aldatıldım

canım bu konulardakatı olduğunu biliyorum ama boşanmasan ne olur burnundan gelse ne olur adamın içinde varsa arayış
zaten birde yeni evliysen hemen eşin arayışa girdiyse bu monotonlaşma bile değil erkeğin karaktersizliği bana kalırasa

evet ama canım bilmiyorum bence erkeklerin böyle durumlarda daha ağır şeylerle cezalandırılmaları lazım ki kaaktersizlikleri bi başkasının hayatını mahvetmesin...
toplum böyle alıştırmış, adam biliyor ya affedilecek, ya da değer vermediği karısı ondan boşanacak, çok ta fazla kaybedeceği bişi yok yani...
ama bi kadın yapsa ? hepimiz biliyoruz az çok ne olacağını... o yüzden kesinlikle daha ağır cezalar verilmeli bu durumlarda...

Bence de çok zor bi durum Allah yardımcıızn olsun inşallah yazışmayla sınırlı kalmıştır.aldtmanın sınırı mı var demeyin lütfen yazışma ve fiziksel boyut farklı bennce. bazı arkadaşlar direkt olarak sorunlu olan sen olmana rağmen fazla sert tepki gösteriyolar gurur onur saygı vs den dem vuruyolar sürekli.ama bence de böyle bi olay üzerine evlilik bitmez.yani sonuçta bi yuva kolay kurulmuyo ama bundan sonra yapmayacağını garanti edebiliyomusun kendi kendine ona sormak lazım bunu.
siz aldırmayın sert gelen yorumlara,malumunuz toplumumuzun çoğunluğu rahibeler ve evliyalardan oluşuyor üzülmeyin siz.
eşinizle ayrıntılı bir biçimde konuşun raahatsız olduğunuzu ve bu durumun tekrarlanmasından korktuğunuzu onda sevmediğiniz huyları söyleyin,ondan da sizden yapmanızı istediği veya sizde sevmediği şeyleri söylemesini isteyin ve evliliğinize bi şans verin bence. herşey gönlünüzce olsun.

yazışma ve fiziksel boyutfarklı demişsiinz ama zaten olay sadece yazışmadan da ibaret gibi görünmüyor...
kaldı ki yazışma bile hiç kolay kabul edilebilir bir hata değilken...

Böyle konuları okudukça hemcinslerimden nefret ediyorum desem yeridir. Öyle demeyin kızlar ben onu çok seviyorum demiş arkadaş akannehir Burada kimse sana olur böyle şeyler,bütün erkekler böyle demeyecek. Çünkü hepimiz kadınız ve bu çok acı bir şey. Sen zaten evliliğini sürdürmeye karar vermişsin. Özür dilerim incitmek istemem,haddimde değil ama Allah aşkına söyleyin merak ediyorum buraya konu açmanızın sebebi nedir? Bize neyi soruyorsunuz?
Boşansam mı değil?
Ne yapsam değil?
Ne?

canım anlıyorum seviyorsun evlilik zor bir zanaat vazgecmekte istemiyorsun kendince haklısın.ama inan arkadasım yıpranırsın tükenirsin bir süre sonra kendine bile faydan olmaz.bak benim esimin 10 yıl sonra yaptıgına okursan ne demek istedigimi anlarsın ha bir kadınla aldatmıs ha duygularını ve güvenini aldatmıs. bir kere taviz vermeye baslarsan gerisi gelir aldatmak olmaz baska seni asalayıcı bir durum olur.karar tabi ki senin

aklımdan cıkmıyorkı en ufak seyde vuruyorum suratına ayrılmak ıstemıyorum ama ne yapacagımı da bılmıyorum
Bu ufak birşey değil.Gerisi mutlaka gelecek.Ama aldatma olarak ama saygısızlık olarak. Ama gelecek.Terk et biraz.Bakalım ne olacak.Gururun yok mu

Bence de çok zor bi durum Allah yardımcıızn olsun inşallah yazışmayla sınırlı kalmıştır.aldtmanın sınırı mı var demeyin lütfen yazışma ve fiziksel boyut farklı bennce. bazı arkadaşlar direkt olarak sorunlu olan sen olmana rağmen fazla sert tepki gösteriyolar gurur onur saygı vs den dem vuruyolar sürekli.ama bence de böyle bi olay üzerine evlilik bitmez.yani sonuçta bi yuva kolay kurulmuyo ama bundan sonra yapmayacağını garanti edebiliyomusun kendi kendine ona sormak lazım bunu.
siz aldırmayın sert gelen yorumlara,malumunuz toplumumuzun çoğunluğu rahibeler ve evliyalardan oluşuyor üzülmeyin siz.
eşinizle ayrıntılı bir biçimde konuşun raahatsız olduğunuzu ve bu durumun tekrarlanmasından korktuğunuzu onda sevmediğiniz huyları söyleyin,ondan da sizden yapmanızı istediği veya sizde sevmediği şeyleri söylemesini isteyin ve evliliğinize bi şans verin bence. herşey gönlünüzce olsun.

evlilik bitmez yazmışsınız ama burası bir erkekler kulübü topiği olsaydı kadının biride nette canım-özledim tarzı konuşsaydı o erkek ler ne yorum yapardı acaba
bir şans vermi derlerdi sizce yapıcakları yorumları düşünmek dahi istemiyorum
bu karşılıklı konuşarak çözümlenebilir bir şey değil bana kalırsa
canım manım bu ne laubalilik evli biri sorumluluklarını düşünmeli evlenmeseydi birde konu sahibi hanım biraz alttan alırsa tekrar eder mutlaka
eli maşalı hanım gerek böylelerine:oklava:

boşan demek kolay kızlar, ben onu cook sevıyorum, sadece ne yapacagımı bılmıyorum

çoook seviyorsanız onunla hayatınıza devam edeceksiniz ve olanları yok sayacaksınız.
Yapılacak bir şey yok.
Böyle bir durumda uzmanın yararlı olacağına inanmıyorum.
Hafızanızı silecek hali yok.
Madem unutmaya hazırsınız yola devam.
Zamanla her şey yoluna girecektir. Sanırım:hulya:

Konu sahibi arkadaşı anlamaya çalışıyorum,
bende kocamı çook seviyorum ama ihanet başka bişey.
Siz kocanızı aldatsaydınız o sizi affedermiydi acaba?
Birde sizi suçlamış..
ki yazılanın arkasında belli ki yaşanmışlıklarda var..
Durumu kabullenmiş arkadaş bu saatten sonra biz ne söylesek boş.
Tercihine bişey diyemem ama madem affetcektn bari süründürseydn dimi...
Gözünü korkutsaydın, neden hemen kabullendn?
Seni kaybetme korkusunu yaşatsaydın, bir daha yapacak olursa neler yapabileceğini gösterebilseydin
de affedeceksende öyle affetseydn.
O kadar kolay kabullenmişsin ki, bir daha aldatırsa bence suçu kendinde aramalısın arkadaşım.
Taviz tavizi doğurur
Allah yardımcın olsn

neyse kızlar burda birbirimizi kırmanın anlamı yok şimdi arkadaşların bazılarına hak veriyorum başlıgın sahibi napacagına karar vermiş bizede şansın acık olsun demek düşüyor.boll şansss

Burası sert tepkilerin beklendiği yerdir.Bekarlara bile yorumlar çok sert olay evli olunca biraz daha farklı olabilir ama.
Aslında olan ayrılmak istemeyen ama mucize bekleyen bir kadın sorununa benziyor
Benimde böyle bi durumum vardı ve kendime bahaneler üretmeye çalışırken çok sert tepkiler almıştım:)))
En hatırladığım iki isim Laale ve december kaydirigubbakcemile3

Haklı çıktılar ayrılmadım olayda bir de ters şeyler çıktı :delphin:
Bence en doğrusunu yapıyorlar.Kırılmaktan,parçalanmaktan korkan kaynar suları kabullenemeyen yazmamalı buraya

Şok alanı burası çünkü

Sizin konunuzu hiç hatırlamıyorum inanın..
Ama sert yazmışımdır,kabul ederim,uslübüm bu,değişmez ki..
Size katılmadığım nokta buraya yazmaması gerekenler hakkında düşündükleriniz..
Hayatın gerçekleri onlar!
Kırılmaktan,parçalamaktan korkan,kaynar suya giremeyen zaten yaşamdan korkar bence..
Hayat hep toz pembe değil maalesef!
Ne acılar yaşıyoruz,şiddet,ihanet vs.
Seviyorum ama.... deyince ne oluyor? Tamam sen seviyorsun da adam seni sevmiyor be arkadaş! Daha ötesi berisi var mı bunun?
Ha kimi sanal der affeder kimi bebemin babası der unutur kimi de bir kerelik oldu neyyyyseee der.. Kimi de yok arkadaş bana göre değil bu işler der..
Şahsi kanaatim sen kendine değer vermezsen karşı taraftan da bişiy bekleme hakkın yok!
Adam demez mi? Aldattım ben bunu yine boşanmadı yav,iyimiş bu iş diye!
Biz erkeğe göre değil kendimize göre yaşamalıyız! Neyi kaldırabiliriz, neyi kabullenebiliriz,nereye kadar sabredebiliriz? Ondan sonra adamın bize davranış şekli belirlenir!
Bunları suya yazıyormuşum gibi görünebilir.. Kendi evliliğimde yaptığım hataların sonuncunda çektiğim acıları ve boşanmaya gelmemin çıkarımı bu!
Fikirlerim serttir,nettir,kesindir!
İsteyen,beğenen uygular,işine gelmeyen kendi yolunu çizer..
İnsanoğlu mutluluğu hakeder! Ancak biz kadınların mutluluğu bir erkeğe endeksliyse vay halimize!

allahım şu internet kalksın gitsin nolur yaaaa intertent diye bişey kalmasın offf

İlahi,güldürdün beni!:roflol:
İnternet kalkınca ne olacak ki?
Dışarıda yapamazlar mı sence erkekler?
İnsanın içinde olduktan sonra yan masadaki kızı keser ruhumuz duymaz!:delphin:

Bence de bu tarz olaylarda erkeğin vereceği tepki çok önemli değil,
zaten bunu yapan erkeğin saçma sapan kendine göre birsürü sebepleri vardır,
erkekler yaparlar, sonra ağlarlar yalvarırlar, nedenler üretirler, bu klasiktir,
önemli olan kadının kaldırıp kaldıramadığı.
Konu sahibide ne kadar ben kabul ettim dese de, nasıl unutacağım diye dert yanıyor.
Olay zaten bu ya, nasıl unutulacak, nasıl kabullenilecek.
Bunu yapan erkeğe, aynı evde hergün oturup bağırıp çağırmak, yaptığı şeyi
hergün kafasına vurmak, hergün hatırlatmak, çözüm mü?
Bütün bunları yaparken, bu arkadaş nasıl unutacak yaşananları,
hergün kendine hatırlatarak mı?
O yüzden bunu yapan erkeğe verilecek tek ceza var, oda kaybetmek.
Kaybetmeyi göze almasa zaten yapmaz,kaybetmeyi göze almış demek ki, ama çoğu erkek bilir ki, nasıl olsa kadın affeder. Malesef...
Bir erkeğinde kadın aldattığında affettiğini de duymadım, çünkü aldatmak erkeklere hak(??)
Malesef...

Son düzenleme:
internet yüzünden yıkılan evlilikler arttı ama

Sizce bunun suçlusu internet denen olgu mu, yoksa gözleri dışarıda fellik fellik aranan sadakat yoksunları mı?

Adam işine geldiği gibi kullanıyorsa adamın kabahatidir, yoksa ttnet falan ne yapsın yani. İçinde olmayan zaten yapmaz. Yapmak isteyen de illa ki bir yolunu bulur yapar, ancak tesbiti her zaman bu kadar basit olmaz. Yapmak isteyip de yapamayan varsa da yine bir sadakatten söz edilemez. O da herhalde derdine yanar.

İnternet yüzünden erkeklerin işi kolaylaştı da diyebiliriz

İnternet çok güzel bi olay ama kötüye kullananlar sayesinde buda malesef zararlı olmaya başladı !

Sizce bunun suçlusu internet denen olgu mu, yoksa gözleri dışarıda fellik fellik aranan sadakat yoksunları mı?

Adam işine geldiği gibi kullanıyorsa adamın kabahatidir, yoksa ttnet falan ne yapsın yani. İçinde olmayan zaten yapmaz. Yapmak isteyen de illa ki bir yolunu bulur yapar, ancak tesbiti her zaman bu kadar basit olmaz. Yapmak isteyip de yapamayan varsa da yine bir sadakatten söz edilemez. O da herhalde derdine yanar.
internet baştan çıkarabiliyor bazı erkekleri
internet yüzünden bazı erkeklerin işi de kolaylaştı
İnternet yüzünden erkeklerin işi kolaylaştı da diyebiliriz

İnternet çok güzel bi olay ama kötüye kullananlar sayesinde buda malesef zararlı olmaya başladı !

katılıyorummmm ve malesef kötüye kullanım gittikçe artıyor

internet baştan çıkarabiliyor bazı erkekleri
internet yüzünden bazı erkeklerin işi de kolaylaştı

Ben de onu diyorum zaten. İki sanal sürtük gördü diye eşine, sevgilisine verdiği sözleri unutabilecek bir adam zaten her türlü aldatır, aldatmıştır da. Sadece şimdi her şey daha ellerinin altında. Yani akıllarına yeni yeni düşmüyor, sadece daha kolay aldatıp daha kolay yakalanıyorlar, biz daha çok duyuyoruz bunları, olay bu.

Ben de onu diyorum zaten. İki sanal sürtük gördü diye eşine, sevgilisine verdiği sözleri unutabilecek bir adam zaten her türlü aldatır, aldatmıştır da. Sadece şimdi her şey daha ellerinin altında. Yani akıllarına yeni yeni düşmüyor, sadece daha kolay aldatıp daha kolay yakalanıyorlar, biz daha çok duyuyoruz bunları, olay bu.

bilmiyorum yaa allahım esirgesin allahım sen koru

Back
X