- 1 Şubat 2020
- 14
- 3
- 1
- Konu Sahibi Mervenurrrr
Merhaba kızlar canım çok yaniyor hiç beklemediğim biranda eşimin gizli hesap açip farklı bir isimle bir kızla arkadasça sohbet ettiğini gördüm ama eşim evli olduğunu söylemiş ikimzn resmini bile etmiş eşim o kızdan resmni istemiş neden istedin diyorum kötü bir amacım yoktu sadece o mu Diye merak ettim dedi bu Kızla sürekli karsilasiyrm defalarca esime ailesnn resmni atmis çok garip bir hikaye inanin bende anlamadım kız esime tipin çok iyi eşin çok şanslı yazmış eşim ben eşimi çok seviyrm falan yazmış sonra ben Kiz i buldum yazdım esimin ağzından laf almak için eşim sansn herşeyi anlatsn diye biz arkadşca sohbet ettik kötü amacimz yoktu yazmis ama esime hesap sorar gibi ne kadar dikkateszsn neden konustuktan sonra silmedn resimleride gördümu yazmis inann bunistem bende bisey anlamadım eşim beni aldatmismi oluyor pskoljm bozuldu dr gidecem eşim ilk defa böyle birseyni yakaladim neden yaptın bende bilmiyrm seni seviyrm diyor senn guvenini tekrar kazanacam diyor bana yardım edin sizce ne yapmaliyim