• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldım...

Birde ne diyor bir iki kere konuşmuşmuş kız yakasını bırakmamışmışmışmışmış .. .

Allah aşkına kızda varsa hata erkekte 10000 kere hata var. !

Ben olsam affederim , ama artık eski beni bulamaz mod' na girerim. !

Çok üzüldm :( ben su an evliyim daha çk yeniyz inşallah ileride böyle şeyler yaşamam ama sen de çok yenisn yazık deil mi bebeine nasıl vicdanszmış kocan :( ne ahlaksızmş karşı taraftaki :(

💕✨

sevgiliyken ikimizde face i kapattık.herkesle alakayı kestik.yani en azından ben öyle yaptım.lise arkadaşlarımla bile görüşmedim o istemiyo diye.ama o verdiği sözleri tutmamış.farklı face hesabıyla işine devam etmiş.kandırılmak çok kötü bir duygu.

inanır mısın aynı durumu yasadım allahım bu kadar benzerlik olabilir mi

sen ne yapardın

Ben evli kalamam..eşimin herseyine varim yokluguna,hayatn her türlü zorluguna ama bu olay başka..atamam ben icimden..eşimi cok seviyorm üstelik hamileym şu gün başıma gelsn bu durm asla sindiremem..

cok zor ayni sekilde bende sahte face hesbaindan aldatildigimi ogrendim. tam 1 bucuk yil oldu.gecmiyor unutulmuyor.bir sans verim dedim olmadi. yapamiyorum guvensizlik hergun kavga yemek yapmak evime bakmak hicbirseyi eskisi gibi benimsiyemiyorsun....

ya kızlar evde interneti yasak tutup,akıllı telefon değilde eski takozlardan kullanmak nasıl fikir....
gerçekten güven vericekse erkek öyle yapmalı değilmi??

hicbirseyin garantisib yok arkadaslar...yasadiklarimdan sonra inancimi sorgulamaya bile basladim.bazen islam dininin sadece erkeklerin hayatina yonelik yazildigini duusnmeye basladim.bunu neden soyliyorum benim esim yapmaz derdim yapacak en sonkisi diye dusunurdum.namazin niyazinda abdestl surekli dinden bahseden agzindan allah kelimesi dusmezdi ama hepsi bosmus...en dindari bile yapiyor...

ya kızlar evde interneti yasak tutup,akıllı telefon değilde eski takozlardan kullanmak nasıl fikir....
gerçekten güven vericekse erkek öyle yapmalı değilmi??

Canım güzel fikirde mayasi bozuksa ne yaparsan yap fayda vermez:-( iş yerinde internet imkanı varsa oradan girer. Faceden değilde iş yerinden ne bileyim başka yerlerden bulur birini yine yapar yapacağını:-( benim arkadaşımda 12yıllık evli ve konu sahibinin yaşadığı şeyin aynısını yaşadı aynı dediğini oda diyor bu seferde iş yerinden internete girer yada bir telefon daha alır iş yerinde bırakır diye vazgeçti eski model telefon vermekten. Konu faceden açılmışken face kullanan arkadaşlar birşey sormak istiyorum arkadaşımin kocası sözde kapatmış faceyi e posta ve şifreyi girdiğimızde 27 nisanda kapanacaktır diyor giremiyoruz biz ama telefonuna hala arkadaşlık istekleri geliyormuş o şekildeyken arkadaşlık isteği gelirmi yoksa başka facemi açmış:-/

Ah kardeşim için nasil yaniyor cok iyi anliyorum.bende yeni evliyim ve aldatildim.ayni senin gibi baskasi söylese inanmazdim %99 guvenirdim.bana ilgisi sevgisi inanilmazdi.yasadigim rüya kabusa döndü.boşanmak dul damgasi yemek ailesi arkasında destek olmayan ve elinde mesleği olmayan bi hanim için çok zor.yapilani unutamazsin unutulmuyor.ama hayatına devam etmek zorundasin.bi süre uzaklasman düsünmen ve karar vermen için iyi olacaktır.Allah yardimcin olsun bol bol dua et.hakkında hayirlisi olsun insallah

Canım güzel fikirde mayasi bozuksa ne yaparsan yap fayda vermez:-( iş yerinde internet imkanı varsa oradan girer. Faceden değilde iş yerinden ne bileyim başka yerlerden bulur birini yine yapar yapacağını:-( benim arkadaşımda 12yıllık evli ve konu sahibinin yaşadığı şeyin aynısını yaşadı aynı dediğini oda diyor bu seferde iş yerinden internete girer yada bir telefon daha alır iş yerinde bırakır diye vazgeçti eski model telefon vermekten. Konu faceden açılmışken face kullanan arkadaşlar birşey sormak istiyorum arkadaşımin kocası sözde kapatmış faceyi e posta ve şifreyi girdiğimızde 27 nisanda kapanacaktır diyor giremiyoruz biz ama telefonuna hala arkadaşlık istekleri geliyormuş o şekildeyken arkadaşlık isteği gelirmi yoksa başka facemi açmış:-/[/QUOTE]

resmen yuva yıkıyor bu sos. siteler:50:

keşke sonsuza kadar yasaklansa bütün hepsi:47:

Canım güzel fikirde mayasi bozuksa ne yaparsan yap fayda vermez:-( iş yerinde internet imkanı varsa oradan girer. Faceden değilde iş yerinden ne bileyim başka yerlerden bulur birini yine yapar yapacağını:-( benim arkadaşımda 12yıllık evli ve konu sahibinin yaşadığı şeyin aynısını yaşadı aynı dediğini oda diyor bu seferde iş yerinden internete girer yada bir telefon daha alır iş yerinde bırakır diye vazgeçti eski model telefon vermekten. Konu faceden açılmışken face kullanan arkadaşlar birşey sormak istiyorum arkadaşımin kocası sözde kapatmış faceyi e posta ve şifreyi girdiğimızde 27 nisanda kapanacaktır diyor giremiyoruz biz ama telefonuna hala arkadaşlık istekleri geliyormuş o şekildeyken arkadaşlık isteği gelirmi yoksa başka facemi açmış:-/
[/QUOTE]

o zaman yeni hesap açmış yuvası dağılmak üzere ve hala nelerle uğraşıyor bu adam:-@ allah akıl fikir versin. teşekkür ederim canım sağol

tokat iyi olmuş öncelikle :ssz:

yalanın bini bin para hemde evlendiğiniz ilk günlerde :26: yazıkk vallahi bu erkekler allahtan daha belalarını mı istiyorlar :41::41: ne yapmayı düşünüyorsnuz

geçiyor maalesef
bende yaşadım bu durumu
aylar evveldi
eşim facede saçma sapan bir siteye üye olup farklı nickle aylarca yazışmıştı biriyle görüşmedi asla yüzyüze
protokol hazırlattım avukatıma ama imzalamaya yanaşmadı
bizim sıkıntımız evet bendim bunu acık gönüllülükle sölüyorum...
Ama bu aldatmasına sebep diildi
evet affettim pişmanda diilim
ama 2 ci olurmu olmazmı bilmiyorum
affedermiyim asla...

Geçen kızın biri yazmış eşime tanışabilirmiyiz numaranı ver ciddi düşünüyorum diye. . Ki eşimin profilinde fotoğrafımız ve evli olduğu açık açık yazıyor. . Eşimde saydırmış bayağı kıza . .bi dahada yazmamış. . . Tabi bu yazışmaları benim gördüğümü bilmiyor eşim. . Eğer uztsaydı konuşmayı dünyanın kaç bucak olduğunu gösterirdim. . .Aslına bakarsanız demek istediğim En büyük suçlu eşiniz. . . Böyle kızlar her alanda illaki olur önemli olan eşinizin tavrı. . Madem affetmişsiniz dilerim bir daha yapmaz aynı şeyi. . Bundan sonra sürekli tetikte olun :ssz:

Back
X