Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet hepsi birbirine girdi. ben de buraya üye olup yazdım kendime konuşacak birilerini aradım galiba, acizliğimi arkadaşlarımdan saklamak için.
evet hepsi birbirine girdi. ben de buraya üye olup yazdım kendime konuşacak birilerini aradım galiba, acizliğimi arkadaşlarımdan saklamak için.
normal koşullarda karısı benimyani olması gereken. arabayı da vermez, zaten herkesin kendi arabası var. evet telefonda kapalıydı. koca bir gece ve sabah!
evet eşyaları evde ama kendi yok. şeytan diyor doldur hepsini at balkondan aşağıya.
yapamadım yalnız hissettim kendimi. şok gibi birşey geldi üstüme. elim kolum kalkmadı. şimdi nerde bilmiyorum. heryerde olabilir.işte bu kuşku da beni öldürüyor, yine orda mı. allahım çok sinirlerim bozuk.
walla hayat ne b.ktan ya. açıkçası boşanmaktan başka bir seçeneğim olmadığını düşüyorum. anladığım kadarıyla evleri ayırdık gibi birşey oluyor, heralde diğer şeyler de resmiyete dökülmüş hali oluyor. ertele ertele en fazla doğum ertesine kadar olur. olayı yesem yutsam kabul etsem herkes güler bana, kendi ayaklarının üstünde duramıyor musun çekilir şey mi der. kimse demezse de muhtemelen ben ilerde kendi kendime derim. insanın artık yüreği midir yoksa toplum içindeki durumu mudur nedir bilmiyorum ama ne gidebiliyorsun ne kalabiliyorsun.
keşke sihirli bir değneğim olsa da kendimi geriye alıp çekip kurtarsam
aferin dedi bana araştırmalarım için. önce tartışma sonra sessizlik, küslük, sonra uçup gitme. muhtacım ya ben şimdi, nasıl geçecek şurda son 3 ay, nasıl gidicem hastaneye nasıl doğum olacak, nüfusa nasıl alacak, nasıl evde tek başıma bakacağım. muhtacım çünkü, deşmekle araştırma yapmakla kendimi çıkmaza sürükledim. böyle düşünüyor olmalı ki ben neyi nasıl düzeltsem diye bir adım yok. aksine cezalandırma. neye öfkelensem yeni bir öfke başlığı çıkıyor konunun içinden. iyi ki buraya üye oldum da, bir iki laf edebildim.
bence ön yargıları okadar önemseme sonuçta birçok kişi evlenip boşanıyor bunda ayıp birşey yok ayrıca kime ne yani başkalarını kafana takıp yönlendirme hayatını kendin nasıl mutlu hissedeceksen öyle davran boşanmadığın zaman bunlar hep aklını kurcalayacak seni rahatsız edecek sonuçta boşanırsanda yalnız kalmaktan korkuyorsun anladığım kadarıyla ama zamanla onada alışırsın bebeğin olduğunda yalnızlığını bi nebze unutturur sonrada zamanla alışırsın zaten bence başkalarının ne düşündüğüyle yada yalnızlık korkunla hareket edersen hayatın boyunca mutsuz olabilirsin ama yinede en doğru kararı iyice düşünerek verebilirsin ve boşanacaksanda suç üstü bas sonra için rahat eder en azından sonradan belkide aldatmamıştır deyip pişman olmazsın
şaka gibi ya
bu adamlar iyice yüzsüzleştiler
eski karından madem vazgeçemedin ne diye evlendin
Allah sabır versin arkadaşım
kendini kötü hissetmene gerek yok
kendini o beş para etmez adam kötü hissetsin
sen ayaklarının üstünde durabilecek birisin
şimdi konuşmuyoruz tabii; birkaç ay önce normalden daha samimi telefonlaşmalarını duyunca şaşkınlıkla sordum: bunca zaman böyle bir diyaloğunuz yoktu beş senedir yüzyüze bile gelmiyordunuz ne zaman bu kadar medeni oldunuz bu telefonlar whatsapplar falan dedim. adamcağız kendini savundu mecburum çocuğu göstermiyor verdiğim nafakayı az buluyor yaptığı masrafları anlatıyor çocuk da bana annem yapıyor herşeyi diye söylüyor, ben de artık böyle yapayım da huyuna gideyim dedi. ordan şüphelendim. normal gelmedi. dedikleri üzerindeki konuları sorunca insanın başına gelmeden anlaşılmıyor bu benim özelim sen bu konuda karışma vs vs vs ile tartışma çıkmıştı.
işte birkaç ay sonraki durum bu. o kadar çok şeyi sorguluyorum ki, neden bu veliliğin yapıldığına kadar herşeyi... :113::113::113: