• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.653
798
Konu içeriği silmek yasak dendi fakat bu konuda bir yanlış anlaşılmanın mevcut olduğunu sonradan öğrenmiş bulunmaktayım o yüzden editlemek istedim kimsenin günahını almak istemiyorum. Ani bir kıskançlıkla ve sinirle laf ettim ancak erkek öğrencileriyle konuşmalarını görünce abarttığımı anladım. Sevgilimin suçsuz olduğunu, aldatmadığını gördüm yine de ayrıyım kendisiyle. Bu açıklama yeterlidir sanırım.

Son düzenleme:
Babanız insan sarrafıymış değil mi? keşke bazen dinlemeyi akıl etsek ama nasıl da gözümüze perde asıyorlar değilmi?..

:- Herşey kısmet güzelim , inşallah senin güzel yüreğin gibi biri çıkar karşına
:29:

Aileni dinle demiştik sana...

Sen sevgilini yere göge sıgdıramamıştın,
hani zorla evlenmişti eşiyle, o da yalan dedik inanmadın bizlere.

Neyse ki zararın neresinden dönersen kardır...

Son düzenleme:
verilmiş sadakanız varmış...
öyle çok bayan varki evlendikten sonra öğrenip eşi imtihanı olan.
üzüldüm demiyorum sevindim.
gözünüz aydın,kurtulmuşsunuz pisliğe bulaşmaktan.
zaten onun gibiler gene kendi gibi pisliklere kalıyor ve kalsında.

Konunuzda son derece haklısınız, elbette ayıbı çıkmış ortaya üzülmeyin.

Ama alıntılama yapmayınız demeniz düşündürdü.

Bir şey olur barışırım mesajı da silerim diye mi düşündünüz?

öğrencisine hayatım demesi ve bu kadar sırnaşık konuşmalar bi öğretmen için çok yakışıksız. boşver üzülme desem demesi kolay. ayrılmaya karar verdiysen kesin, en azından böyle sürekli şüphe ile yaşamaycaksın o açıdan kendini rahatlat. kimseye ayrıl demem ben şahsen umarım hakkında hayırlısı olur

Arkadaşım bunun olmasına sevindim ben, kendine getirmiştir bu olay seni eminim..
Zor ama üstesinden geleceğine eminim..
Aile önemlidir..
Her olayla görüyoruz, şahit oluyoruz. Allah analarımızı babalarımızı başımızdan eksik etmesin..

Konunuzda son derece haklısınız, elbette ayıbı çıkmış ortaya üzülmeyin.

Ama alıntılama yapmayınız demeniz düşündürdü.

Bir şey olur barışırım mesajı da silerim diye mi düşündünüz?

Hayır daha sonradan bazı detaylardan rahatsız olabileceğimi düşünüyorum, arkadaşlarım da biliyorlar bu siteyi, konuyu basitleştirebilirim tanınmamak için. Buna takılmayın lütfen kafam darmadağın oldu ya :43:ben ona aldatırsan asla affı olmaz geri dönüşü olmaz dedim ta en başında dedim şu başıma gelene bakın...

Son düzenleme:
Çok kesin konuşmuşsun :ssz:
açılan konular da kafa karıştırıyor valla.
Zaten bu foruma üye olduktan sonra sürekli eşimden şüphelenmeye başladım. Herfırsatta telefonunu karıştırıyorum, maillerini okuyorum. Paronayak oldum valla.:37:

Ben artık manyak oldum asıl. Kendinden 17 yaş küçük kıza hele ki öğrencine nasıl hayatım dersin be adam!!

biliyorum zor bir durum..keşke babanızı dinleseymişsiniz diyemicem sizin yaşayıp görmeniz daha ii olmuş bence yoksa o insan ii olacaktı babanız kötü kalacaktı neyseki evlenmeden o insanın gerçek yüzünü görmüşsünüzya yatıp kalkıp dua edin... herkez sizin gibi şanslıda olamıyor...evlendikten sonra yıkıntılar daha büyük oluyor...

Ben artık manyak oldum asıl. Kendinden 17 yaş küçük kıza hele ki öğrencine nasıl hayatım dersin be adam!!

Valla artık insanlar sınır tanımıyorlar canım. Yaş, baş, mevki, konum... Hepsi boş, bikere Yoldan çıktılarmı hiçbirşeyi görmüyor gözleri. Allah kimseyi şaşırmasın...
Emin ol herkes böyle değil, sen canını sıkma böylesi hayırlısıymış. Karşına düzgün biri çıkacaktır.

Malesef aldatmayan erkek yok :(

Karşınıza çıkan karaktersizin faturasını tüm erkeklere kesmek ne kadar da yanlış...

Konu sahibi keşkelerle peynir gemisi yürümez artık.
Olan olmuş biten bitmiş.
Ya evlenseydin ve evlendikten sonra aldatılsaydın..
Ailene dört elle sarıl.
Böyle adiler için de sakın ruh halini bozma.
Bırak Allahından bulsun.

İnşallah inşallah inşallah aldatan kişi gün gelir aldatılır.
Ve o zaman anlar aldatmanın nasıl birşey olduğunu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X