aldatıldım

bluemavi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
180
5
0
İstanbul
arkadaşlar eşimi bi siteden kadınlarla konustugunu fark ettım.aşkım,özledim gibi kelimeler kullanmıstı.gösterince sildi bilgisayarı sonra yok sen benı cok bunalttın da ondan arayıs ıcıne gırdım dıye yalvarmaya basladı cok uzuldugunu kesınlıkle tekrarı olmayacagını soyluyor,sımdılık beraberız ama cok sogudum ondan sızce ne yapmalıyıımbilmiyorumkismile

Sanırım ihaneti sindirmeyi düşünüyorsunuz..:uhm:
O zaman hayatınıza kaldığınız yerden devam edin hiç bişiy olmamış gibi...
Adamın yüzüne vurup durmayın mazallah yine bunalır filan..akannehir

aklımdan cıkmıyorkı en ufak seyde vuruyorum suratına ayrılmak ıstemıyorum ama ne yapacagımı da bılmıyorum

Ya aldatılmayı kabul edeceksiniz,ama bir uzmandan yardım alıp bunu aşmaya çalışarak;
Yada ayrılacaksınız.
Hem unutamayıp hemde devam etmek olmaz.Bu zaten kötü giden evliliğinizi dahada kötüye götürür.

Internetin yaygınlaşmasıyla birlikte , artan sanal aldatmaları sanırım artık ihanet gibi görmemeye başladık. Eşiniz arayış içine girmiş bile. Durum çok masumane değil. Eğer sindirmeyi düşünüyorsanız unutmayıda deneyin.

arkadaşlar eşimi bi siteden kadınlarla konustugunu fark ettım.aşkım,özledim gibi kelimeler kullanmıstı.gösterince sildi bilgisayarı sonra yok sen benı cok bunalttın da ondan arayıs ıcıne gırdım dıye yalvarmaya basladı cok uzuldugunu kesınlıkle tekrarı olmayacagını soyluyor,sımdılık beraberız ama cok sogudum ondan sızce ne yapmalıyıımbilmiyorumkismile

bana inandirici gelmedi, yine aldatir
bahaneside cok komik daha iyi bir bahane bulmak icin caba gösterebilirdisempatiksalakcinni
ilkinde sogursun ikincide nefret edersin ücüncüde terk edersin ama bu arada cok yipranirsin
bence bosuna kendini yormadan bosanmalisin

aklımdan cıkmıyorkı en ufak seyde vuruyorum suratına ayrılmak ıstemıyorum ama ne yapacagımı da bılmıyorum

Zaten unutamazsınız ki..
Tabii hafıza kaybı yaşarsanız o ayrı..
Ayrılmak istemediğiniz belli,o yüzden devam edeceksiniz hayatınıza,yapacak pek bişiy yok maalesef..

canım kimse sana boşan dememiş ki , seçeneklerin demişler. ben de katılıyorum ya ayrılacaksın ya da susup hayatına devam edeceksin. olayı da unutmaya çalışacaksın. tekrar yapar mı bilemem.

Senden başkasına aşkım demesini kabullen. Ekmek getir yemin ettir hayatına devam et o zaman. ne diyelimki başka...

Ne yapacağım diye neden bize soruyorsunuz ki?
Zaten aldatılmayı kabul edip devam ediyorsunuz...

vay be bide sizi suçluyor yani sizin yüzünüzden arayışlara girmiş.
nasılda hemen eşlerini suçluyorlar.hani sadakat yemini nerde?her bunaldığında
böyle mi olacak!
soğumanız normal.kim paylaşabilir ki sevdiği insanı.
sizi bilmem ama ben asla affetmem.

Seviyorsanız, ayrılmayı düşünmüyorsanız,
o zaman unutacaksınız. Başka nasıl bir çözümü olabilir ki.
Hem unutmayayım, iki tarafa da hayatı zindan edeyim diyecekseniz neye yarar.
He illa hayatı birine zindan edecekseniz, hedef belli, eşiniz.

Ne yapacağım diye neden bize soruyorsunuz ki?
Zaten aldatılmayı kabul edip devam ediyorsunuz...

ne demek bize neden soruyorsunuz böle şeylere sinir oluyorum senin bi derdin olunca biriyle dertleşmek istemiyormusun birine anlatmıyormusunda böle konuşuyosun bunalmıştır arkadaşımız bizimle paylaşmak istemiştir lütfen bıraz dikkatlı konuşalım kırıcı olmuyalım.

ne demek bize neden soruyorsunuz böle şeylere sinir oluyorum senin bi derdin olunca biriyle dertleşmek istemiyormusun birine anlatmıyormusunda böle konuşuyosun bunalmıştır arkadaşımız bizimle paylaşmak istemiştir lütfen bıraz dikkatlı konuşalım kırıcı olmuyalım.

Kafasına koymuş yapacağı şeyi. Teşekkür etti gitti zaten. bizde burda ona yazmak için derdine ortak olmak için zaman harcıyoruz? Aldatıldım bırakmıcam seviyorum sizinle paylaşmak istedim dedi ve gitti. Başta soruyla geldi sonra karar verdi gitti. ne demek bize neden soruyorsunuz böle şeylere sinir oluyorum Sence bu cümle kırıcı bir cümle değilmi? Sende eleştirirken dikkat et o zaman kırıcı olma.

canım kocanı cok sevdıgın bellı ama ınsan bunaldıgı zaman ılla aldatacak dıye bır kanun yok.sevgılımız bızı bunaltmıyormu evet ılla aldatmakmı gerekır hayır.

bence kocana tölerans tanırsan nasıl olsa affeddıyor dıyecek ve yenıden yapıcaktır emınım bundan.bence mesafenı koy

kızlar ona karsı soguklugun ve ısteksızlıgım gecermı korkuyorum ne olacak benım halim

Evliliğinize devam kararı aldığınıza göre tabii ki geçer..
Hiç bişiy olmamış gibi devam eder..
İhanet,şiddet vs. hepsine alışılır yeter ki insan alışmak istesin..
Zor olan boşanma sürecidir,siz de bu zorluğu yaşamayacağınıza göre merak etmeyin herşey düzelir...

Back
X