Aldatildimişmi oluyorum

Evde karısı harab olsun , adamı memnun edeyim, donunu yikayim , karnini doyurayim diye o da bosluga düşsün kızla konuşsun, evliyim kabul edersen demeye getirsin . Yazık adamcağıza ya çok üzüldüm şimdi

Ne değişik adamlar var. Biseyler yapmaya çalışıyor aklınca şüphe çekmemek için girdiği yollara bak adama dikkat et yeni heyecanlar peşinde flört arıyor kendine seni kandırmasına izin verme.

Canım bal gibi de aldatılmışsın. Affedilmezdir bu. Demesi kolay yapması zor ama herifi hayatından atmalısın. Bu birde senin yakaladığın kim bilir yakalamadığın neler olmuştur...

Ya adam fake hesap acmis bu kizla gorusnek icin. Alt zemin hazirlanmis. Kizla ikisi birbirlerini eklemisler, gotusmusler. Kizin hesabini bile biliyor ki esiniz takip istegi gindemis ya da kiz esinizin fake hesabini biliyor ki kiz rakip istegi gondermis. Sonucta evli barkli biri neden boyle yazissin ki? Arkadasca mi guya? Arkadasca ise neden fake hesap acilsin ki?
Bosluktaydim demesi zaten niyeti bozdugunu kendisunin de kabul etmesi bence. Yakalanmasaydi kimbilir nereye kadar devam edecekti.
Aldatildim mi demissin. Yani ne diyim esin niyetini bozmus zaten. Sadakat madakat hikaye.
Bu arada guven tek kullanimlik. Oyle yeniden kazanilmiyor..affetsen bile omur boyu suphelerle yasayacaksin. Gecmis olsun.

Konu sahibi neden konunuzu silmek için arayışa girdiniz ?

Her şeyi geçtim zaten eşinizin savunma mekanizmaları ele veriyor ki aldatmasını. Bütün sayfaları okudum inanmamak için çabalıyorsunuz fakat aldatmış maalesef.

Sesli harfleri sevelim lütfen.

En son soyleyecwgimi bastan soyleyeyim. Bazi arkadaslar hemen o esi bosardim diye gaz verir. Bu durumda bosanma olmaz. AMA esiniz size karsi ciddi bir hata islemis. Onun burnunu surtmek lazim ki bir daha baska kadina birak yazmayi goz ucuyla bakmasin. Insaniz hepimiz hayatimizin bir doneminde farkli sekillerde de olsa hata yapabiliyoruz. Ona bu yolu da acmamak adina yaptigina pisman edin ki bir daha adim atmasin

En son soyleyecwgimi bastan soyleyeyim. Bazi arkadaslar hemen o esi bosardim diye gaz verir. Bu durumda bosanma olmaz. AMA esiniz size karsi ciddi bir hata islemis. Onun burnunu surtmek lazim ki bir daha baska kadina birak yazmayi goz ucuyla bakmasin. Insaniz hepimiz hayatimizin bir doneminde farkli sekillerde de olsa hata yapabiliyoruz. Ona bu yolu da acmamak adina yaptigina pisman edin ki bir daha adim atmasin
Gerçekten çok teşekkür ederim yazılanlardan sonra insan daha kötu oldum eşime gaza gelip daha kötü oldum ben eşimi gerçekten seviyorum bir daha yapmayacağını inananiyrm sadce güvenim sarsıldı aslında ben aciklayamadim tam olarak böyle değildi konu eşim ile o kız bazı sebeblerden dolayı tanışıyorlardı ben sizinyorumunz için tsk edrim

Sen niye doktora gidiosun , eşin gitsin.
Kendine heyecan arıyor eşiniz.
Ve bundan zevk aldıkça dahada ileri gidecek her defasında.ve evet aldatılmış oluyorsun.

Sen niye doktora gidiosun , eşin gitsin.
Kendine heyecan arıyor eşiniz.
Ve bundan zevk aldıkça dahada ileri gidecek her defasında.ve evet aldatılmış oluyorsun.
Eşimde bazı sebebelrden dolayi iyi değildi ikimiz çift olarak gideceğiz pisikolga bundurumu çözmek icin

Merhaba kızlar canım çok yaniyor hiç beklemediğim biranda eşimin gizli hesap açip farklı bir isimle bir kızla arkadasça sohbet ettiğini gördüm ama eşim evli olduğunu söylemiş ikimzn resmini bile etmiş eşim o kızdan resmni istemiş neden istedin diyorum kötü bir amacım yoktu sadece o mu Diye merak ettim dedi bu Kızla sürekli karsilasiyrm defalarca esime ailesnn resmni atmis çok garip bir hikaye inanin bende anlamadım kız esime tipin çok iyi eşin çok şanslı yazmış eşim ben eşimi çok seviyrm falan yazmış sonra ben Kiz i buldum yazdım esimin ağzından laf almak için eşim sansn herşeyi anlatsn diye biz arkadşca sohbet ettik kötü amacimz yoktu yazmis ama esime hesap sorar gibi ne kadar dikkateszsn neden konustuktan sonra silmedn resimleride gördümu yazmis inann bunistem bende bisey anlamadım eşim beni aldatmismi oluyor pskoljm bozuldu dr gidecem eşim ilk defa böyle birseyni yakaladim neden yaptın bende bilmiyrm seni seviyrm diyor senn guvenini tekrar kazanacam diyor bana yardım edin sizce ne yapmaliyim
Niyeti aldatmakta degil aldatmamakta degil...Bence tesebbus etmis ama becerememis.Yalniz kizin niyeti varmis ihanete aslinda ama yolunu bulamamislar

Eşimde bazı sebebelrden dolayi iyi değildi ikimiz çift olarak gideceğiz pisikolga bundurumu çözmek icin
Valla ben size bişey diyim bunu aklınızdan çıkarmayın,barışsanızda artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacak.o su bulandı birkere.hep bir şüphe olacak içinizde buda sizi hasta edecek yoracak.

Gerçekten çok teşekkür ederim yazılanlardan sonra insan daha kötu oldum eşime gaza gelip daha kötü oldum ben eşimi gerçekten seviyorum bir daha yapmayacağını inananiyrm sadce güvenim sarsıldı aslında ben aciklayamadim tam olarak böyle değildi konu eşim ile o kız bazı sebeblerden dolayı tanışıyorlardı ben sizinyorumunz için tsk edrim
Evli bir adam neden fake bir hesap açar?
Böyle bir adamın bir daha yapmayacağına inanmak Amerika’nın Rusya ile kanka olması gibi bir şey demektir.

Evli biriyle oldu diye, kendi de baştan evli olduğunu söyleyip kızla birlikte olmaktır amacı. Merak değil, o kadınla olma amacında olduğu net ortada. Belki bunun öncesi vardır. Eşiniz, evli erkeklerle olan başka kadınlara yazmıştır. Gözlerinizi kapayabilirsiniz bu sizin tercihiniz. Ben olsam gözlerimi açık tutardım.

Evli bir adam neden fake bir hesap açar?
Böyle bir adamın bir daha yapmayacağına inanmak Amerika’nın Rusya ile kanka olması gibi bir şey demektir.
Okdar pismanimkiburaya konu açtığım için kimse iyi niyetli degil yerin dibine soktunuz eşimi yanlış anlattığım için kendimi ifade edemedim tan olarak bu sekil degildi ama neyse

Eşiniz sırf bunun için ya da bunun gibi başka şeyler için sahte hesap açmış.

İlk kızın yazmasının bir anlamı yok, onu ilk bulup ekleyen eşiniz zaten. Kızın hesabını bildiğine göre araştırmış da. Bu da kızı bayağı kafaya taktığını gösteriyor.

Evli olduğunu vs söylemesinin sebebi, kıza “benle görüşeceksen bunu bilerek görüş ve ilerde benden evlilik gibi başka beklentilere girme” mesajı vermek.

Meraktan diyorsunuz ya. Aldatmaya meyilli olmayan ve eşini seven insan böyle şeyler merak etmez. Arkadaş çevresinin bunu yapabilecek insanlardan oluşması bile başlı başına kötü.

Sizi üzen şey buradaki yorumlar değil, eşinizin yaptıkları. “Kimse iyiniyetli değil demişsiniz” de sizin aldatılmış olmanız ya da olmamanızdan buradakilerin bir kazancı yok ki. Herkes konunuzdan anladığı gerçekleri yazmış. Siz inanmak istemeseniz de.

Ki bence sizde olan bitenin farkındasınız. Yoksa; siz de aynısını yapın da görelim normal miymiş, değil miymiş. Sonra ağlayınca yaptığınız hata, hata olmaktan çıkıyor muymuş?

Affetmeyi tercih edebilirsiniz, o ayrı bir konu. Ama evet, bana göre aldatılmış oluyorsunuz.

Son düzenleme:
Size uygun cevap verenlere cevap vermişsiniz. Bir yalana inanmak istemissiniz ve bu kadar insanın içinde ki size uyan 3-5 cevaba inanmissiniz.
Kusura bakmayın ama eşiniz yakalamasaydiniz veya kizdan biraz ışık alsaydı sizi aldatacakti.
Tamam bu sefer amacına tam ulaşamadı ama bir daha deneyecek. Çünkü gördü ki eşi bir iki yalana hemen inanıyor ve affediyor.
Siz böylece kocaniza sizi istediği gibi aldatma ruhsatını vereceksiniz.
Bir de şöyle dusunun. Eğer siz aynısını yapsaydiniz eşiniz ne yapardı . Cevabı ben vereyim, anında kapıya koyardı sizi hiç şüpheniz olmasın.
Ben olsam konusturmazdim bile. Feyk hesap acmasi bile benim için boşanmaya sebeptir. Hiç bir durust insan feyk hesap açmaz. Açanın mutlaka yiyeceği bir halt vardır.

Back
X