• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldım

prmdk__

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2015
16
5
16
Siteyi uzun zamandır takip ediyorum. Bende içimden bi türlü atamadığım bu olayı yazıp rahatlamak istedim.Hemen konuya gireyim.12 yaşımdan beri tanıdığım hep arkadaş olarak gördüğüm bi insandı.Yakındık birbirimize ama o, hep ilgisini belli ederdi .Aradan baya zaman geçti liseye geçtiğim dönem çok koştu peşimden ikna etmeye çalıştı sevgili olmak için benim gözümdeki yeri hep aynıydı arkadaşımdı.4-5 sene sürdü böyle.Askere gitti o dönemler hiç durmadı sürekli aradı . Hiçbir şekilde karşılık vermedim.Askerden geldiği ilk gün evimizin önünde aldı soluğu aradı açtım konuştuk.Açık açık söyledim ümit vermek istemedim ben arkadaş olarak görüyorum diye.Tamam dedi yine konuşuyorduk arada ama sık sık değil tabi.Biraz daha zaman geçti hep aynıydı o hep ilgisi sevgisi hep aynıydı bana karşı.Üniversiteye başladığım sene bi şans verelim birbirimize dedim.Çok mutlu oldu. İlk zamanlar gerçekten rüya gibi geçti her kadının isteyeceği bi erkek o kadar üstüme titrerdi ki...Hep içimden niye önceden bi şans vermedim diye geçirdim.Zamanla ilgisi de azaldı sevgiside, anladım ki her şey hevesi geçene kadarmış.O kadar güzel zamanlarımız oldu ki aklımdan bi türlü çıkarıp atamadım canım çok yandı.Çok üzüldüm yıprandım birlikte olduğumuz süre içinde kalp hastası olduğumu öğrendim.Bi süre daha devam ettik birlikte olmaya ama en sonunda terketti beni bitti bile demeden gitti . Çünkü hayatında başkaları vardı evet bir değil bir çok kişi:( Şu an 2 aylık evli olduğunu öğrendim hemde kuzeniyle. Yaşadığım bu olayı silip atmak kolay olmadı .Sadece paylasmak istedim.Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin okuyan herkese teşekkürler

Buda ikinci örnek oldu bana rabbim sabır versin...
Uzun yıllar devam eden ilgi aşk sevgi değil takıntı ve o kişinin üzerine kurduğun hayalleri yaşayamamış olmanın verdiği heves maalesef ,ben artık böyle düşünüyorum yıllarcaaa bekledik birbirimizi hikayesi bundan ibaret...

Siteyi uzun zamandır takip ediyorum. Bende içimden bi türlü atamadığım bu olayı yazıp rahatlamak istedim.Hemen konuya gireyim.12 yaşımdan beri tanıdığım hep arkadaş olarak gördüğüm bi insandı.Yakındık birbirimize ama o, hep ilgisini belli ederdi .Aradan baya zaman geçti liseye geçtiğim dönem çok koştu peşimden ikna etmeye çalıştı sevgili olmak için benim gözümdeki yeri hep aynıydı arkadaşımdı.4-5 sene sürdü böyle.Askere gitti o dönemler hiç durmadı sürekli aradı . Hiçbir şekilde karşılık vermedim.Askerden geldiği ilk gün evimizin önünde aldı soluğu aradı açtım konuştuk.Açık açık söyledim ümit vermek istemedim ben arkadaş olarak görüyorum diye.Tamam dedi yine konuşuyorduk arada ama sık sık değil tabi.Biraz daha zaman geçti hep aynıydı o hep ilgisi sevgisi hep aynıydı bana karşı.Üniversiteye başladığım sene bi şans verelim birbirimize dedim.Çok mutlu oldu. İlk zamanlar gerçekten rüya gibi geçti her kadının isteyeceği bi erkek o kadar üstüme titrerdi ki...Hep içimden niye önceden bi şans vermedim diye geçirdim.Zamanla ilgisi de azaldı sevgiside, anladım ki her şey hevesi geçene kadarmış.O kadar güzel zamanlarımız oldu ki aklımdan bi türlü çıkarıp atamadım canım çok yandı.Çok üzüldüm yıprandım birlikte olduğumuz süre içinde kalp hastası olduğumu öğrendim.Bi süre daha devam ettik birlikte olmaya ama en sonunda terketti beni bitti bile demeden gitti . Çünkü hayatında başkaları vardı evet bir değil bir çok kişi:KK43: Şu an 2 aylık evli olduğunu öğrendim hemde kuzeniyle. Yaşadığım bu olayı silip atmak kolay olmadı .Sadece paylasmak istedim.Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin okuyan herkese teşekkürler
Allah belasını versin!! Bırak ne hali varsa görsün canım ya... çok şükür ki evli değilmişsin

Karekter meselesi işte,adama da o yoksa sorun !!!

En azından evlenmeden adamın birden fazla kişiyi idare edebildiğini anlamışsın. Ye evlendikten sonra anlasaydın??

Bi an evlenmişsin bu iğrençlikle diye tedirgin oldum, ferahladım açıkcası. Bi de bunla evlendiğini düşün, çocuğun falan oluyor... ıyy...

Sen reddettikçe seni hedef gibi görmüş dallama, gelmiş gitmiş dolanmış şansını denemiş. Takıntı yapmış yani. Sen kabul edince de bi süre sonra ulaşacak bi hedefi kalmayınca kendini ortaya koymuş mıçmış sıvamış gitmiş.

Şans vermediğin zaman eminim bi şeyler hissedip de şans vermemiştin, sonra bu kadar ısrarına kendini sorgulayıp kabul ettin ama adam dallamaysa senin yapacağın hiçbir şey yok. Evliymiş ya, karısına acıdım. Yazık bu malın nasıl biri olduğunu ya biliyor ya bilmiyor, sen kurtulmuşsun o napsın?

Kalp hastasısız zaten, bu dallamaya üzülerek vaktini hiç harcama, etraf irkek kaynıyo. Kendine göre olanı elbet vardır. Erkek derdi dert değil hakkaten...

Belli hala icinde aşk kırıntılarn var . beliki sen hep yok demişsin inada girmiş evet diyince aşık edip gitmiş dua et ki her basını yastıga koydugunda sen gelesin aklına ve sende unutmaya calış

aldatılan biri olarak zamanla geçiyor üzülmeye değmiyeceğini anlıyorsun kısacası zaman herşeyin ilacı :KK14::KK14::KK14:

Back
X