• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım...

Midenizin kaldırmamasını anlıyorum ki gayet doğal bu. Anlayamadığım onun ailesini düşünerek neden gerektiği ölçüde sesinizi çıkarmadınız?
Boşanamayacaksanız hiç yüz göz olmayın , üç maymunu oynayın.
Sesimi yeterince cıkardım gecenin bir yarısı herkes ayaga dikildi...Boşanmak evet,demesi çok kolay geliyor.. Uygulaması bir okadar zor...Cocuk olmasa zaten cekip gitmiştim arkama bakmadan..

Hem çekip gidemiyorum 1 yaşında çocuğum var diyorsunuz (ki bu boşanmayı düşünmüyorum anlamına gelir) hem de kafamı toplamak için evden uzaklaşayım mı diyorsunuz. Evden 3-5 gün uzaklaşmakla bu olayı unutabilecek eskisi gibi evliliğinize kaldığınız yerden devam edebilecek misiniz? Kaldı ki boşanmayı düşünmüyorsanız böyle bir şey yapmanıza hiç gerek yok.

Aksiyon alacak insan oturup düşünmez senin gibi. Gördüğü anda o mesajı harekete geçer. Bahaneleri sıralamışsın çocuk vs.. bak buraya yazdım sen ayrılamazsın,o yüZden hiç yüzgöz olma. Yoksa eşin aldatsam bile gidemiyor kafasına girip hergün aldatacak..
Tamam gitmem çözüm mü peki...sadece kendimimi düşünmeliyim yoksa cocugumuda mı düşünmem gerekiyor, Evet ordan bakınca boşan demek çok kolay yazıldıgı kadar basit geliyor.

Sesimi yeterince cıkardım gecenin bir yarısı herkes ayaga dikildi...Boşanmak evet,demesi çok kolay geliyor.. Uygulaması bir okadar zor...Cocuk olmasa zaten cekip gitmiştim arkama bakmadan..
Boşanın ya da boşanmayın demiyorum ancak bu olayı bu kadar basit şekilde atlatacaksa eşin daha sonra tekrar deneyecektir, denemese bile siz hep şüphe içinde olacaksınız.iki ucu ...lu değnek yani.
Çocuğunuzdan dolayı boşanmayacaksanız keşke en baştan görmezden gelseydiniz.şimdi yüz göz oldunuz ve eşin yaptığım yanıma kâr kaldı diye düşünüyordur.
Tavsiyem bir şekilde eşinize kaybetme korkusunu verin.

Boşanın ya da boşanmayın demiyorum ancak bu olayı bu kadar basit şekilde atlatacaksa eşin dağa sonra tekrar deneyecektir, denemese bile siz hep şüphe içinde olacaksınız.iki ucu ...lu değnek yani.
Çocuğunuzdan dolayı boşabamayacaksanız keşke en baştan görmezden gelseydiniz.şimdi yüz göz oldunuz ve o yaptığım yanıma kâr kaldı diye düşünüyordur.
Tavsiyem bir şekilde eşinize kaybetme korkusunu verin.
İşte bundan bahsediyorum, o şuanda cocugumdan dolayı benim çekip gidemeyeceğimi de düşünüyor.. Nasıl vereceğim o korkuyu?

Fazla sakinsiniz. Olayı sindirmek istiyorsunuz daha çok. Yoksa derdin gerçekten işi çözmek olsa kayınvalide kayınpeder umrunda olmaz evi cehenneme çevirirdin.

hatta onların yanında daha çok çevirirdim.
allah korusun gerçekten çok zor bir durum ancak yaptığına bu kadar eminse bir çığlık iki imzaya biter bu iş.

Aldatılmanın bile allah düzgününü versin yani. Çocuğunuz için ayrılmaktan korkuyorsunuz ama bu adam o kadınlardan hastalık kapar da bana ve çocuğuma bulaştırır diye korkmuyor musunuz?
Kesinlikle düşündümm, oda işin ayrı bir psiliği...Zaten oldu ki ayrılmadım kesinlikle kontrolllerini yaptırmadan birlikte olmam

Hastalık bulaştırma boyutu düşünülmeli bence. hpv falan bulaşırsa kansere dönüşme ihtimali var Allah korusun. Bu çeşit aldatma olaylarında benim aklıma mutlaka geliyor.Kusura bakmayın ama dost acı söyler diye düşünüyorum.

Kesinlikle düşündümm, oda işin ayrı bir psiliği...Zaten oldu ki ayrılmadım kesinlikle kontrolllerini yaptırmadan birlikte olmam

Tamam da ne sıklıkla kontrollerini yaptıracaksınız bunlar çok hassas konular. Siz inanıyor musunuz bu kadar gamsız davranan adamın bir daha aynı şeyi tekrarlamayacağına? Zerre pişmanlık duygusu göstermemiş.

Hastalık bulaştırma boyutu düşünülmeli bence. hpv falan bulaşırsa kansere dönüşme ihtimali var Allah korusun. Bu çeşit aldatma olaylarında benim aklıma mutlaka geliyor.Kusura bakmayın ama dost acı söyler diye düşünüyorum.
Kesinlikle düşündüm, Maalesef acı ama gercek...Oldu ki ayrılmadım kesinlikle kontrollerini yaptırmadan olmaz birliktelik

Paramı vermiş bide. Allah yardımcın olsun ana bi anasını ağlatmak lazım adamın susmaman lazım.

Allah yardımcın olsun çok zor bir durum. Hem aldatıyor hemde sen nefes alamazken onun umrunda bile olmuyor. Allah bildiği gibi yapsın böyle insanları. Boğazını sıkasım geldi herifin pislik herif ya. :KK62:

Onun da mı arkadaşı yapmış ne tesadüf.. Hep aynı yalan. Ona hiç haber vermeden bir gün işten izin alıp gidip boşanma davası açın. Beni sinir eden de hiçbişey olmamış gibi film izleyip gülmesi oldu. Ordan size davayı açtığınıza dair bi kağıt verecekler onu da suratına çarparsınız o zaman da gülebilecek mi görürüz artık...

Tamam gitmem çözüm mü peki...sadece kendimimi düşünmeliyim yoksa cocugumuda mı düşünmem gerekiyor, Evet ordan bakınca boşan demek çok kolay yazıldıgı kadar basit geliyor.
Aldatılmayı kabullenmekte bi çözüm. Böyle bi babayla mutsuz aldatılmayı kabullenmiş bi anneyle çocuğunuzu büyütmekte bi çözüm. Yada dik durup çocuğunuzu mutlu huzurlu güçlü bi anneyle büyütmekte çözüm..
boşanmanın nekadar zor olduğunu kaç örnek gördüğümü inan bilemezsin..

Adam rahat cunku siz ailesi yaninizdayken cingar cikaramazsiniz biliyor... ne desem bilemedim zor bir durum kucuk cocukla

Back
X