Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yooo bence gayet ortaya koymuş ne kadar karaktersiz biri olduğu net bir şekilde belliArsız olabiliyorlar. Ama seninkide tavrını çok net koyamamış demek ki.
ne alaka gercekten değer werdimÇivi çiviyi söksün derken sen söküleceksin....
Ne alaka gerçekten 3 ayda mı değer verdin adam değer vermemiş gibi gözüküyorne alaka gercekten değer werdim
??????neden aldatttı ?
yaaa :)))))
Güzel kafa kardeş.
aynen ben akıllanmamNe alaka gerçekten 3 ayda mı değer verdin adam değer vermemiş gibi gözüküyor
canımı sıktı canını sıkmak istiyorumAffedersen arkası gelir emin ol...
Sadece onun canı sıkılsın istiyorsan eğer onunla kesinlikle muhattab olma bir daha bu ona yeter. Ama kendi Canin da sıkılsın istiyor san eğer uğraş onunla...canımı sıktı canını sıkmak istiyorum
ilk gün saçma sapan düsünüyorm iste eminm bi süre sonra hırsm sönerİntikam almaya çalışırken tekrar barışma da![]()
sen olsan ne yapardınSadece onun canı sıkılsın istiyorsan eğer onunla kesinlikle muhattab olma bir daha bu ona yeter. Ama kendi Canin da sıkılsın istiyor san eğer uğraş onunla...
Yaşadığım tecrübelerden bahsedeyim emin ol asla affetme ve onu yüz üstü bırak, hayatını akışına bırak ve bir gün doğru insan karşına çıksın hatırlamayacaksın bile, ama uğraşmak seni daha beter yıpratır ve onunla daha cok yüz göz olursun. Ayni hatayı defalarca yaptım ve sonuç hüsran olan bana da oldu hep. Engelle bir daha yüzüne bakma.sen olsan ne yapardın![]()