Aldatıldım..

geçmiş olsun ,
hiç inanmadım.
kolay gelsin.
polemik için değil fikrimi söylemek için girdim..
herkese saygılar.

Ne bu ya , ne kadar doyumsuz oldu insanlar
ALLAH hidayet versin... (amin...)

nasıl bir yardımda bulunmayı düşünüyorsunuz
çok zor bir durum ancak yarın birgün bir sabiye tacizinde (tecavüz demek bile istemiyorum )eşim hasta yardıma ihtiyacı var diyebilecekmisin
dün annemlere gittim ve seneler önce yan evimizde oturan adamın 10 yaşındaki kızına tecavüz ettiğini duydum öz kızına
kaç kurtar kendini normal bir hastalıktan bahsetmiyorsun

Kusura bakmayın ama ben sizi cok rahat görüyorum ve artık hiç inandırıcı gelmiyorsunuz bu kadar pislikden sonra siz hala kocaniza yardım etmeyi düşünüyorsun uz Hiç bir kadın böyle birseyi kabul etmez. Bu benim fikrim .Arkadaşın dediği gibi polemik icin yazmadım .Bende sadece fikrimi yazdım.

son durum nedir? Seks hastalığı adı isterik oluyor.. dedikleri doğru olabilir ama bildiğim kadarıyla bu hastalığın çaresi yok. maalesef..

Gercekseniz eger
Kendinizi bu adamdan kurtararak
Kendinize yardim edin

Burayi eglenmek amacli kullaniyorsaniz cok uzulduk. Umarim egonuz tatmin olmustur.

Herkes özgür inanmamakta ve mesaj yazmamakta,
destek olanlara teşekkürler.
Özellikle mesajlarıyla destek olanlar oldu, içimi onlara daha da detaylı döktüm. Artık ara ara yazacağım çünkü rahatsız olanlar olmuş.
Eve döneceğim iş çıkışı ve detaylı tekrar konuşacağım, gerekirse beraber psikiyatriste gideceğim. En azından işin ciddiyetini ve geri dönülebilirliğini anlamak için.
Dileyen mesajla sorabilir soracağını, destek beklediğim yerde yargınlanmak beni biraz kırdı.

Sizin seks bağımlılığınız olması durumunda, eşinizin yaptıklarını yapmış olsaydınız, eşiniz şu an nasıl davranırdı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…