- 27 Ocak 2014
- 758
- 525
- 138
- Konu Sahibi bittervoid
Nasil kesebilirim konusmayi ne demek ya. Yazmayacaksin konusmayacaksin olacak bitecek. İzahat mi vermen gerekiyor bu herife?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insanın elinde olan bir şey değil kiSakin sakinnn affetmeeee. Yumusamaaa. Ve direkt kes irtibatini. En kolayi bu. Birak deli gibi seni arasin sorsun. Hak ediyor. Ne hale gelir diye dusunme. Ve bundan asla pisman olmaa.
insanın elinde olan bir şey değil ki
hepimizin gururu var ama aşık olunca insan kendine engel olamıyor
Mutsuz bir hayata depar atıyorsun, koşarak uzaklaş. 7 aylık bir ilişki, gerçek mutluluğu bulduğunda bu adamı hatırlamazsın bile!Herkese merhabalar. Siteye yeni üye oldum. Icinden cikamadigim bi konuyu sizle paylaşıp, fikir almak istedim. 7 aydır biriyle birlikteyim. Bi dönem cok kısa bi ayrılık yaşadık bir hafta sürdü. Sonra baristik. Ama normal bi ayrilik değildi surekli irtibat halindeydik konusuyorduk.. geçen ay mesajlardan eski sevgilisiyle konustugunu gördüm bu ne diye sordum önce soylemek istemedi sonra anlatmak zorunda kaldı. Ayri oldugumuz bir hafta icinde 3 kere eve gelmiş, birlikte olmuşlar. Sonra bir de o kızın arkadaşına yazmış. Hatta en yakın arkadaşlarından biri. Mesaj atmış falan. Bunları öğrendikten sonra bir hafta sürekli aradı hiç acmadim tek kelime konusmadim. Ondan boyle biseyi beklemezdim inanamadim. Yaşadığım hayal kırıklığı çok büyüktü. Cok pisman oldugunu soyledi. Affedemem dedim. Tamam sadece konusalim sen beni isteyene kadar ben seni beklemeye yemin ediyorum dedi. Tamam konuşalım dedim. Seviyodum çünkü hala. Cok ozluyodum. 1 aydır konuşuyoruz. Ama konuşmayı kesmem gerekiyor. Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Ondan hem nefret ediyorum hem de deli gibi seviyorum. Siz olsanız (kimsenin olmasini istemem ama) nasıl davranirdiniz bu durumda. Konusmayi iletişimi nasıl kesebilirim? Onsuz olmaya bir şekilde alışmam gerekiyor.
Bu mesaj beni kendime getirdi. Cok iyi geldi. Cok teşekkür ederimBen asik oldugum ilk erkegi, ki bu ask oyle boyle bir ask degildi, bana yasattigi ilk guvensizlik duygusunu hissettigimde terk etmistim. Daha dogrusu guvensizlik de degildi bu, sadece kotu hissederek gecirdigim birkac saat.
Benden once 7 senelik bir iliskisi vardi, dile kolay, soylenen "evet"ler disinda paylasmadiklari hicbir sey yoktu. Benimle basladiginda da beni sevdiginden emindim. Cok guzel zamanlarim gecti, gercekten bana tam anlamiyla uyan bir insandi. Aramizda kiskanclik gibi bir sey de yoktu, her sey acikti, iyi kotu her sey konusulurdu.
Bir gun bu eski kiz arkadas onunla son bir defa gorusmek istedi, o da benden izin istedi, ben de verdim. Aslinda istemiyordum gorusmesini, ama su an oldugumdan cok daha genctim ve gercekten istemedigim seyler hakkinda rol yapmanin sonradan ne kadar buyuk patlamalar yaratabilecegi tecrubesine sahip degildim. Neyse, sonuc olarak ben istemedigim halde bir problem olmadigini soyledim, ama sonrasinda birkac saat boyunca kendime resmen cehennem azabi yasattim. O gorusme de bir saat kadar uzadi, ve kendi hatam ustune bu da tuz biber oldu, ve ben o deli gibi asik oldugum adami o aksam pat diye terk ettim. Yaptigim cok buyuk bir haksizlikti belki, ama icimde bir sey kopmustu, ne oldugunu bile bilmedigim bir tel kopmustu ve ben aglaya aglaya terk ettim o adami.
Gunlerce yalvardi bana ama ben o an ne hissettigimi, ve bir daha asla ne hissedemeyecegimi biliyordum. Aynen sizin gibi o surecte biz de iletisimdeydik, konusuyorduk her gun, mesajlasiyorduk, ama bir iliski bagi yoktu aramizda. Birkac hafta sonra eski kiz arkadasi ona gitmis bir gece, ve birlikte olmuslar. Bunu da bana kendisi soyledi, ben sormadim, ogrenme ihtimalim de yoktu, bana kizarcasina, bagirircasina sinirle soyledi. Canimin cok yandigini hatirliyorum, ama bu can yanmasi kaybolan bir ihtimal, ona donmemi engelleyen bir sey oldugu icin degildi, zaten bitmisti.
Sonraki seneler icinde, cok uzun araliklarla (en kisasi 6-7 ay) arayip resmen aglayarak tekrar onunla olmami istedi. 3 sene gecmisti, bir sekilde bana ulasiyor ve yalvariyordu. Ben de ondan sonra cok zor seneler gecirdim, icimde kocaman bir bosluk vardi, ozluyordum ama "onu" degil, onu sevmiyordum, ama kimseyi de sevemiyordum, duygusuz, donuk bir insan olarak gecti yillarim. Ama nettim ve o bana yalvarirken aklimda asla bir "acaba" kirintisi bile olmadi, ve ben bu adama gercekten, gercekten cok yogun bir sekilde asiktim bir zaman.
Neyse, kendi konummus gibi destan yazdim ama gelecegim yer su. Ne hissettiginden, ne istediginden emin degilsin sen, once emin olmalisin. Bu insanla ilk ayriliginin sebebini bilmiyorum, ama sadece 1 hafta ayri kalmissiniz, ve bu 1 hafta icinde eski sevgilisi ile 3 kere bulusup birlikte olmus, baska birine yazmis. Ve sen bunu o sana soyledigi icin ogrenmemissin, bir acik kapi bulmussun ve iyice ittirmissin. Yoksa asla ogrenemezdin. Ve @Sephora85 in dedigi gibi, aldatilmamissin, bu adam seni aldatmamis evet ama seni ne kadar onemsedigi ya da sevdigi ile ilgili ipuclarini da vermis. Su an agliyor olabilir, asla seni kaybetmek istemiyorum diyor olabilir, ama sen bu adamin sana olan hislerinden, saygisindan nasil emin olabileceksin?
"Ben gidiyorum" demek, gitmek degildir. Bana gore bir kadin karsisindaki adami gideceginden haberdar ediyorsa bu "Gitmeme izin verme" demektir, "Cabala, beni durdur" demektir. Gideceksen, gitmeyi kafasina koymus bir kadinsan, bir arkadasimizin da dedigi gibi bir anda telefon numarani degistirir, gerekirse sosyal hesaplarini bir sureligine kapatir, kapatamayacagi seyler varsa da adami engeller, ve bir anda biter.
Ne istediginden emin ol. Ben seni kararli gormuyorum. Ne istediginden emin oldugunu dusunmuyorum. Kendini senden iyi kimse taniyamaz, iyi dinle kendini. Bu durumda zaten sadece iki secenegin var, ya sessizce ve keskin bir bicimde yok olacaksin, ya da olanlari sineye cekeceksin, tekrar guvenmeye calisacaksin.
Herkese merhabalar. Siteye yeni üye oldum. Icinden cikamadigim bi konuyu sizle paylaşıp, fikir almak istedim. 7 aydır biriyle birlikteyim. Bi dönem cok kısa bi ayrılık yaşadık bir hafta sürdü. Sonra baristik. Ama normal bi ayrilik değildi surekli irtibat halindeydik konusuyorduk.. geçen ay mesajlardan eski sevgilisiyle konustugunu gördüm bu ne diye sordum önce soylemek istemedi sonra anlatmak zorunda kaldı. Ayri oldugumuz bir hafta icinde 3 kere eve gelmiş, birlikte olmuşlar. Sonra bir de o kızın arkadaşına yazmış. Hatta en yakın arkadaşlarından biri. Mesaj atmış falan. Bunları öğrendikten sonra bir hafta sürekli aradı hiç acmadim tek kelime konusmadim. Ondan boyle biseyi beklemezdim inanamadim. Yaşadığım hayal kırıklığı çok büyüktü. Cok pisman oldugunu soyledi. Affedemem dedim. Tamam sadece konusalim sen beni isteyene kadar ben seni beklemeye yemin ediyorum dedi. Tamam konuşalım dedim. Seviyodum çünkü hala. Cok ozluyodum. 1 aydır konuşuyoruz. Ama konuşmayı kesmem gerekiyor. Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Ondan hem nefret ediyorum hem de deli gibi seviyorum. Siz olsanız (kimsenin olmasini istemem ama) nasıl davranirdiniz bu durumda. Konusmayi iletişimi nasıl kesebilirim? Onsuz olmaya bir şekilde alışmam gerekiyor.