• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım..

Laptop'ı al yazışmalar ordaysa zaten en büyük delil onlar..
Allah yardımcın olsun gerçekten çok kötü bir durum.
Ama çok kararlı ve güçlü gördüm seni, Allah yolunu açık etsin...
 
Buyuk gecmis olsun yazilanlari okumadim ama kamera kayitlari yada ses kayitlari kullanirsaniz sizde yargilanirsiniz.Evi terk edersenizde hatali dusebilirsiniz.Delil toplamaniz lazim.Soguk kanli davranmissiniz zaten simdi de belli etmeyin.
 
Bence ilk iş bir jinekolğa gidip muayene olmanız. Defalarca aldatılmıssınız sanırım herşeyin bası sağlık ihmal etmeyin.
 
inanamıyorum neler oluyor böyle ya.. hep bu internet, iletişimin gelişmesinin zararları bunlar.

''öyle birşey gelecek ki dünyayı örümcek ağı gibi saracak, her eve girecek''burda kastedilenin internet ve pcler olduğunu hasan karacadağ vurgulamıştı
 
İnanılmaz... Umarım hiç zarar görmeden, etkilenmeden kurtulursunuz. :/
 
bence hıc caktırmadan ızlerı toplamaya devam et onu sık sık bılgısayarla basbasa bırak ve casus programı yukle herseyı kanıtları al sonra da tekmeyı bas..hatta ev ve sonrakı hayatının da planını yap oyle gıt hıc cakltırma hıc sorma..
 
hersey elinde zaten.sogukkanlı olup direkt kayıtları fotografları cıktılarını al ve yoluna devam et. Zarar deersen adam bastan ziyan bence aramıza birilerini alalım filan. Güçlü ve sabırlı olmanı dilerim..
 
Delil toplamissin zaten sen direk dava ac bisey soyleme dava acildigina dair kagidi gorunce anlar ne halt yedigini
..


Sizde lutfen sakin uzulmeyin elinizden geleni yapmissiniz zaten
Rabbim sizi darda koymasn gunlunuzce olsun insallah hersey..
 
Merhaba,

DÜn akşam geç geleceğinden bahsetmiştim, çok abartı geç olmasa da 21 civarı eve geldi.
Yemek falan derken maça oturdu, o sırada gel sana ayak masajı falan yapayım gibi hayatında hiç yapmadığı bir şeyi yaptı?
O gittiği şırfıntılardan öğrenmiş olabilir mi? Soğukkanlılığımı korumaya çalıştım:(
Telefonunu yanından hiç ayırmadı dün. Ek bilgi elde edemedim. Dün akşam bir gizli kamera aldım, .çok ufak kalem gibi bir şey.
Onu saksıların arasına koymayı düşünüyorum. Haftasonu evde olmayacağımı anlatmıştım. Umarım bir sonuç alıırm.
Dün yine karşı koyamadım, beraber yattık, şüphelenmesini istemiyorum.:(
 
Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum fakat nasıl bu şekilde devam edeceksiniz bilemiyorum.. İnsanın içi almıyor umarım şu kamera olayından bişey çıkarda gönlünüze göre olur herşey.
Ana anlamadığım bir konu tabi tamamen kendi fikrim sanki cesaretiniz yok gibi boşanmaya kararsız gibi hissettim tabi dediğim gibi tamamen benim fikrim..
Tekrar allah yardımcınız olsun..
 
Pislik heriffffff iyice nefret geldi erkeklerden. Serefsizlerrrrr hepsi bir firsatini bulsa aldaticicakta ya maddi imkanlar yada bulundugu konum onu engelliyordur.
 
Gerçekten takdir ettim sizi ben olsam şimdiye kadar çoktan patlamış dim çok sabırlı siniz aslında en doğrusunu yapıyorsunuz bence herseyini alın elinden zaten kanıt da varmış elinizde allah yardımcınız olsun
 
bugün gazetede bir haber okumuştum, evden parası eksilen kadın eve gizli kamera koyuyor ve üst komşusunun pğarayı çaldığını ispatlıyor. sizde hırsızlığa karşı bir önlem için koymuştum ama karşıma bu çıktı diye bir mazeret uydurabilirsiniz.
 
Merhaba arkadaşlar,
Pazartesi fırsat bulabilip ancak yazabiliyorum.
Cuma akşam size anlattığım gibi kamera gibi ufak kalemi saksının içine koyup çıktım evden.
Saksı salonda fiskosun üzerinde, cama yakın duvarın yanında duruyordu. Önündeki yaklaşık 4-5 metrelik alanı içine alıyor ancak, ama kanepe ve herkesin gelip oturduğu yeri görüyor.
Pazar akşamüstü döndüm istanbula, eşim aldı otogardan. Ama çok afedersiniz üzerinde kadın kokusunu geçtim, kadın cinsel organına benzer bir koku vardı, beni öpmeye çalışırken hissettim.
Ya da iyice paranoyaklaştım aklımı kaybediyorum.
Herneyse, eve geldim. Hiçbir değişiklik yok. Her şey yerli yerinde.
Gece eşim yattıktan sonra kalktım, kamerayı aldım, çantama attım. Yakalanmamak için ancak bu sabah izledim, işe erken gelip.
Cuma akşamı hiç kayıt olmamış, çünkü bu kamera önünden biri geçerse kayda geçiyor, hareket algılayıcı sensörü var.
Cumartesi sabaha karşı bizimki eve geliyor. Karşı koltuğa geçiyor, yanında bir kadın. Hayvan gibi güle oynaya. Daha fazla detaya girmeyeceğim.
Gün boyu evde takılıyorlar. Akşamına kameraya başka bir erkek ve AYNI KADIN giriyor, yine kanepede!! Kocam ara sıra giriyor görüntüye iç çamaşırı ile. O görüntüler hakkında detay veremeyecğeim. Kadın benden 8-10 yaş büyük bir kadın. Gördüğüm kadarıyla kadın ve adamın parmaklarında da yüzük var, evli olabilirler ikisi. Pazar sabaha karşıya kadar görüntüler devam ediyor. Pazar günü ise hiçbir görüntü yok.

Bunları izledikten sonra bana bir kusma geldi ve tuvalete taşındım. Müdürüm izin verdi, eve geri geldim.
Az sonra bu videoyu eşimin çalıştığı şirkete, müdürlerine herkese göndermeyi planlıyorum.
Ardından da randevu alıp zührevi hastalıklar testlerini yaptıracağım çünkü önümde çok çarpık bir ilişkiler düğümü var.
Ne tazminat istiyorum ne de nafaka. Zaten ondan daha çok para kazanıyorum, kendi ayaklarımın üstünde çok rahat dururum.
Utanmaz herif beni belki de bu "grup"larının arasına almak istiyor.
Avukat konusunu da bu sabah hallediyorum. Boşanma davasını açtıktan ve işi resmiyete döktükten sonra aileme haber vereceğim, yoksa beni ikna etmeye çalışırlar.
Hem çok sinirliyim hem de bir yandan rahatlama geliyor.
Allah kimsenin başına vermesin. Gelişmeleri yazacağım.
 
Back
X