• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım :(

Canım yaa kendiniz söylüyorsunuz 7 senelik evlilik sürecinde şüphelendiğiniz olmuş üstünde durmamışsınız durmak istememişsiniz.
Yani ne diyebilirim ki keşke o zaman üstünde dursaydınız çocuk yapmayabilirdiniz.
Daha mantıklı ve sağlıklı kararlar verirdiniz.Çocuğunuz boşanmamada bir etken
Ayrıca cinsel olarak ta aldatma bakmakta aklından geçirmekte aynı şey

sonuçta aldatılmış.Allah kimseye yaşatmasın!FAKAT BENCE ANİ KARARLAR VERMEYİN VE KİMSENİN DOLDURUŞUNA DA GELMEYİN SAĞLIKLI BİR KARARI KENDİNİZ ALIN

Aldatılacaksınız, kilonuz düştüğü için eşiniz tarafından "sana dokunmaya iğreniyorum" lafını duyacaksınız, mesajında bir başka kadına senin yanında yatmak bana huzur veriyor diyecek, hatta bu yaptığını kabul edecek ve biz hala bekara karı boşamak kolay deyip ayrılma mı diyeceğiz.
Kadın olarak gururumuzu daha ne kadar ayaklar altına alacağız. Neden şans verelim ki, tekrar zamparalık yapsın daha rahat olsun diyemi? İki güzel lafa kandırırım eşimi zihniyetini adamların beynine sokmak için mi?
Peki erkek değil de kadın yapsaydı bunları erkekler yuvalarını kurtarmak için bir şans daha verirlermiydi eşlerine?
Bir başka kadının yanında yatmak isteyen bir adamla 1 dk dahi yaşamayı benim ne midem kaldırır nede onurum gururum. Biz taviz verirsek erkek milleti tepemize çıkar tepinmeye başlar.
Evliliklerin yürütülecek, taviz verilecek durumları vardır. Burada sonuna kadar her iki tarafından özverili ve sabırlı olmasından tarafım
Amaaaa iş şiddet ve aldatmaya varırsa işte o zaman iş biter. Beni sevmeyen saymayan aldatan şiddet uygulayan biri için valla kılımı kıpırdatmam yolları ayırırım. Ne halt yiyorsa yer beni ilgilendirmez.
Bekara karı boşamak kolay mı? Evet böyle bir durumla karşı karşıya kalmışsanız kolay olmalıdır.

ben kesinlikle yanlıs anlasılmak istemem.galiba anlasılmısım bile.demek istedigim şu tabikide etkileniyor yorumlardan mesajlardan.ha bu durumda ben ne yapardım ayrılırdım.ama arkadasımız kendini inandırmak istemiyor.kendi fikri önemli tabiki herşeyden önce

laflarınıza dikkat edin.böyle bir durumla karsı karsıya gelen yok.lafımı da üstünüze alınıp burda benim evliligime laf etmeyin

hanımefendi kelimesinden hoşlanmama.s. sevgiler

B]Allah aşkınıza yazdıklarımın neresinde sizin evliliğinize laf ettim. Neden sakin sakin okumayı denemiyorsunuz. Söylediklerimin hangisinde sizin evliliğinize laf ettim diye defalarca okudum yazımı. Kaldıki yazarkende sizin evliliğinizi asla düşünmedim. Sonunda sizin maviyle işaretlediğim yere takıldğınızı anladım. Hanımefendi o sözüm size değildir, konuyu açan arkadaşın durumunda kalan tüm bayanlaradır.
Lütfen okurken yazının geneline, bir önceki cümlenin ne olduğuna bakınız.Ben burada hiç kimsenin evliliğine karışmam. Soru sorulmuşsa kendimce cevp veririm. Hatta çok sinirli biri olmama rağmen sakin cevaplar yazarım.
Haaa lafımıda kendimide iyi bilirim.
[/B]

''sen de huzur buluyorum, günlerce yanında mışıl mışıl uyuyabilirim''
bu mesajı birine yazdığınızı düşünün
eşiniz veya sevgiliniz de yakalıyor.inkar etmiyorsunuz evet yazdım ama yatmadım...
oooo tamam o zaman deyip.acaba bu kadın beni aldatmış mı oluyor şimdi
ya da olmuyor mu?ne yapsam ki?boşasam mı?ya çocuk?anasından ayrı büyüyecek
neyse biraz burnunu sürteyim affederim çünkü boşanmak kolay ya sonra?
diyen kaç erkek vardır
yoktur belki azdır
ne kadar adaletsiz değil mi
bu sorularla kendi beynini yiyen milyonlarca kadın varken
acaba erkek var mıdır diyorum
bu adaletsizliğin müsebbibi gün gibi ortadayken

kanıt olmadan karar vermek çok zor haklısınız.. ama eşinizin attığı mesajlar kanıt sayılır gibime geliyor. ne de olsa kendi lafları.. ağzından çıkmakla elinden çıkmak arasında fark olur mu? bu zamana kdr şüpheyle yaşamaışsınız, nasıl oluyor bilemiyorum.. eşiniz hazır yanınızda değilken daha sağlıklı karar verirsiniz die düşünüyorum..

pardon ama beni taparca sevdiğini sölüyo diyosunuz sonrada ben 39 kiloya düsünce sana dookunmaya iğreniyorum diyor sonra baska bi kadında huzur arıyor..ve biz hala evliliklerini kurtarması adına olumlu msjlar yazalım öğlemi çünkü bu kadının hiç gururu onuru insanlığı önemli değil değilmi ister bekar olur ister evli olur fark etmez...arada çocuk var evetr psikolojisi bozulmus bir anne evladına ne kadar yararlı olur çünkü bu evlilik sürdükce bu kadının ruhsal açıdan çökücek belli değilmi bu o evde o çocuk mutlu olabilcekmi bugün msj atan yarın koynuna girer o kaadınla bitse baskasıyla baslar ne fark eder...bunları ayrı anne ve babanın cocuğu sölüyor ve sunuda ekliyor keske ben daha çok küçükken olaylara sahit olmadan ayrılsalarmıs...

''sen de huzur buluyorum, günlerce yanında mışıl mışıl uyuyabilirim''
bu mesajı birine yazdığınızı düşünün
eşiniz veya sevgiliniz de yakalıyor.inkar etmiyorsunuz evet yazdım ama yatmadım...
oooo tamam o zaman deyip.acaba bu kadın beni aldatmış mı oluyor şimdi
ya da olmuyor mu?ne yapsam ki?boşasam mı?ya çocuk?anasından ayrı büyüyecek
neyse biraz burnunu sürteyim affederim çünkü boşanmak kolay ya sonra?
diyen kaç erkek vardır
yoktur belki azdır
ne kadar adaletsiz değil mi
bu sorularla kendi beynini yiyen milyonlarca kadın varken
acaba erkek var mıdır diyorum
bu adaletsizliğin müsebbibi gün gibi ortadayken

çok haklısınız...ben aynı durumda olsam anında kapının önüne koyar bide etiketi de yapıştırır...çok güzel bir bakış açısı teşekkür ederim

mesajlar gayet acık canım sende bıldıgın halde kabullenmek,ınanmak ıstemıyorsun anladıgım kadarıyla.yasadıgın cok zor bırsey ama burda yazdıgından anladıgım kadarıyla ıspatlasanda ayrılmayacaksın esınden eger gercekten boyleyse hıc kurcalama gerceklerı ogrenıp o ınsanla aynı evde yasamaya devam etmek ıskence olur sana.umarım yazdıklarıma alınmazsın.allah hakkında hayırlısı neyse onu gostersın sana

yoo söylediklerinizden alınmıyorum çünkü çok uç düşüncelerde gidip geliyorum hala...ayrılmamak aklımdan geçmedi dersem yalan olur ama kendime bunu yakıştıramıyorum...herşeyde bir hayır vardırtü şeyden sonra güzel bişey çıkar bundan da bir hayır çıkacaksa benim oğlumla kuracağım yeni bir hayat neden olmasın? zaten adam 1 haftadır evde yok ve çocuk sormadı bile baba nerde diye....

bekara karı boşamak kolay gelir derler.evet kocası dogru birşey yapmamıs.ama burda her aldatılma konusu acıldıgında cok sert tepki veriliyor ve burada yazılanlar sonucunda kac evlilik bitti bilemiyorum.ama bu kadar katı yakmasmayın.belki şans vermek istiyo.istiyosada versin.belki cok iyi olucak belki olmicak bilemem ama burda 7 yıllık bir evlilikten bahsediyorsunuz.ve bu sizin yorumlarınız karsısında bitebilir.ben ayrıl ya da ayrılma diyemem.artı ve eksilerini düşün ilk önce sonra hangisi uyuyorsa sana onu uygula.hakkında hayırlısı olsun a.s.

peki bu 7 yila yazik da kadinin onundeki 50 yila yazik degil mi? o 7 yila acidigi icin omrunun geri kalanini bu yalanci, sahtekar, kaba ve dusuncesiz adamla mi gecirmeli gercekten?

ben olsam ayrilirdim. cok seviyorsam da ayrilirdim. kendim icin degilse cocugumu boyle karaktersiz bir baba yetistirmesin, onu da kendi gibi bir insan yapmasin diye bosanirdim.

pardon ama beni taparca sevdiğini sölüyo diyosunuz sonrada ben 39 kiloya düsünce sana dookunmaya iğreniyorum diyor sonra baska bi kadında huzur arıyor..ve biz hala evliliklerini kurtarması adına olumlu msjlar yazalım öğlemi çünkü bu kadının hiç gururu onuru insanlığı önemli değil değilmi ister bekar olur ister evli olur fark etmez...arada çocuk var evetr psikolojisi bozulmus bir anne evladına ne kadar yararlı olur çünkü bu evlilik sürdükce bu kadının ruhsal açıdan çökücek belli değilmi bu o evde o çocuk mutlu olabilcekmi bugün msj atan yarın koynuna girer o kaadınla bitse baskasıyla baslar ne fark eder...bunları ayrı anne ve babanın cocuğu sölüyor ve sunuda ekliyor keske ben daha çok küçükken olaylara sahit olmadan ayrılsalarmıs...

durup sakin kafayla düşününce eğer affedecek olsam bile hayatımın bundan sonrası bir mücadele şeklinde geçecekmiş gibi geliyor gerçekten de...tek sorunumuz aldatma değil çünkü. bazen boşanmak en iyi çözüm sanırım bence de herkes için

canım çok zor biliyorum ama herkese bi şans daha verilmeli bence.özellikle de ortada çocuk varken.düzelir ya da düzelmez bunu bilemeyiz,ama sen bi çocuğu babasız büyütmenin vebalini çekmezsin ömür boyu.zaten kendini toparlamış ve gerçekten güçlü gözüküyosun.bu saatten sonra yıkılabileceğini hiç sanmam.sadece bi şans daha.iyi düşün

tercih meselesi tabii...
ben de cok seyler yasadim ve soylemeseler de tum kadinlar zaman zaman kotu muamelelere maruz kalabiliyorlar.
hepsini gectim,sadece ilk yazdiginiz benim kocamdan ayrilmam icin yeterli bir sebep...
ben aldatilmaya hicbir sekilde taviz vermeyenlerdenim..dedim ya,tercih meselesi...
Allah yardimciniz olsun ama bu adam sizden gitmis kuzum...

adam benden gitmiş gitmesine de peki mantığını anlamıyorum neden hala yırtınıyor? yani ben sonuçta astronomik tazminat davaları falan açacak değilim benim kafamı karıştırmanın anlamı ne madem gitti??? işte bu noktada takılıyorum. mazeret bulmaya çalışmıyorum onun için zaten çok fazla kızgın ve kırgınım ama yapıp edip bukadar yalvar yakar olması kafamı karıştırıyor.

adam benden gitmiş gitmesine de peki mantığını anlamıyorum neden hala yırtınıyor? yani ben sonuçta astronomik tazminat davaları falan açacak değilim benim kafamı karıştırmanın anlamı ne madem gitti??? işte bu noktada takılıyorum. mazeret bulmaya çalışmıyorum onun için zaten çok fazla kızgın ve kırgınım ama yapıp edip bukadar yalvar yakar olması kafamı karıştırıyor.

belkide sadecekendi vicdanını rahatlatmaktır amacı...

Neden hala yırtınıyor çünkü son şanslarını deniyor. Bence gördükleriniz aldatmasında yeterli nedenler yani herşey apaçık ortada. Zaten yaparlar yaparlar sonrada inkar ederler. Yani yada siz bu mesajlara şahit oldunuz şimdi onun öyle yapması niye kafanızı karıştırıyor? Yani illaki gözünüzle mi görmeniz gerekiyor bazı şeyleri.

Daha öncede şüpheli olaylar oldugundan bahsetmişsiniz. Yani burada ya üç maymunu oynayacaksınız yada gereği neyse onu yapıcaksınız.

durup sakin kafayla düşününce eğer affedecek olsam bile hayatımın bundan sonrası bir mücadele şeklinde geçecekmiş gibi geliyor gerçekten de...tek sorunumuz aldatma değil çünkü. bazen boşanmak en iyi çözüm sanırım bence de herkes için

mutlu olacağına inanıyosan çocuğunda mutlu olur emin ol huzursuz ortamda büyümek babasız büyümekten daha fazla zarar veriyo hem babasız kalmıcak eğer sorumlu bi babaysa yokluğunun farkına fazla varmaz zaten çünkü sizde sans kalmamıs...

tamamen vicdan çünkü suçlu o suçluluk psikolojisi çünkü evliliğiniz biterse herkes onu suçlucak belki ilerde çocucuğu bile tamamen bunun psikolojisi...

bende hayatta herkese 2. şans verilmesinden yanayım
aldatma normalde tekrar şans verilecek bir durum değil ama eğer arada çocuk varsa ve erkek gerçekten pişmansa özür diliyorsa bir şans daha verilebilir
senin eşin daha önce böyle birşey yapmamışsa iyi düşün derim ben

bende hayatta herkese 2. şans verilmesinden yanayım
aldatma normalde tekrar şans verilecek bir durum değil ama eğer arada çocuk varsa ve erkek gerçekten pişmansa özür diliyorsa bir şans daha verilebilir
senin eşin daha önce böyle birşey yapmamışsa iyi düşün derim ben

daha önce yaptığını kanıtlama şansım olmadı ama bu bir kaçamaktan farklı sanki...duygusal bir bağ var resmen mesajlarda...fiziksel bişey yada sadece seks diyemeyeceğim hoş sadece seks olsa onu da affetmek kolay değil ama bu kadınla duygusal paylaşım var ve ben farkettiğim için kesildi belki de kesilmedi bilemiyorum çünkü kocam evden gitti.

daha önce yaptığını kanıtlama şansım olmadı ama bu bir kaçamaktan farklı sanki...duygusal bir bağ var resmen mesajlarda...fiziksel bişey yada sadece seks diyemeyeceğim hoş sadece seks olsa onu da affetmek kolay değil ama bu kadınla duygusal paylaşım var ve ben farkettiğim için kesildi belki de kesilmedi bilemiyorum çünkü kocam evden gitti.

gitti derken senmi gönderdin eşinmi evi terketti

Back
X