• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldım

bekgidici

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
434
161
23
38
hanımlar şüphelerimde haklı çıktım ve aldatıldım.eşimin telefonunu kurcalıyordum şüphelendiğim kızla fotoğraf ve videosu vardı aşırı samimi alt alta üst üste güya gaza getirmişler.yalvardı bilemedim hata ettim dedi ne yapmalıyım..
güvenmiyorum ama nasıl bir yol izlemeliyim

Çok üzüldüm. Nasıl bir güven bu böyle bişeyi nasıl saklayabilmiş telefonunda, hadi yapmış bir şerefsizlik.

Kapının önü. Hazırlasın bavulunu defolsun gitsin şimdi geri adım atarsan hayat boyu hiçbişey daha iyiye gitmeyecek. Onu söyleyim.

Yapılacak şey net.. Ama bu yazını ''şimdi ben ne yapayım'' sorusuyla taçlandırdığın için senin yapamayacağından korkuyorum...

hanımlar şüphelerimde haklı çıktım ve aldatıldım.eşimin telefonunu kurcalıyordum şüphelendiğim kızla fotoğraf ve videosu vardı aşırı samimi alt alta üst üste güya gaza getirmişler.yalvardı bilemedim hata ettim dedi ne yapmalıyım..

Resmen senin zekana hakaret etmiş aptal yerine konmuşsun ne yazıkki..nasıl bir yol izlemelisin bilemem ama çok pervasız bir adam yedin bir halt nasıl telefonunda video foto bulundurabiliyorsun ne cesaret

Yolu tarif edeyim. Evden cikiyorsun adli ye gidiyorsun. Bosanma dilekcesini verip donuyorsun. Oh kafan rahat ediyor.

Yuzsuze bak ya gaza gel mis te yapmis

kayıt yok o sinirle direkt saldırdım ve sildi adam tamamen herşeyi zaten telefonunda yoktu mesaj kısmında duruyordu ve ordan tekrar indirdim .çocuğum yok henüz bir buçuk yıllık evliyiz

Alt alta ust uste ve ben ne yapmaliyim?
Sende aralarina sokul gir ne diyim. Allahalla.
Direk bosanma davasi ac sittir et defolsun gitsin. Delil olarakta o telefondakileri alaydin bari evden yollamisin ya.

boşanın demek istemiyorum...yuva yıkmak çok zor...amaaaaa bir şans vermeniz gerekirmi asla vermeyin...çok yeni ewlisiniz neyin kafası bu...sonrasında düşünmek bile istemiyorum...
tavırları nasıl oldu siz gördüğünüzde..?

Back
X