• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım..

ya kizlar pardon ama yaziyi yazan arkadas hic gercekci yazmamis. Hic detay yok, konusmalar yazmiyor, soylenilen sozler detaylica yazilmamis (ki butun kadinlar bunu yapar boyle sorunlar var ise), kalemmis kameraymis, hic gercekci degil.
Kek gibi inanmasak diyorum ben.

ya kizlar pardon ama yaziyi yazan arkadas hic gercekci yazmamis. Hic detay yok, konusmalar yazmiyor, soylenilen sozler detaylica yazilmamis (ki butun kadinlar bunu yapar boyle sorunlar var ise), kalemmis kameraymis, hic gercekci degil.
Gerçek olma ihtimali çok yüksek insan böyle bir konuda nasıl detaya girebilir ki.

Merhaba, üzüldüm açıkçası ama inanmayabilirsin yüzümü görmedin konuşmadık sonuçta.
Kalem kamera da çok yeni bir şey değil, internette yüz tane çeşidi var isterseniz aratabilirsiniz.

Dileyen olursa da diyaloğuna kadar yazabilirim, sadece gücüm çok yetmiyor bir şeyi yazmaya başlayınca tekrar yaşıyor gibi hissediyorum.
Çok utanç verici bir durum olduğundan en yakın arkadaşımla bile paylaşamıyorum, burada biraz içimi döküyorum. Ama son 2 sene yaşadıklarımı anlatsam kitap olur, en çok satılanlara girer.

Ben inanırım böyle şeyler olmuyo deyil . Daha neler duyyoruz görüyoruz allah iyilerle karşılaştırsın.okulda bi bayan vardı ikide oğlu var ilkokula giden kadın bizi çaya davet etti orda muhabbet arasında eşlerden açılınca konu . Kadın eşiyle gay partilerine gidiyo içiyolar orda adamın gay ' ın biriyle öpüşüyo eşinin gözü önünde sonra yoldan arabaya kadın alıyolar evde sex partısı yapıyolar. Anlatıyo ama ağzımız açık dinliyoz hayretler içinde . Sonra kestik arkadaşlığımızı.;)

Merhaba,
Destek olan herkese teşekkürler.
Dün akşam eve geldi, çiçek ve çikolata yaptırmış. Neyi nasıl anladı bilmiyorum ama bir şekilde işin ciddiye bindiğini anlamış durumda. Kız kardeşime söylemiştim, gidip söyleyeceğini düşünmüyorum ama eğer aileme söylediyse, annem arayıp git gönlünü al demiş olabilir.
Çok fazla belli etmemek için sahte bir gülümseme takındım çiçeği ve çikolatası karşısında. Akşam bir şeyler söyledik ve yemek yedik, hiçbir şey yapmaya mecalim yoktu. Ardından bana sırnaşmaya başladı, her zamanki gibi sert davranıyordu, beni öpmek için bile sanki bir hayanmışım gibi davranıyor. Her dakika ona hazır olmalıymışım gibi. Daha da fazla sinirlendim, karşı koymadım ama işin ortasında sinirime hakim olamadım ve onu sinir edeceğimi düşünüerek "başka erkek olsa nasıl olur" dedim.
Cevabıyla başımdan tamamen kaynar sular döküldü, mükemmel olur dedi ve daha davahşice üzerime atladı.
Şu anda en iyi arkadaşıma taşındım, hiçbir şeyden haberi yok.
Avukat, tazminat alamayacağımı söylemişti böyle yaparsam ama ben o adamın tenime dahi dokunmasını istemiyorum bir kez daha. Batsın onun parası da pulu da.
Her sabah benden erken çıkar, benim makyaj aynamın önünde kravatını bağlar. Sırtı bana dönükken o kravatı tutup boğasım geldi onu ama kendimi zor tuttum. İçimden ona zarar vermek geliyor, bindiği arabanın tekerlerini patlatmak, her türlü arkadaşına bu olanları anlatmak, ondan tiksinmelerini sağlamak istiyorum ama utanıyorumç
Onurum ayaklar altına alındı, nasıl tekrar kaynaşacağım insanlara güveneceğim bilemiyorum.

Merhaba,
Dün akşam eve geldi, çiçek ve çikolata yaptırmış. Neyi nasıl anladı bilmiyorum ama bir şekilde işin ciddiye bindiğini anlamış durumda. Kız kardeşime söylemiştim, gidip söyleyeceğini düşünmüyorum ama eğer aileme söylediyse, annem arayıp git gönlünü al demiş olabilir.
Çok fazla belli etmemek için sahte bir gülümseme takındım çiçeği ve çikolatası karşısında. Akşam bir şeyler söyledik ve yemek yedik, hiçbir şey yapmaya mecalim yoktu. Ardından bana sırnaşmaya başladı, her zamanki gibi sert davranıyordu, beni öpmek için bile sanki bir hayanmışım gibi davranıyor. Her dakika ona hazır olmalıymışım gibi. Daha da fazla sinirlendim, karşı koymadım ama işin ortasında sinirime hakim olamadım ve onu sinir edeceğimi düşünüerek "başka erkek olsa nasıl olur" dedim.
Cevabıyla başımdan tamamen kaynar sular döküldü, mükemmel olur dedi ve daha davahşice üzerime atladı.
Avukat, tazminat alamayacağımı söylemişti böyle yaparsam ama ben o adamın tenime dahi dokunmasını istemiyorum bir kez daha. Batsın onun parası da pulu da.
Her sabah benden erken çıkar, benim makyaj aynamın önünde kravatını bağlar. Sırtı bana dönükken o kravatı tutup boğasım geldi onu ama kendimi zor tuttum. İçimden ona zarar vermek geliyor, bindiği arabanın tekerlerini patlatmak, her türlü arkadaşına bu olanları anlatmak, ondan tiksinmelerini sağlamak istiyorum ama utanıyorumç
Onurum ayaklar altına alındı, nasıl tekrar kaynaşacağım insanlara güveneceğim bilemiyorum.
BİR DE bu adamla beraber mi oldunuz onca yaşananlara ragmen inanamıyorum şaka gibi

yok artık daha neler :KK57: ne insanlar var şu hayatta insan karısıyla arasına nasıl başka birini almak isteye bilir nasıl bir mide bu

Kısa ve net, ne yazık ki aldatıldım.
4.5 senelik evliyim, arkadaş ortamında tanıştık severek evlendik. Ancak uzatmayacağım, son 1.5 senedir bir şeylerden şüphelenmeye başlamıştım.
Eşim sürekli cinsel tatminsizliklerinden, renk katmamız gerektiğinden bahsediyordu. Boyuna da aramıza başka birini alsak nasıl olur falan filan diyordu.
Çok kavga ettik ve sonunda bu meselenin kapandığını düşünüyordum ki konusunu açmadı da.
Önceki hafta duş alırken telefonunu karıştırdım. Artık şeytan dürttü diyemeyeceğim çünkü her fırsatta bakıyordum.
Telefon defterinde adı kayıtlı olmayan bir numaradan çok afedersiniz "hala yataktayım, ıslağım" diye bir mesaj gelmiş.
Ben bu mesajı ve telefon numarasını, kendi telefonumla fotoğrafını çektim. Mesajı da okunmamış olarak tekrar işaretledim. Hiç sesimi de çıkarmadım.
Her fırsatta telefonunu karıştırmaya devam ettim. Facebook'umuz ortak, ama laptop'Unun geçmişinden girince farklı bir facebook hesabı açtığını ve bu hesaptan yazışmalar olduğunu gördüm. Hem de sayısız kadınla. Bazıları da yabancı. Buluşmalar planlanmış telefon numaraları verilmiş.
Bu kadınlardan bazılarıyla, benimle yapmak istediği haltları da karıştırmış.
Bir videodan bahsetmişler yazışmada, dropbox diye bi şeye yükledim demiş kadın ve adres vermiş.
Fakat o adrese girince şifre istiyor ve bu şifreyi kıramıyorum.

Çocuğum yok, kesinlikle boşanacağım. Ama verebileceğim en büyük zararı vermek istiyorum.
Sizce nasıl ilerlemeliyim ispat için? Hiç özel dedektif vb. duyan başarılı bulan var mı?
Bence Allah'a havale edin. Uçkurundan başına gelecek çok şey var zaten o adamın belli..

Merhaba,
Şaka gibi...
Başka bir erkeğe de normal bakıyor yuh artık!
Tazminat bir yana bu adamın onursuzluğu pisliğine karşın geç bile kaldınız başka eve geçmekle.
Bir an önce kurtulursunuz umarım...

Merhaba arkadaşlar,
Pazartesi fırsat bulabilip ancak yazabiliyorum.
Cuma akşam size anlattığım gibi kamera gibi ufak kalemi saksının içine koyup çıktım evden.
Saksı salonda fiskosun üzerinde, cama yakın duvarın yanında duruyordu. Önündeki yaklaşık 4-5 metrelik alanı içine alıyor ancak, ama kanepe ve herkesin gelip oturduğu yeri görüyor.
Pazar akşamüstü döndüm istanbula, eşim aldı otogardan. Ama çok afedersiniz üzerinde kadın kokusunu geçtim, kadın cinsel organına benzer bir koku vardı, beni öpmeye çalışırken hissettim.
Ya da iyice paranoyaklaştım aklımı kaybediyorum.
Herneyse, eve geldim. Hiçbir değişiklik yok. Her şey yerli yerinde.
Gece eşim yattıktan sonra kalktım, kamerayı aldım, çantama attım. Yakalanmamak için ancak bu sabah izledim, işe erken gelip.
Cuma akşamı hiç kayıt olmamış, çünkü bu kamera önünden biri geçerse kayda geçiyor, hareket algılayıcı sensörü var.
Cumartesi sabaha karşı bizimki eve geliyor. Karşı koltuğa geçiyor, yanında bir kadın. Hayvan gibi güle oynaya. Daha fazla detaya girmeyeceğim.
Gün boyu evde takılıyorlar. Akşamına kameraya başka bir erkek ve AYNI KADIN giriyor, yine kanepede!! Kocam ara sıra giriyor görüntüye iç çamaşırı ile. O görüntüler hakkında detay veremeyecğeim. Kadın benden 8-10 yaş büyük bir kadın. Gördüğüm kadarıyla kadın ve adamın parmaklarında da yüzük var, evli olabilirler ikisi. Pazar sabaha karşıya kadar görüntüler devam ediyor. Pazar günü ise hiçbir görüntü yok.

Bunları izledikten sonra bana bir kusma geldi ve tuvalete taşındım. Müdürüm izin verdi, eve geri geldim.
Az sonra bu videoyu eşimin çalıştığı şirkete, müdürlerine herkese göndermeyi planlıyorum.
Ardından da randevu alıp zührevi hastalıklar testlerini yaptıracağım çünkü önümde çok çarpık bir ilişkiler düğümü var.
Ne tazminat istiyorum ne de nafaka. Zaten ondan daha çok para kazanıyorum, kendi ayaklarımın üstünde çok rahat dururum.
Utanmaz herif beni belki de bu "grup"larının arasına almak istiyor.
Avukat konusunu da bu sabah hallediyorum. Boşanma davasını açtıktan ve işi resmiyete döktükten sonra aileme haber vereceğim, yoksa beni ikna etmeye çalışırlar.
Hem çok sinirliyim hem de bir yandan rahatlama geliyor.
Allah kimsenin başına vermesin. Gelişmeleri yazacağım.

Bunu sonradan farkettim...
Şok içindeyim. Bu insan pisliklerini eve taşıyacak kadar mı aşağılık?
Mide bulandırıcı iğrenç...
Nasıl olur böyle biriyle bir daha birlikte olursunuz?
Sizi de anlamak mümkün değil.

Okurken içim şişti gerildim ..
Kardeşim durma aç davanı eziyet etme kendine daha fazla ..
Psikolojini mafedeceksin ..
Allahım sabırlar versin sana davanı aç bir an önce ..
Kimseye ihtiyacın yok hayatta böyle bir varlığa hiç yok ..

Kısa ve net, ne yazık ki aldatıldım.
4.5 senelik evliyim, arkadaş ortamında tanıştık severek evlendik. Ancak uzatmayacağım, son 1.5 senedir bir şeylerden şüphelenmeye başlamıştım.
Eşim sürekli cinsel tatminsizliklerinden, renk katmamız gerektiğinden bahsediyordu. Boyuna da aramıza başka birini alsak nasıl olur falan filan diyordu.
Çok kavga ettik ve sonunda bu meselenin kapandığını düşünüyordum ki konusunu açmadı da.
Önceki hafta duş alırken telefonunu karıştırdım. Artık şeytan dürttü diyemeyeceğim çünkü her fırsatta bakıyordum.
Telefon defterinde adı kayıtlı olmayan bir numaradan çok afedersiniz "hala yataktayım, ıslağım" diye bir mesaj gelmiş.
Ben bu mesajı ve telefon numarasını, kendi telefonumla fotoğrafını çektim. Mesajı da okunmamış olarak tekrar işaretledim. Hiç sesimi de çıkarmadım.
Her fırsatta telefonunu karıştırmaya devam ettim. Facebook'umuz ortak, ama laptop'Unun geçmişinden girince farklı bir facebook hesabı açtığını ve bu hesaptan yazışmalar olduğunu gördüm. Hem de sayısız kadınla. Bazıları da yabancı. Buluşmalar planlanmış telefon numaraları verilmiş.
Bu kadınlardan bazılarıyla, benimle yapmak istediği haltları da karıştırmış.
Bir videodan bahsetmişler yazışmada, dropbox diye bi şeye yükledim demiş kadın ve adres vermiş.
Fakat o adrese girince şifre istiyor ve bu şifreyi kıramıyorum.

Çocuğum yok, kesinlikle boşanacağım. Ama verebileceğim en büyük zararı vermek istiyorum.
Sizce nasıl ilerlemeliyim ispat için? Hiç özel dedektif vb. duyan başarılı bulan var mı?
ben bu adami bir saniye dusunmeden bosardim. Hatta aldatmasini beklemezdim, grup teklif ettigi gun tekmeyi basardim.

Cekismeli davayi avukatsiz yurutemezsin bir avukata danis sana yol gosterir

Arkadaşlar kusura bakmayın, çok iş yığıldı bayram sonrası ancak fırsat bulabildim.
Moralim şu anda çok iyi.
Eşim salı öğleden sonra eve geldi, kamera kaydını izlettirmeye karar vermiştim.
Açtım bilgisayarı hiçbir şey demeden önüne koydum.
İzlemesi ve kendini ekranda görmesi ile hüngür hüngür ağlamaya başladı. Ama nasıl bir ağlama, hıçkırmaktan konuştuğunu anlayamadım.
Bir yandan kendimi de bozmak istemedim. Ama ağlaması durmadı, acıdım gittim su getirdim. Biraz yatıştı.
Sonra başladı dökülmeye. Neler yaptığını, tahminlerimin ne kadar doğru olduğunu en ince ayrıntısına kadar anlattı. Her gece tuvalete diye kalkıp kadınlarla tuvallette kameradan konuştuğunu, iş yerinde öğle aralarında bile kadınlarla buluşup birlikte olduğunu tek tek anlattı.
Eve gelenlerin de evli bir çift olduğunu, internetten tanıştığını falan anlattı.
Tek bir kelime bile cevap vermedim.
Ama tüm bunlardan onun da iğrendiğini, bir bağımlılık gibi olduğunu, biriyle beraber olmazsa çok kaygılı ve gergin hisettiğini söyledi.
Üstüne üstlük, ayrıca psikiyatriste de gitmiş. Hastalığının tanısını dahi koymuşlar. Seks bağımlılığı diye bir hastalık varmış, ilaçlara da başlamış ama devam ettirememiş. 3 defa psikiyatriste terapiye de gitmiş ama etrafındaki insanlar ne der korkusuyla bıraktığını söyledi.
Doktorun ismini, telefonunu, ilaç aldığı eczanenin ismini, kredi kartı ekstresinde bile ispat etti.
Yani aslında çok ciddi bir yardım talebinde, bir dipsiz çukurda yardım eli bekliyor.
Benim kocam hiç böyle değildi, sanki bir alkolik bir eroinman gibi seks bağımlısıymış.
Çok ciddi bir boşalma yaşadı, ben de ağladım o tüm o iğrençlikleri anlatırken. İstiyorsan bavulumu toplayıp gideyim dedi.

Sizce ne yapmalıyım hanımlar? Çok arada kaldım. Ben bu adamın o eski, narin, sevecen içten halini biliyorum ve geri dönmesini istiyorum, belki de ben yardım edebilirim ona sadece?:..

cok kötü bi durumdasin suan ne desek bos. yapabilecekmisin sence? yardim edebilirmisin?
aklina hergün yasadiklarin gelecek, o kadinlar.
bunu en iyi kendin bilirsin... istersen dene

git allahaskina derim ben ya
bu ne sacmaliktir
esin resmen azgin ,kudurmus rezil herifin teki
bide ne guzel sapkinligina ad bile bulmus bilmem ne bagimlisiymis
peki bunu yapan sen olsaydin acaba o kabul edermiydi
karim hastaymis diye dusunebilirmiydi
ben boyle sacmaliklara karsiyim
cevremdede duyuyorum pedofilleri, katilleri ,sapiklari psikolojileri bozuk diye savunan drlar cikiyor ya
psikolojileri bozuk falan degil bunlarin
bunun adi azginlik,nefsine kole olma ,rezillik
kocan istedigi kadar tedavi olsun goruceksin bak bir sure sonra yine ayni seyi yapicaktir
alismis kudurmustan beterdir
birak kendi pisliginde bogulsun
boyleleri duzelmez naparsan yap

Back
X