- 28 Ocak 2009
- 34.484
- 58.003
- 1.123
Kızın abisi ile konuşmuş eşi.Birde anlaşılır yazsanız..
Abisi için aynı kızla mı yazışmış abisine demi ayarlıycakmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızın abisi ile konuşmuş eşi.Birde anlaşılır yazsanız..
Abisi için aynı kızla mı yazışmış abisine demi ayarlıycakmış
Z kaynı değil bence canım kızın abisi.
Kızın abisi ögrenmiş konu sahibinin eşine sormuş kardeşimle ilişkin mi var diye![]()
evet yani ilk ogrendgmden sonraki konsmanin sebebi buyms guyaZ kaynı değil bence canım kızın abisi.
Kızın abisi ögrenmiş konu sahibinin eşine sormuş kardeşimle ilişkin mi var diye![]()
Z kaynı değil bence canım kızın abisi.
Peki ilk öğrendiğin de neden affettin ki? Kızın atanıp gitmesi mi içini rahatlatan. Kız istedigi kadar uzağa gitsin eşinin yaptığının affı yok bana göre.evet yani ilk ogrendgmden sonraki konsmanin sebebi buyms guya
Guven zaten yok da kucuk bebegim daha benimde annem babam ayriydi bebegim yasamasn istiyrm bunlari sans verdim ama dogru mu bilemiyrmOlay su yani, sen aldatildin. Aldatildigin kizin bir abisi var. Kizin abisi esinle konuşuyor bu yuzden de kizla eşin tekrar konusuyor. Sen de bunu ogrendin guvenin sarsildi
Yok o yuzden degil sonra ogrendm dedim ya bebegm cok kucuktu ve biz sekiz sene sonra evlenebildkcok ugrastk kimsenin yanina gitmk istemedm bebegimlePeki ilk öğrendiğin de neden affettin ki? Kızın atanıp gitmesi mi içini rahatlatan. Kız istedigi kadar uzağa gitsin eşinin yaptığının affı yok bana göre.
Affetmissin o yuzden bence esinin supheli davranışını gorene kadar bir sey yapma ama eğer şüpheli bir sey gorursen durma ama kizla ne konustuklarini iyice ogren bir şekildeGuven zaten yok da kucuk bebegim daha benimde annem babam ayriydi bebegim yasamasn istiyrm bunlari sans verdim ama dogru mu bilemiyrm
Oyle yapiyrm bi daha asla donusu olmaz ama yine de cok zor surekli kuskuEşinin supheli bir hareketi var mi ona bak bence.
aslinda bunlari tanimadgm birileriyle konsmak istedm kimseye soyleyemiyrm yine de hafifledm bitaz sagolunAffetmissin o yuzden bence esinin supheli davranışını gorene kadar bir sey yapma ama eğer şüpheli bir sey gorursen durma ama kizla ne konustuklarini iyice ogren bir şekilde
Bir sey değilaslinda bunlari tanimadgm birileriyle konsmak istedm kimseye soyleyemiyrm yine de hafifledm bitaz sagolun