Aldatıldım

Cnm suan senin ne hissettigini hicbirimiz bilemeyiz, aklinki sorulari fln...ama bende istanbul asigi cok dogru solemis ole yap onunda cani yansin. Ayrica kafandaki sorularin cevaplarini merak edip sorsan bile hicbirzaman dogru cevabi alamicaksin o yuzden bosver yigitlik sende kalsin derim ben. Umarim kisa surede unutursun:(

kafamda binbir tilki dolanıyor normal şartlar altında ben öyle aşk konusunda hesap yapacak biri değilim ama bu bütün ezberimi bozdu ilk defa aldatıldım belki de ilk defa kanıtlı bilmiyorum habersiz bir şey varsa içimde öyle bir boşluk var ki bilmiyorum herşeyi söyleyip bitireyim diyorum sonra da dur diyorum intikam soğuk yenen bir yemektir o beni hayata bağlamıştı yaralarımı sarmıştı meğer yenilerini açmak içinmiş çok üzgünüm
Canım sende dıyordun iste belki de onu bosluktayken kendine yakın gormuştun.insan bosluktayken bazen ona ilk ilgi gösterene karşılık verebiliyor.su an intikam alma isteğinden anlıyorum ki hırslı bir insansın ve eğer bunu yapmazsan icinde onu daha da buyuteceksin.eğer ki karşıdaki kızın da senin karakterinde bir ki olduğunu bilebilseydik onunla konuşup bir plan yapmanızı ve ikiniz bir Cafe'de bulusup birinizde onu arayıp oraya çağırırdiniz o gelip ıkınızı görünce eşekten düşmüş katıra dönecektir zaten.ayyy kendi düşüncelerimden korktum...

Canım sende dıyordun iste belki de onu bosluktayken kendine yakın gormuştun.insan bosluktayken bazen ona ilk ilgi gösterene karşılık verebiliyor.su an intikam alma isteğinden anlıyorum ki hırslı bir insansın ve eğer bunu yapmazsan icinde onu daha da buyuteceksin.eğer ki karşıdaki kızın da senin karakterinde bir ki olduğunu bilebilseydik onunla konuşup bir plan yapmanızı ve ikiniz bir Cafe'de bulusup birinizde onu arayıp oraya çağırırdiniz o gelip ıkınızı görünce eşekten düşmüş katıra dönecektir zaten.ayyy kendi düşüncelerimden korktum...

bilmiyorum kız benim düşünce değildir diye tahmin ediyorum ama bilemem tabi ona bunu ödetmeliyim ama değer mi buna bilmiyorum belki de en doğrusu sesszice gitmek hayatından ben onu görünce bile gözleirm ışıl ışıl olurdu brde bu ara sordum gözümün içine baka baka yalan söyledi bana saf yerine koydu ya

bilmiyorum kız benim düşünce değildir diye tahmin ediyorum ama bilemem tabi ona bunu ödetmeliyim ama değer mi buna bilmiyorum belki de en doğrusu sesszice gitmek hayatından ben onu görünce bile gözleirm ışıl ışıl olurdu brde bu ara sordum gözümün içine baka baka yalan söyledi bana saf yerine koydu ya
Hayır sessizce ayrılma bence bildigini belli et ve ayrıl hicbisey yapmasan bile gururlu olduğunu anlasın.

beni de o kızı da isimlerimizle kayıt etmiş aşkım diye kız mesajın başında yazmış ikimizi de aşkım diye kayıt etse telefon çaldığında kim nereden bilecek?

Merak ettim sadece, belki onu oyle sizide bitanem diye kayit edip ucuncu bir kisiyide yavrum diye kayit etmis olabilir.
Bence agir laflar soyleyin, ayrilik icine otursun. Gerci huyunu bilmem bana biraz hovarda umursamaz biri gibi geliyor.
Oyle kolay kurtulmasin vicdan azabi ceksin.

İnsanin agirina en cok aptal yerine konulmak gidiyor... Ama seni takdir ettim nasil susup uzaklasmissin ordan cok dogru davranmissin ben kesin ofkeyle kalkip zararla oturur hincimida hirsimida alamazdim.

peki aldatıyo olsa o mesajı silmezmiydi yani görmemen için, ikinci bi seçenekte belkide bilerek bıraktı ayrılmak için acaba olabilir mi?

Back
X