• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle haklısınız . Ben zaten öğretmen öğrenci ilişkisinin laubali bir boyut almasından hiç hoşlanmıyorum . Yani bu illa art niyet olacağından değil , genel olarak öğretmen öğrencı ilişkisi seviyeli bir boyutta olmaldır . Öğrencinin , öğretmeni arkadaşı olmamalıdır . Herkes yerini bilmelidir . Ama şimdi ki nesilin bu konuda maşallahı var , karşısında ki öğretmeni mi mahalleden arkadaşı mı belli değil.Doğru bulmuyorum bu fazla laubaliliği .

Kaldı ki bu adam 35 yaşında bir adam . hayatım diye hitap ettiği öğrencisi ise 18 yaşında küçük bir genç kız . Seviyesizlikten başka bir şey değil . Kardeşi yaşında ki kıza hayatım diye hitap etmesini bir eğitimciye yakıştıramadım . Hele bu bir de öğrencisi ise , çok daha rahatsız edici bir durum .

Her taraf abaza erkek kaynıyor ...

Ben de eğitimci sayılırım, sayılmak ne demek öyleyim de zaten. Ve yaşım daha yakın o çocuklara ama hiç böyle bir şey düşünmedim. 18 yaşındaki bir kızla egosunu tatmin edecek kadar düşemez insan, hele benim sevdiğim insan :( O kadar sinirleniyorum ki aklıma geldikçe gözümün önünden geçiyor mesajlaşmalar Allah bilir kaç kıza böyle davranıyor, o odada neler diyor o kızlara... Tövbe yarabbim!

Son düzenleme:
Bende 18 yaşındayım ve o yaşlarda nişanlı birinden özel ders alıyorum. Ama bir kere hocama ders dışında mesaj atmışlığım yoktur. Bazı hocalar samimi oldukları öğrencilerine canım, bitanem diyorlar hocam da bana der ama diğer öğrencilerine de öyle diyor görüyorum. Ama senli benli ve ders dışında konuşmaları, hayatım gibi sözcükler bence pek doğru değil. Kız belli ki aşık olmuş. Benim de özel ders aldıkları hocalarına aşık arkadaşlarım var malesef. Onlar için sözlüymüş nişanlıymış çok da farketmiyor.

Benden yaşça büyüksünüz size öneri vermek bana düşer mi bilmiyorum ama bence ayrılmak en doğrusu.

Estağfurullah yaşla başla alakası yoktur bazı şeylerin güzelim sen de yakınsın bunlara sonuçta. Edep lazım insanlara birazcık benle alyans beğenmek isteyen adama bak, yaptığına bak. Öğrencisi elbet hocasına aşık olabilir, kız zaten zayıf bir dönemde ilgiye, desteğe ihtiyaç duyuyor, kaldı ki hepimizin olmuştur aşık olduğunu sandığı hocaları ama bir eğitimcinin bundan yararlanmaya çalışması yakışık almaz :50: yakıştıramadım, benim sevdiğim adam bu değildi...

Son düzenleme:
Sen evladımı böyle öğretmene düşürme rabbimmm.

Öğretmeni fırsat vermese kız öyle konuşamaz, sen hala sevgilini koruyup aklı havada kızlar diyorsun. Demek ki araları baya iyi.

Velhasıl kelam, arkadaşın dediği gibi git kurban kes. Sevgilin olması senden hiçbir şey götürmez, ya kocan olsaydı, ya çocuğun olsaydı. Eyvahlar olsundu o zaman.

Kızların aklı havada yeni nesilde çoğunun evet sevgilim eski nesil de nolmuş onun başka bir tarafı havadaymış diyeceğim ama çok kaba olacak ama sinirlerime hakim olamıyorum, yakıştıramıyorum, kendinden kaç yaş küçük bir kızdan böyle faydalanmaya çalışmasını anlamıyorum :47: bu kadarla sınırlı kalmıyordur ki bu, hatta bir kızla da kalmıyordur bence...

biraz daha iyimisin canım?:26:

Ne mümkün. Öfkemden kuduruyorum :47: Gidip suratına tükürmek istiyorum, yumruklamak, vurmak istiyorum. Allah kahretsin onu ya ilk defa bir erkeği çocuklarımın babası olarak hayal etmiştim ben. Şimdi o kadar çirkin geliyor ki bu adamla bir gelecek hayal etmek. Onca şeyini yakaladım yakaladım sabrettim ama taştı artık, bir aldatma eksikti ilişkimizde :43: Napayım şikayet mi edeyim yani annem eğitimci babam eğitimci ben de öyle sayılırım bu nasıl ahlaksızlık hem kendime böyle biriyle olmayı hem de ona böyle laubali davranmayı konduramıyorum :43:

Son düzenleme:
Ne mümkün. Öfkemden kuduruyorum :47: Gidip suratına tükürmek istiyorum, yumruklamak, vurmak istiyorum. Allah kahretsin onu ya ilk defa bir erkeği çocuklarımın babası olarak hayal etmiştim ben. Şimdi o kadar çirkin geliyor ki bu adamla bir gelecek hayal etmek. Onca şeyini yakaladım yakaladım sabrettim ama taştı artık, bir aldatma eksikti ilişkimizde :43: Napayım şikayet mi edeyim yani annem eğitimci babam eğitimci ben de öyle sayılırım bu nasıl ahlaksızlık hem kendime hem ona konduramıyorum :43:

Bence milli eğitim bakanlığına şikayet edin.. Bimer e de yazabilirsiniz. öğretmen olmuş ama adam olamamış ahlaksız!

Ne mümkün. Öfkemden kuduruyorum :47: Gidip suratına tükürmek istiyorum, yumruklamak, vurmak istiyorum. Allah kahretsin onu ya ilk defa bir erkeği çocuklarımın babası olarak hayal etmiştim ben. Şimdi o kadar çirkin geliyor ki bu adamla bir gelecek hayal etmek. Onca şeyini yakaladım yakaladım sabrettim ama taştı artık, bir aldatma eksikti ilişkimizde :43: Napayım şikayet mi edeyim yani annem eğitimci babam eğitimci ben de öyle sayılırım bu nasıl ahlaksızlık hem kendime böyle biriyle olmayı hem de ona böyle laubali davranmayı konduramıyorum :43:

sakin ol canım bırak yol yakınken bu yüzünü fark ettin ya daha sonra farkına varsaydın? evlendikten yada çocuklarının babası olduktan sonra?? allahın sevgili kuluymuşsun bence bırak allahından bulsun ahlaksız:47:

Ne mutlu sana ve ailene..
Kızlarının inatla ilişkisini sürdürmek istediği insanın gerçek yüzünü gördüğü için
Ve senin kör olan gözünün açıldığı için..
Demek ki ısrar ettiğin kadar da büyük bir aşk yokmuş sana karşı..
İnan üzülmek yerine sevinmelisin kurtulduğun için ondan

bikaç gün öncede konusmustuk canımmm aileni onun ıcın üzme diee allahtan karsına gercek yüzü cıktı kı bian önce hayatından silip atabilirsin onu...suan üzülmen bunları kafandan cıkaramamann normall inşallah atlatacaksın..böyle pisliklere üzülmeye degmezz...hayat senı hakedenlerı cıkarsın karsına böyle adi igren herifleri degil...gececek zamanla o kımkı pislik herifin teki...hep bu yuzden dıyorum kımse ıcın aıleyı uzmeye degmıyor ne yazıkkıı....

şu forumda aşkı için ailesiyle papaz olan bir sürü üye gördüm..hata böyle bir arkadaşım da vardı senin durumunda..

emin ol istisnasız eninde sonunda aileler haklı çıkıyorlar.adamın da tekinsiz bir tip olduğu meydana çıkıyor.

aşkın gözü kördür derler ya hakkaten öyle..insan aşıkken sevdiğinin kötü de olsa yaptığı herşeyi iyiliğe yoruyor konduramıyor.

kendine bile itiraf edemiyor kaçıyor gerçeklerden.

bizi karşılıksız çıkarsız tek seven iyiliğimizi isteyen ailelerimiz.elin adamı değil.hayat tecrübeleri bizden fazla ve bazı şeyleri bizden iyi görürler.

değdimi şeref yoksunu bir adam için babanın gönlünü kırmaya.?

eski mesajlarına da baktım..adam kendi b.klarını örtmek için sen çakmayasın

diye gereğinden fazla prenses muamelesi yapmış sana.

üstelik yalancı ve arsız yüzsüz bir adam.sen bunun mu çocuklarının babası olmasını istiyorsun?

lütfen bir şekilde yoluna çıkmaya kalkarsa bu kayış suratlı yüzüne tükür.sana saygısı yokki sevgisi olsun?

eğer affedersen alnına enayi damgası yersin.bile bile lades olur.bu beni affeder nasıl olsa deyip 2.sefer daha gizli ve dikkatli davranır.

mümkünse de kanıt topla ve gereken yerlere şikayet et..

Son düzenleme:
Şimdi ne yalan diyeyim ilk cümlem biz sana demiştik olacak.
Çünkü gerçekten artısı ile eksisi ile biz sana demiştik.
Beni çok mutlu ediyor, mükemmel biri diyerek yorumlarımıza kızmıştın.
Hatta ayrı bir konu bile açmıştın.
Bilip bilmeden yorum yapılıyor diye..

Demek bilip bilmeden değil de hayat tecrübelerimizden yola çıkarak yorum
yapıyormuşuz değil mi canım?:ssz:
Erken öğrenmişsin en azından..
Geçmiş olsun..
Bir daha da ailenin onayının olmadığı bir evliliğe bırak ilişkiye bile yönelme..

şu forumda aşkı için ailesiyle papaz olan bir sürü üye gördüm..hata böyle bir arkadaşım da vardı senin durumunda..

emin ol istisnasız eninde sonunda aileler haklı çıkıyorlar.adamın da tekinsiz bir tip olduğu meydana çıkıyor.

aşkın gözü kördür derler ya hakkaten öyle..insan aşıkken sevdiğinin kötü de olsa yaptığı herşeyi iyiliğe yoruyor konduramıyor.

kendine bile itiraf edemiyor kaçıyor gerçeklerden.

bizi karşılıksız çıkarsız tek seven iyiliğimizi isteyen ailelerimiz.elin adamı değil.hayat tecrübeleri bizden fazla ve bazı şeyleri bizden iyi görürler.

değdimi şeref yoksunu bir adam için babanın gönlünü kırmaya.?

eski mesajlarına da baktım..adam kendi b.klarını örtmek için sen çakmayasın

diye gereğinden fazla prenses muamelesi yapmış sana.

üstelik yalancı ve arsız yüzsüz bir adam.sen bunun mu çocuklarının babası olmasını istiyorsun?

lütfen bir şekilde yoluna çıkmaya kalkarsa bu kayış suratlı yüzüne tükür.sana saygısı yokki sevgisi olsun?

eğer affedersen alnına enayi damgası yersin.bile bile lades olur.bu beni affeder nasıl olsa deyip 2.sefer daha gizli ve dikkatli davranır.

mümkünse de kanıt topla ve gereken yerlere şikayet et..

Zaten ilk öğrendiğimde babacım babacım diye ağladım şu an küs olduğumuz için :50: istemiyorum artık ama içim soğumadı henüz gidip iki tane vurmak istiyorum, yakasına yapışıp evlilik düşünürken nasıl yaparsın şerefsiz demek istiyorum. Aldatılmayı affeden kadın yine aldatılmaya mahkumdur diye bir laf vardır, ben sadakat konusunda çok hassasım :43: Yalanmış işte her şey...

Şimdi ne yalan diyeyim ilk cümlem biz sana demiştik olacak.
Çünkü gerçekten artısı ile eksisi ile biz sana demiştik.
Beni çok mutlu ediyor, mükemmel biri diyerek yorumlarımıza kızmıştın.
Hatta ayrı bir konu bile açmıştın.
Bilip bilmeden yorum yapılıyor diye..

Demek bilip bilmeden değil de hayat tecrübelerimizden yola çıkarak yorum
yapıyormuşuz değil mi canım?:ssz:
Erken öğrenmişsin en azından..
Geçmiş olsun..
Bir daha da ailenin onayının olmadığı bir evliliğe bırak ilişkiye bile yönelme..

O konunun ve ailemle kavgamın üstüne gelmesi çok manidar oldu... Ailemi kırmam bir daha zaten eloğlu için hiç değmiyor bence bekar kızlara örnek olsun çok saçma bir sebep olmadığı sürece ailelerini dinlesinler, sevgiliden çok ailesini kırdığına üzülüyor insan, şu an babamla küsüz mesela ve çok arıyorum bir arasam, gitsem sarılsam diyorum ama yumuşamamıştır ki daha ya evlenip tamamen kopsaydım onlardan Allahım korumuş :50: :43:

Son düzenleme:
kızın yaptıını asla onaylamam ama az çok anlıyorum..o yaşlarda kendinden büyükler,öğretmenler vs cazip gelebiliyo.çok yanlış,tabii ki sonradan anlıyorlar hatta ileriki yaşlarda gülüyorlar yaptıklarına,ancak erkek arkadaşın yaşını başını almış bir eğitmen,bu şekilde hitap etmesi,sarhoşken öğrencisiyle konuşması bunlar etik değil ve asla kabul edilemez şeyler.resmen istismar bu.kurtulduğun için sevinmelisn cnm

kızın yaptıını asla onaylamam ama az çok anlıyorum..o yaşlarda kendinden büyükler,öğretmenler vs cazip gelebiliyo.çok yanlış,tabii ki sonradan anlıyorlar hatta ileriki yaşlarda gülüyorlar yaptıklarına,ancak erkek arkadaşın yaşını başını almış bir eğitmen,bu şekilde hitap etmesi,sarhoşken öğrencisiyle konuşması bunlar etik değil ve asla kabul edilemez şeyler.resmen istismar bu.kurtulduğun için sevinmelisn cnm

Ben de anlıyorum zamanında ingilizce öğretmenimden hoşlanırdım ama hiç içelim, eğlenelimli mesajlar atmadım, böyle laubalileşmedim. Ben daha çok eski sevgilim olacak o adiyi suçluyorum çünkü o fırsat vermese böyle olmazdı :( Kendisini hiç cevaplamadım, cevaplamıyorum ama içim sızlıyor yine de, yakıştıramıyorum, neler düşünürken neler yaşadım. Parçalar birleştikçe gözüm açıldıkça da ne kadar düzenbaz ve yalancı olduğunu görüp daha da tiksiniyorum ve onun yüzünden babamla küsüz :( Nasıl geçer bu, nasıl soğuturum kalbimi, gidip iki tane çarpsam rahatlar mıyım :(

Son düzenleme:
pek iyi olmuş,bir musibet,bin nasıhatten ıyıdır.hayırlı olsun...

KATİNAM canım ya mesaj atmışsın özelden ama geri cevaplayamıyorum kaç gündür deniyorum posta girişi dolu diyor :( en son buraya yazmışsın umarım görürsün

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X