- 8 Ocak 2011
- 1.018
- 1.460
- 333
kızlar ben daha önce bu foruma üye oldum, birkaç konuya mesaj yazmıştım ama daha sonra mail adresimi değiştirdiğim için o ismi kullanamıyorum. ayrıca da onunla tanınma ihtimalim vardı... neyse gelelim sadede.....
aldatıldım..
aslında aldatılmak mı bilemiyorum ama bana çok koydu :2:
erkek arkadaşımla bikaç aydır beraberiz, ki bulunduğumuz ortamda da bizi herkes yakıştırdı, hani tanıdığımız büyükler falan, olsa ne güzel olur gibisinden..
bizde de zaten kıvılcımlanmalar vardı, böyle durumlara güvenerek çıkmaya başladık.
onun ailesi biliyor, benim ailem de az çok biliyor.
yeni yılın ilk günü durup dururken bi yerden kıskançlık çıkarıp kavgaya sebep oldu, ben de çok kırıldım, benden böyle birşeyi nasıl beklersin falan diye çıkıştım.
sonra kırıldığımı ve zor toparlanacağımı söyledim, tavır yaptım.
aslında beklediğim sadece birkaç gün biraz daha fazla üzerime düşmesiydi. yapmadı...
ben kaçtım, o kaçtı... uzaklaştık.
o sırada da iş sebebiyle aynı yerde de bulunamadık.
o sırada saçma sapan bir arkadaşı ortam var deyip çağırmış erkek arkadaşımı, o da gitmiş,, iki kız iki erkek hemde bulunduğumuz ilçede araba ile şehir dışına çekip biraz alkol almışlar. bu böyle 3 gün devam etmiş. söylediğine göre tensel hiç bir temas olmamış... ve bana diyor ki sen beni boşlukta bıraktın...
anlayamıyorum, ben işim sebebi ile çok insanla muhatap oluyorum, adamların gözlerine bile bakmıyorum, beni yanlış anlamasınlar, sonuçta benim bi erkek arkadaşım var diyorum....
ama o... boşlukta kaldığı için 3 gün bi kızla takılıyor. ve bana erkeklik zaafı diyor
perşembe günü barıştık, yemek yedik, falan.. aynı şekilde dün de çarşıda yemek yedik. herkese gösteriyoruz kendimizi, sevgimize okadar güveniyoruz ki kimseden saklama gereği duymadık.
kaç günden beri sıkıntım var, ailevi deyip konuşmadı benimle. oysa ki sıkıntısı buymuş
hani kız bi yerde karşımıza çıkar, patavatsızlık yapar diye korkuyormuş
akşam bana bunu söylediğinde kalakaldım, ağladım sabaha kadar
ben ona naptım
gitme benden diyor, seviyorum diyor, biliyorum seviyor ama.... nasıl güvenebilirim bu saatten sonra
bugün bunu yapan, yarın evlenince başka kadınlara gitmez mi?
bikaç gün görüşmeyelim dedim, ama bende seviyorum offff ama hazmedemiyorum:84:
sıkıntıdan kalbim sıkışıyor akşamdan beri
ne yapmalıyım kızlar
düzelir mi?
pişman olmuş mudur?
aldatıldım..
aslında aldatılmak mı bilemiyorum ama bana çok koydu :2:
erkek arkadaşımla bikaç aydır beraberiz, ki bulunduğumuz ortamda da bizi herkes yakıştırdı, hani tanıdığımız büyükler falan, olsa ne güzel olur gibisinden..
bizde de zaten kıvılcımlanmalar vardı, böyle durumlara güvenerek çıkmaya başladık.
onun ailesi biliyor, benim ailem de az çok biliyor.
yeni yılın ilk günü durup dururken bi yerden kıskançlık çıkarıp kavgaya sebep oldu, ben de çok kırıldım, benden böyle birşeyi nasıl beklersin falan diye çıkıştım.
sonra kırıldığımı ve zor toparlanacağımı söyledim, tavır yaptım.
aslında beklediğim sadece birkaç gün biraz daha fazla üzerime düşmesiydi. yapmadı...
ben kaçtım, o kaçtı... uzaklaştık.
o sırada da iş sebebiyle aynı yerde de bulunamadık.
o sırada saçma sapan bir arkadaşı ortam var deyip çağırmış erkek arkadaşımı, o da gitmiş,, iki kız iki erkek hemde bulunduğumuz ilçede araba ile şehir dışına çekip biraz alkol almışlar. bu böyle 3 gün devam etmiş. söylediğine göre tensel hiç bir temas olmamış... ve bana diyor ki sen beni boşlukta bıraktın...
anlayamıyorum, ben işim sebebi ile çok insanla muhatap oluyorum, adamların gözlerine bile bakmıyorum, beni yanlış anlamasınlar, sonuçta benim bi erkek arkadaşım var diyorum....
ama o... boşlukta kaldığı için 3 gün bi kızla takılıyor. ve bana erkeklik zaafı diyor

perşembe günü barıştık, yemek yedik, falan.. aynı şekilde dün de çarşıda yemek yedik. herkese gösteriyoruz kendimizi, sevgimize okadar güveniyoruz ki kimseden saklama gereği duymadık.
kaç günden beri sıkıntım var, ailevi deyip konuşmadı benimle. oysa ki sıkıntısı buymuş
hani kız bi yerde karşımıza çıkar, patavatsızlık yapar diye korkuyormuş
akşam bana bunu söylediğinde kalakaldım, ağladım sabaha kadar
ben ona naptım

gitme benden diyor, seviyorum diyor, biliyorum seviyor ama.... nasıl güvenebilirim bu saatten sonra
bugün bunu yapan, yarın evlenince başka kadınlara gitmez mi?
bikaç gün görüşmeyelim dedim, ama bende seviyorum offff ama hazmedemiyorum:84:
sıkıntıdan kalbim sıkışıyor akşamdan beri
ne yapmalıyım kızlar
düzelir mi?
pişman olmuş mudur?