• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldım

merniz8

BİR BEN BİR BEN BİR YİNE BENNNN:)
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
293
89
13
33
3 aylık bir beraberlik... eski sewgilisiyle aldattı beni dün aksam öğrendim. kızlar durumu anlatayım.. bu kız sürekli arıyordu 2 ay önce beraberkn aradı erkek arkadasm da artk arama beni sewgilim var dedi kapattı teli olay kapandı sandım kendimce birdaha aramaz diyodum. tekrar arams konusmuslar hatta 4 gün önce görüsmüsler kız demis son defa görmek istiyorm die dün bunları kızdan duydum aldm numarayı aradım anlattı kız hayatında benm oldugumu bile bile kabul etmıs görüsmek istemis sewgilim olacak o sahıs gitmesem intar edecekti diyor.. ve üstelik numarasını isterken kızın benden önc arayıp tehdit etmis birsey aanlatırsan sonun olur diye .. kızla konustuksan sonra döndüm kendisine beni birdaha arama diyip kapattım teli sonra engelledim heryerden msj atmıs zaafımın kurbanı oldum senin yanında zerre kadar degeri yok affet die söylemiyorm bi esseklik ettim özür dilemeye yuzüm yok .. cvp wermedim istemesemde yüzünü görücem yakınz ne yapıcaam bennn :(

İNTİHAR etmez kimse kimse için.Amma da sallamış.
Eski sevgilisi için zerre kadar değeri yok demiş,sizden ayrılınca da sizin için aynısını söyleyecek kapasitede bir adam var.
Zaaflarını da alsın gitsin.
Buradan affet,bir şans ver daha denmesini bekliyorsun dimi,aklı başında hiçbir kadın kendini bu kadar küçültmez.

Hiçbir şey yapmayacaksınız.

Adam kalitesini belli etmiş. Kurtulmuşsunuz işte. Bence sevinin.

Aman üç aylık ilişkiymiş büyütmeye değmez adamın kimi sevdiği belli değil bence ikinizi de sevmiyordu ama neyse adam olmadıktan sonra....

Sen niye her konunda ayrı bir tribe giriyorsun, bak birkaç ay önce 1,5 yıllık ilişkin bitmişti.
Kız sen deli misin ya?

Yapman gerekeni yapıp bitirmişsin. Bence kararının arkasında ol.
3 gün sonra o kızla çıktığını duyarsın zaten

Affetme,
Hep yazıyorum her yere her benzer konuya. Ben affetmiştim, yine yapmıştı. Beni aldattıklarına da aynı şeyi yapmış duydum çok kız bizzat bana hakkını helal et diyerek mesaj attı. Bir daha kimseyi sevemem sandım 3 sene geçti şu anki sözlümle tanıştım ve ben ondan önce kimseyi sevmemişim aptalmışım keşke ağlamasaymışım diyorum. Güven problemim hala yok değil ve bu onun izi. Kendine bunu yapma kurtul gitsin.

Back
X