• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldım

boşanın demek istemiyorum...yuva yıkmak çok zor...amaaaaa bir şans vermeniz gerekirmi asla vermeyin...çok yeni ewlisiniz neyin kafası bu...sonrasında düşünmek bile istemiyorum...
tavırları nasıl oldu siz gördüğünüzde..?
çok korktu rengi attı yalvardı ben ilk kez onu korkmuş gördüm

Ben nisanlimin ne telefonuna bakarim nede sifrelerini bilirim belki de bilmem gerekiyor ama cokta umursamiyorum ona da soyledim yaparsan kendine yaparsin kuldan korkup sifre koysanda Allah goruyor herseyi derim..

Bana sorarsan eger sana karsi kocalik vazifelerini yerine getiriyor, sevgisinden de suphe duymuyorsan al karsina guzelce konus.. Yuva yapmasi zor bosanmak bi dk.. Bu yuzden sana bosan yada bosanma diyemem bunu en iyi sen bilirsin esini taniyan sensin..

Tabi birde resim ve videolarin icerigi onemli.. Opusup koklasiyorlarsa isler degisir :KK14:

Bizim isyerinde bir abla vardi on yillik falan evliydi.. Kocasi aldatmis ve kadin evliligine devam etti. 10 yil emek verdigim sacimi supurge ettigim adami baska bir kadina teslim edecek goz yok bende.. Tapusu bende kimseye vermem derdi :KK14:

Mantıklısı tabiki boşanmanız. Ama sanki başka çıkar yol arar gibisiniz.
Ben olsam 1 dk. durmazdım.

Silmediğiniz konulardan anladığım kadarıyla nişanlıyken bile aldatıldığınızı düşünmüşsünüz, başından beri sorunlu bir ilişki ve evlilik olmuş. Sahi niye evlendiniz bu adamla?

Ben nisanlimin ne telefonuna bakarim nede sifrelerini bilirim belki de bilmem gerekiyor ama cokta umursamiyorum ona da soyledim yaparsan kendine yaparsin kuldan korkup sifre koysanda Allah goruyor herseyi derim..

Bana sorarsan eger sana karsi kocalik vazifelerini yerine getiriyor, sevgisinden de suphe duymuyorsan al karsina guzelce konus..

Tabi birde resim ve videolarin icerigi onemli.. Opusup koklasiyorlarsa isler degisir :KK14:

Bizim isyerinde bir abla vardi on yillik falan evliydi.. Kocasi aldatmis ve kadin evliligine devam etti. 10 yil emek verdigim sacimi supurge ettigim adami baska bir kadina teslim edecek goz yok bende.. Tapusu bende kimseye vermem derdi :KK14:
Sizin iş yerindeki kadının öncelikle kendisine saygısı yok. Aldatan bir adamla aynı evi, aynı yatağı paylaşmak cidden geniş bir mezhep ister.
Kadınların tapusu bende egolarını anlamıyorum, anlayamıyacağım da. Böyle kadınlar oldukça erkekler daha çok aldatır. Ve inanın böyle kadınlar aldatılmayı da hak ediyorlar.

Bana sorarsan eger sana karsi kocalik vazifelerini yerine getiriyor, sevgisinden de suphe duymuyorsan al karsina guzelce konus..

Bu abla hikayesini takdir ederek mi anlattınız, anlayamadım?

Kendini rezil etmiş iş yerindeki ablanız. İnsanın önce kendine saygısı olmalı.

Sizin iş yerindeki kadının öncelikle kendisine saygısı yok. Aldatan bir adamla aynı evi, aynı yatağı paylaşmak cidden geniş bir mezhep ister.
Kadınların tapusu bende egolarını anlamıyorum, anlayamıyacağım da. Böyle kadınlar oldukça erkekler daha çok aldatır. Ve inanın böyle kadınlar aldatılmayı da hak ediyorlar.

aldatan kendini altadır...ewlimisiniz....
ewlilik göründüğü kadar basit birşey değildir...veeee hiç kimse aldatılmayı haketmez emin olun.

Ben anlamıyorum bir insan aldatınca nasıl kendi telefonuna kızla fotoğrafını çeker videosunu çeker ve bunları silmez. Çok mantıksız değil mi? evli bir insan rahat rahat kendi telefonundan bunları çekecek, silmeyecek ve rahatça sizin tele bakmanıza izin verecek engel olmayacak. Bu kadar pişkini var mı gerçekten? ayrıca madem o görüntüleri gördünüz hala neden o evdesiniz ne neyi soruyorsunuz gaza gelmek olur mu hiç? ayrılın evden o zaman.. ayrıca eşiniz gece dışarı çıkan takılan birisi mi rahat rahat.

aldatan kendini altadır...ewlimisiniz....
ewlilik göründüğü kadar basit birşey değildir...veeee hiç kimse aldatılmayı haketmez emin olun.

Ewli değil evliyim ve arkadaşla aynı fikirdeyim.
Aldatan kendini aldatır kadar da saçma bir söz duymadım.
Aldatılıp affeden kadın ilkini değilse de ikincisini hakeder, aynı suda iki kez yıkanılmaz.

Ben de bilemedim ne yapsanız...
Bir iki hafta süründürün, sonra affedin.
Daha sonra yine aldatsın, bu sefer birkaç gün süründürürsünüz.
Tabi ki yine aldatsın, bu arada kavga gürültü gırla gitsin, kötü sözler kullanın birbirinize ve bu olay olağanlaşsın.
Sonra çocuk da doğurun, adamcık başka kadınlarla günü gün etsin, hazır gazı da almış boşaltması gerek.
Siz evde çocuğunuzla gözü yaşlı kocanızı bekleyin, bir ömür çürütün.
Bence böyle yapın!

Ewli değil evliyim ve arkadaşla aynı fikirdeyim.
Aldatan kendini aldatır kadar da saçma bir söz duymadım.
Aldatılıp affeden kadın ilkini değilse de ikincisini hakeder, aynı suda iki kez yıkanılmaz.

Aldatılıp affeden kadın ilkini değilse de ikincisini hakeder, aynı suda iki kez yıkanılmaz...bu sözünüze katılıyorum...

Back
X