• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım..

Nedense hic inandirici gelmedi yazdiklariniz. Gunahiniz yada (eger dogruysa anlattiklariniz) gunahlari kendi boyunlarina.

Aramıza birini alalım nedir yahu. Midem bulandı resmen!
Sapık herif. Kanıt toplayacam diye bu sapıkla aynı evi paylaşmaya devam etme.
Yeterince kanıt var çünkü ortada.

Aramıza birini alalım nedir yahu. Midem bulandı resmen!
Sapık herif. Kanıt toplayacam diye bu sapıkla aynı evi paylaşmaya devam etme.
Yeterince kanıt var çünkü ortada.
Evden ayrılırsam bu sefer boşanma sırasında zorluk çıkıyormuş sanırım, haksız duruma düşüyormuşum.
Avukatıma sordum videoyu kesinlikle kimseye gönderme dedi. Sinirime hakim olacağım.

Merhaba arkadaşlar,
Pazartesi fırsat bulabilip ancak yazabiliyorum.
Cuma akşam size anlattığım gibi kamera gibi ufak kalemi saksının içine koyup çıktım evden.
Saksı salonda fiskosun üzerinde, cama yakın duvarın yanında duruyordu. Önündeki yaklaşık 4-5 metrelik alanı içine alıyor ancak, ama kanepe ve herkesin gelip oturduğu yeri görüyor.
Pazar akşamüstü döndüm istanbula, eşim aldı otogardan. Ama çok afedersiniz üzerinde kadın kokusunu geçtim, kadın cinsel organına benzer bir koku vardı, beni öpmeye çalışırken hissettim.
Ya da iyice paranoyaklaştım aklımı kaybediyorum.
Herneyse, eve geldim. Hiçbir değişiklik yok. Her şey yerli yerinde.
Gece eşim yattıktan sonra kalktım, kamerayı aldım, çantama attım. Yakalanmamak için ancak bu sabah izledim, işe erken gelip.
Cuma akşamı hiç kayıt olmamış, çünkü bu kamera önünden biri geçerse kayda geçiyor, hareket algılayıcı sensörü var.
Cumartesi sabaha karşı bizimki eve geliyor. Karşı koltuğa geçiyor, yanında bir kadın. Hayvan gibi güle oynaya. Daha fazla detaya girmeyeceğim.
Gün boyu evde takılıyorlar. Akşamına kameraya başka bir erkek ve AYNI KADIN giriyor, yine kanepede!! Kocam ara sıra giriyor görüntüye iç çamaşırı ile. O görüntüler hakkında detay veremeyecğeim. Kadın benden 8-10 yaş büyük bir kadın. Gördüğüm kadarıyla kadın ve adamın parmaklarında da yüzük var, evli olabilirler ikisi. Pazar sabaha karşıya kadar görüntüler devam ediyor. Pazar günü ise hiçbir görüntü yok.

Bunları izledikten sonra bana bir kusma geldi ve tuvalete taşındım. Müdürüm izin verdi, eve geri geldim.
Az sonra bu videoyu eşimin çalıştığı şirkete, müdürlerine herkese göndermeyi planlıyorum.
Ardından da randevu alıp zührevi hastalıklar testlerini yaptıracağım çünkü önümde çok çarpık bir ilişkiler düğümü var.
Ne tazminat istiyorum ne de nafaka. Zaten ondan daha çok para kazanıyorum, kendi ayaklarımın üstünde çok rahat dururum.
Utanmaz herif beni belki de bu "grup"larının arasına almak istiyor.
Avukat konusunu da bu sabah hallediyorum. Boşanma davasını açtıktan ve işi resmiyete döktükten sonra aileme haber vereceğim, yoksa beni ikna etmeye çalışırlar.
Hem çok sinirliyim hem de bir yandan rahatlama geliyor.
Allah kimsenin başına vermesin. Gelişmeleri yazacağım.
Allah kimsenin başına vermesin inan okurken benim miğdem bulandı.. yemin ederiim sinirden içim karıştı.. Allahım sen sabır ver bu insanlar neden bukadar kötü ? bence hiçbirşey isteme direkt boşa bu şerefisizi

tek kelimeyle iğrenç
allah bildiği gibi yapsın terbiyesiz,midesiz insanlar

Merhaba arkadaşlar,
Cuma akşam size anlattığım gibi kamera gibi ufak kalemi saksının içine koyup çıktım evden.
Saksı salonda fiskosun üzerinde, cama yakın duvarın yanında duruyordu. Önündeki yaklaşık 4-5 metrelik alanı içine alıyor ancak, ama kanepe ve herkesin gelip oturduğu yeri görüyor.
Pazar akşamüstü döndüm istanbula, eşim aldı otogardan. Ama çok afedersiniz üzerinde kadın kokusunu geçtim, kadın cinsel organına benzer bir koku vardı, beni öpmeye çalışırken hissettim.
Gece eşim yattıktan sonra kalktım, kamerayı aldım, çantama attım. Yakalanmamak için ancak bu sabah izledim, işe erken gelip.
Cuma akşamı hiç kayıt olmamış, çünkü bu kamera önünden biri geçerse kayda geçiyor, hareket algılayıcı sensörü var.
Cumartesi sabaha karşı bizimki eve geliyor. Karşı koltuğa geçiyor, yanında bir kadın. Hayvan gibi güle oynaya. Daha fazla detaya girmeyeceğim.
Gün boyu evde takılıyorlar. Akşamına kameraya başka bir erkek ve AYNI KADIN giriyor, yine kanepede!! Kocam ara sıra giriyor görüntüye iç çamaşırı ile. O görüntüler hakkında detay veremeyecğeim. Kadın benden 8-10 yaş büyük bir kadın. Gördüğüm kadarıyla kadın ve adamın parmaklarında da yüzük var, evli olabilirler ikisi. Pazar sabaha karşıya kadar görüntüler devam ediyor. Pazar günü ise hiçbir görüntü yok.

Bunları izledikten sonra bana bir kusma geldi ve tuvalete taşındım. Müdürüm izin verdi, eve geri geldim.
Az sonra bu videoyu eşimin çalıştığı şirkete, müdürlerine herkese göndermeyi planlıyorum.
Ardından da randevu alıp zührevi hastalıklar testlerini yaptıracağım çünkü önümde çok çarpık bir ilişkiler düğümü var.
Ne tazminat istiyorum ne de nafaka. Zaten ondan daha çok para kazanıyorum, kendi ayaklarımın üstünde çok rahat dururum.
Avukat konusunu da bu sabah hallediyorum. Boşanma davasını açtıktan ve işi resmiyete döktükten sonra aileme haber vereceğim, yoksa beni ikna etmeye çalışırlar.
Sakın o kayıtları birilerine göndermeyin.
Size tazminat davası açabilir.
Donuna kadar alabileceğiniz durumda siz borçlu çıkabilirsiniz.
Bir avukata götürün o kayıtları ve elinizdeki tüm kanıtları,o sizi yönlendirsin.
Hastaneyede gitmeyi ihmal etmeyin.

Merhaba arkadaşlar,

Ayyyyy bu ne böyle ya şok geçirdim resmen. Allah yardımcın olsun canım ya .sen izlerken nasıl dayandın ya .

:KK57::KK57::KK57:
Allah yardimciniz olsun...görüntületi kimseye göstermeyin, hakliyken haksiz duruma düsmeyin...önce hastane, sonra bi avukata danisin...durumunuz iyi olsada donuna kadar alin derim ben, sürünsün şe..siz, herkes ne b..k oldugunu anlasin, görüntüleri elinizde tutun, ilerde size inanmayanlara fragman sunarsiniz, tövbe estafrullah...:KK14:

Ne ugrasiyosun bacim herseyi ortaya dok ailesine ailene haber ver cok kararli bi sekilde aglamadan sizlamadan rest cek...

yuh diyorum. suç olmasa ver internete diyesim geliyor ama. kimseye yollama ve avukatının söyleyecekleri dışında hiç bir şey yapma.

Hiç birşey istemiyorum demeyin lütfen. . O pisliklere yedirdiği paraları kuruşu kuruşuna alın. . midem bulandı okurken

Back
X