aldatıldım

kadın özledim tarzı vs konuşursa ama bilmiyorum eşit olduğumuz yalanını kabul edenlerden değilim...
erkekler kulübü diye erkeklerin sorunlarını anlattıkları bi yer yok sanırım...
kadında yüzyıllardır süregelen anne olmanın verdiği bi ağırlık var ki olmalı da... kadın böyle bişi yaparsa sonuçları daha farklı olmalı diye düşünenlerdenim... katılırsınız katılmazsınız 21,yüzyıl Türkiyesine yakıştırırsınız yakıştırmazsınız,böyle cariye dönemi edebiyatı yaparsınız yapmazsınız SİZİN BİLECEĞİNİZ İŞ....
ben böyle düşünüyorum...
bennnce....her zamanki gibi...kimse kimseyi bi başkası gibi düşünmek için zorlayamaz...

Böyle konuları okudukça hemcinslerimden nefret ediyorum desem yeridir. Öyle demeyin kızlar ben onu çok seviyorum demiş arkadaş akannehir Burada kimse sana olur böyle şeyler,bütün erkekler böyle demeyecek. Çünkü hepimiz kadınız ve bu çok acı bir şey. Sen zaten evliliğini sürdürmeye karar vermişsin. Özür dilerim incitmek istemem,haddimde değil ama Allah aşkına söyleyin merak ediyorum buraya konu açmanızın sebebi nedir? Bize neyi soruyorsunuz?
Boşansam mı değil?
Ne yapsam değil?
Ne?

tribünlerden kocaman alkış nidaları yükseliyor....
buraya konu açılmasının nedeni içini döküp rahatlamak kendisiyle aynı durumda olan insanların neler yaptığını öğrenmek vs vs olamazmı?
belki burası mahkeme değildir ve bizde hakim değilizdir bunu düşündünüzmü?

bana inandirici gelmedi, yine aldatir
bahaneside cok komik daha iyi bir bahane bulmak icin caba gösterebilirdisempatiksalakcinni
ilkinde sogursun ikincide nefret edersin ücüncüde terk edersin ama bu arada cok yipranirsin
bence bosuna kendini yormadan bosanmalisin

bence aldatmayan erkek yoktur herkesmi boşansın çocuklar ne olacak onları düşünmeyelim boşanıp hayatımızımı yaşayalım öylemi yapalım senin başına gelmemiş akılda verme bence

bence aldatmayan erkek yoktur herkesmi boşansın çocuklar ne olacak onları düşünmeyelim boşanıp hayatımızımı yaşayalım öylemi yapalım senin başına gelmemiş akılda verme bence

boşanan kadın çocuklarını düşünmüyor ozaman öylemi.boşanan kadın hayatını yaşıyor öylemi.aldatılmak boşanma nedeni olamaz çünkü kadında "gurur" yoktur."aldatmayan erkek yoktur" da boşanmaya cesaret edemeyip o adamı çekmek zorunda hisseden kadınların "teselli" si sadece.

e nası yaşayalım?
biz evde bebe bakalım
kocalar da onla bunla takılsın.
bebeler de karı-kocanın buz gibi olduğu (malum kadın yediği boynuzun farkında olunca adama gülücük saçacak değil) bi ortamda normalce(!) büyüsünler he?
iyiymiş :31:

:35:

pardonda benim basim ne gelmis ne gelmemis sen nerden biliyorsun :27: beni nekadar taniyorsun:36: ay cok özür dilerim biranne bidaha yorumlarimi buraya post etmeden önce öm ile sana yollar senden izin cikarsa cevapla tusuna basarim :5: af ettinmi beni he söyle nolur af ettinmi :14:

boşanan kadın çocuklarını düşünmüyor ozaman öylemi.boşanan kadın hayatını yaşıyor öylemi.aldatılmak boşanma nedeni olamaz çünkü kadında "gurur" yoktur."aldatmayan erkek yoktur" da boşanmaya cesaret edemeyip o adamı çekmek zorunda hisseden kadınların "teselli" si sadece.

kesinlikle öyle :29:

Back
X