Aldatildim...

portakalcicegiii

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
662
69
318
Denizli
Eveeet.. Aldatilanlar kervanina ben de katildimm :14:
Onceki konumu okuyanlar hatirlar. Sevgilim benden ayrildi ama hic uzulmuyorum demistim. Gercekten de uzulmuyordum normal gunluk halime geri donmustum.. Taa ki bu haberi alana kadar :/
Ayrildiktan 1 hafta sonra tekrar konusmaya basladik Askim seni cok seviyorum diyordu beni bekle ne olur universite sinavina gir cik sonra hersey yoluna girecek diyordu Cok ozledim seni bi kavusalim sana doya doya sarilcam diyordu. Ama ne oldu.. Hepsi yalan oldu.. Bana bunlari yazarken zaten baskasiyla cikiyormus hem de benim okulumdan bana kanka diyen bir kizla :14:
Su an kiz bana sardi. Yanima yanima geliyor kavga cikarmaya calisiyor bense aldatilmis biri olarak acilarimi unutmaya calisiyorum cok aci cekiyorum cooooookkk :14:

benzer bir olayı bende yaşadım.zaten maşallah bana görmediğim etmediğim kalmamış..kıza aldırmamya çalış ama çok üstüne gelirse o ş....fsizin gönderdiği mesajları göster.kavga edecğin kişi ben değilim de.kız beni telden bulmuştu.sonra esas çocuğa :1: teli vermişti.ona söylemiştim.niye gerçekleri söylemiyorsun diye.zaten onuda aldatıyordu.

Onceki konumu okuyanlar hatirlar. Sevgilim benden ayrildi ama hic uzulmuyorum demistim. Gercekten de uzulmuyordum normal gunluk halime geri donmustum.. Taa ki bu haberi alana kadar :/
Ayrildiktan 1 hafta sonra tekrar konusmaya basladik Askim seni cok seviyorum diyordu beni bekle ne olur universite sinavina gir cik sonra hersey yoluna girecek diyordu Cok ozledim seni bi kavusalim sana doya doya sarilcam diyordu. Ama ne oldu.. Hepsi yalan oldu.. Bana bunlari yazarken zaten baskasiyla cikiyormus hem de benim okulumdan bana kanka diyen bir kizla :14:
Su an kiz bana sardi. Yanima yanima geliyor kavga cikarmaya calisiyor bense aldatilmis biri olarak acilarimi unutmaya calisiyorum cok aci cekiyorum cooooookkk :14:

Allah sabır versin canım
Aşk acısı gerçekten zor hele bir de aldatılmaksa :14:
Canım artık önüne bakıcan herşeyi unutmaya çalışacaksın..
O kızla aynı ortam da bulunmamaya çalış
Senin yanına gelse de hemen ordan ayrıl..

ben de olsam o çocuğu rezil ederdim.

hem beni kandıracak, hem başkasıyla çıkacak. üstüne üstelik çıktığı kız bi de bana sarıcak! göster de herşeyi kız da kalakalsın öyle!

aldatılan siz değilsiniz ki, yeni sevgilisi :26:

sizden zaten ayrılmış, ayrıldıktan sonra kankanızla çıkmaya başlamış
size mesajlar atmış
yani aldatılan kankanız

üzüleceksin elbet canım cok dogal sonucta aldatıldıgını ogrendın.. sen birşey kaybetmedin buna emin ol senin gibi birinin üzerine gül kokladığı için o kaybetti.. o kızla ilişkiside fazla süreceğini sanmıyorum genelde böyle olur bu tarz durumlar.. senin yapacagın derslerine konsantre ol o kızı gordugun yerde uzaklas cunku hep canını sıkacak

Back
X