aldatildimi

Z kaynı değil bence canım kızın abisi.
Kızın abisi ögrenmiş konu sahibinin eşine sormuş kardeşimle ilişkin mi var diye :KK53:

Ama kızın abisinin telefonu yokmuş.
O yüzden kızın numarasından aramış.
Yersen yani...

Son düzenleme:
Arkadasim telefondan yazıyorsun buyuk ihtimalle ama cidden yazdiklarin anlasilmiyor. Tane tane anlasilir yazarsan yardimci oluruz da an itibariyle varsayimlar ustunden gidiyoruz bilgine

Olay su yani, sen aldatildin. Aldatildigin kizin bir abisi var. Kizin abisi esinle konuşuyor bu yuzden de kizla eşin tekrar konusuyor. Sen de bunu ogrendin guvenin sarsildi

Evwt telefondan sikintili oldu biraz ozet gecym son kez aldatildgimi ogrndm zaman gecti ustunden oyle boyle gitti somra tekrar konstklarini ogrendm esimim anlattigina gore kizin abisi konuyu duyms onu sormk icin bi konsma gecms esimde kiza anlatmak icin aramis son konsmada kiz da su an burda ve ben gerginim

Olay su yani, sen aldatildin. Aldatildigin kizin bir abisi var. Kizin abisi esinle konuşuyor bu yuzden de kizla eşin tekrar konusuyor. Sen de bunu ogrendin guvenin sarsildi
Guven zaten yok da kucuk bebegim daha benimde annem babam ayriydi bebegim yasamasn istiyrm bunlari sans verdim ama dogru mu bilemiyrm

Peki ilk öğrendiğin de neden affettin ki? Kızın atanıp gitmesi mi içini rahatlatan. Kız istedigi kadar uzağa gitsin eşinin yaptığının affı yok bana göre.
Yok o yuzden degil sonra ogrendm dedim ya bebegm cok kucuktu ve biz sekiz sene sonra evlenebildkcok ugrastk kimsenin yanina gitmk istemedm bebegimle

Guven zaten yok da kucuk bebegim daha benimde annem babam ayriydi bebegim yasamasn istiyrm bunlari sans verdim ama dogru mu bilemiyrm
Affetmissin o yuzden bence esinin supheli davranışını gorene kadar bir sey yapma ama eğer şüpheli bir sey gorursen durma ama kizla ne konustuklarini iyice ogren bir şekilde

Affetmissin o yuzden bence esinin supheli davranışını gorene kadar bir sey yapma ama eğer şüpheli bir sey gorursen durma ama kizla ne konustuklarini iyice ogren bir şekilde
aslinda bunlari tanimadgm birileriyle konsmak istedm kimseye soyleyemiyrm yine de hafifledm bitaz sagolun

Sekiz sene sonra koca bi hayal kirikligiyms sadce buna uzuluyrm yine de bebegim icin herseyn iyisi olsn diyrm tesekkur ediyrm hepinize anlatmak bile yetti

Aldatılmayan kadın yoktur aldatılmaya göz yuman kocasına toz konudrumayan kadınlar vardır bir de düzenim bozulur diyen kadınlar bir de aman boşver diye işi large ötesi large yapan kadınlar. Aldatıldıysan bir daha aldatılırsın bunun başka yolu yok bu cinsini sevdiklerimin hepsinin kafası aynı maceraaaa arıyorlar. Sen aynısını yapsan akşam haberlerinde izleriz ya da 3. sayfada okuruz üstelik bir de hak veririz. Affetme !

Back
X