyuyabileceğini söylüyor. tek kabul ettiği suçu bana durumu kurtarmak için yalan söylemiş olması....yoksa aldatmadığına yeminler ediyor beni taparcasına sevdiğini falan söylüyor. bilmiyorum aldatmak için cinsel ilişki olması şart mı????? bu arada yanında çalışan birisi bunun bir seneden beri süren birşey olduğunu bildiğini söyledi. tabi bu durumlarda dedikodulara inanmalı mı yoksa duymazdan mı gelmeli onu da bilemem ama kafam çok karışık. ne yapacağımı bilmiyorum. 7 senelik evliliğimiz boyunca hep şüpheli olaylar olmuştu ama hep inkar etti ve hiç ispatlayamadım bilmiyorum belki de istemedim ispatlamak. şimdi oğlum ağustosta 4 yaşına girecek ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. kocam olacak adamı evden gönderdim bi karar vermem gerekiyor ama içimden de somut bir kanıta ihtiyaç duyuyorum. sanki mesajlar yeterli değilmiş gibi halbuki herşey gayet açık. lütfen fikirlerinizi paylaşın benimle gerçekten net düşünemiyorum.senağlama

merhaba canım daha ne görmeyi bekliyorsun anlayamadım mesajları resmen okumuşsun aldatılmak sadece yataktamı oluyor yani hem küllüm inkar halindeymiş bide sana kalkıpta yok ben onunla beraber oldummu demesini bekliyosun elbetteki söylemeyecktir nerden biliyosun hem beraber olmadıklarını yanındaki arkadaşın ne garezi olsunki eşine kalkıpta sana dedikodusunu yapsın bende arkadaşlarımdan beklerim açıkçası eşimin herhangi bi yamuğunu gördüklerinde bana söylemelerini tamam kabullenmek zor olabilir dostta acı söyler güzelim bariz aldatılıyosun yani çocuğun için göz yumsan ileride emin ol daha ustalıkla yapıcaktır bu işi nasılsa affediyorsun diye ama ayrılmakta çözüm değil bi kuzun var sonuçta bence uzun süre süründür madem o kadar çok seviyo burnu sürtsün birazcık seni kaybettiğini anlasın ve bunu bidaha asla göze alamasın arkadaşım allah yardımcın olsun

çok üzücü bir durum,ama siz ikiniz aralırında harladelmesi gerektiği düşünyorum,dedikodu iyi kişi yapmaz,belki de bu kişinin bir çikarı var bu işten,ama eşin boşanmak istemiyorsa yuvaya geri dönmek için çaba gösteriyorsa belki de şans verebilirsiniz diye düşünyorum,

Son düzenleme:
aldatan affedilirse mutlaka tekrarlar, hatta affedilme surecinde bile aldatmaya devam ediyorlar
BEN Bı KARıNıN lafiyla vaz mi gecicem diye dusunup diger kadinin gozunde de kilibik olmamak icin aldatmaya devam ediliyor bence

oglun için yuvanı toparlamaya çalış, olan çocuklara oluyor çünkü. hayatının sonuna kadar ogluna her baktıgında canın yanacak. umarım herşeyi toparlar oğlunu babasıyla büyütürsün. sevgiler...

of ya neden erkekler herşeyi mahvedmek zorunda
canım allah kolaylık versin zor karar senin vermen gerekiyor
ama aldatma sadece cinsellik değil bence buna da aldatma diyebiliriz diyelim biz ama yanlış yapmış şimdi karar vermen gereken bu yaramazlığı affedecekmisin

aldatmak illaki cinsel iliskiyle olmaz.evli bir erkek gözünü haramdan,baska kadinlardan korumali...sadakat bunu gerektirir...ama anlayana...
canim bu hayati sen yasiyorsun,kendin icin cocugun icin en dgoru karari sen vermelisin ama cok iyi düsün..

Merhaba canım çok üzüldüm senin durumuna seninkine çok benzer bi olay yaşadım bende.Ama benimkinin ilk mesajıydı.Aynı şekilde gece yatağından kaldırıp hesap sordum.Önce yalanlar söyledi arkadaşının üstüne attı.Sonra itiraf etmek zorunda kaldı.Yaşadığım üzüntüleri hayalkırıklığını anlatmak istemiyorum uzun uzun.Beni deliler gibi seviyodu aslında ben bile o itiraf etmeden inanamadım.Herkes tarafından imrenilen bit çifttik aslında.Neden öyle bişey yaptı anlamadım.ben o dakika boşanmak istediğimi söyledim ona ağlayarak.Saatlerce ağladım.Ablasını çağırdı eşim.Görümcem gelip bizi kendi evine götürdü.Kimse onu haklı bulmuyodu fakat yinede boşanmamamı istiyorlardı.Hekes çok şaşırmıştı.Kimse eşimin böyle bişey yapabileceğine inanmıyordu.Tüm ailesi geldi beni ikna etmeye çalıştılar günlerce.Ben onunla barışmayı hiç düşünmüyordum.Oda günlercce ağlayıp durdu,ayaklarımın altını öptü,sinir krizleri geçirdi gerçek anlamda sinir krizleri.Ve sürekli ben olmadan yaşayamayacağını kendini öldüreceğini söyledi.Bu 3 günlük zamanda 2 kere intihar eyleminde bulundu ama başaramadı.Ama ben hiç oralı olmadım tabii çok incinmiştim.3. intihar girişimini yanımda yaptı gerçekten kendini 7. kattan atcaktı o zaman dayanamadım işte gönlüm elvermedi onun canına bişey olmasını.Gittim balkonda sarıldım onun atlamasını önlemek için.Daha çok yeni yaşadığımız bu olaylar 4 ay gibi bizaman önceydi.Şimdi bilmiyorum iyimi yaptım kötümü yaptım.Benim henüz çocuğum yok daha 2 sene olmadı bile evleneli.O yüzden çok kararlıydım aslında boşanmakta.Ama o günler yanımda olsaydınız annesi ablası kardeşleri ben ve eşim çok perişandık.O durumdayken barışmaktan başka ne yapabilirdimki.

Back
X