Aldatildimişmi oluyorum

Okdar pismanimkiburaya konu açtığım için kimse iyi niyetli degil yerin dibine soktunuz eşimi yanlış anlattığım için kendimi ifade edemedim tan olarak bu sekil degildi ama neyse
Çünkü eşiniz yerin dibine sokulacak biri. Resmen birine yürümüş ama becerememis.
Ama siz zaten affetmissiniz. Doğrular canınızı bu kadar yaktiysa yöneticilerden konunuzun silinmesini isteyin.
Bunu ancak onlar yapar siz bilemezsiniz.

Teşebbüs var ama vazgeçmiş.
Neden vazgeçtiği önemli.
Kız tehdit mi etti, görüşmeyelim mi dedi.
Yoksa eşiniz vicdana geldi pişman mı oldu?
Bu soruların cevabı netleşene kadar huzur bulmanız zor.
Eşinizi affetmek istiyorsanız affedin.
Yalnız gerçekten affetmek bu konuyu tamamen unutmak demektir.
Yani bu mevzuyu yaşanmamış sayıp yaşamalısınız. Yoksa mutsuz olursunuz.

Eşiniz evli olduğunu ve sizi sevdiğini yazmış bu iyi bir şey, hadi diyelim arkadaşça sohbet etti, kötü amacı yoktu ama kızın "konuşmaları silseydin, eşin görmeseydi" anlamında konuşması hiç iyi niyet değil. Eşinizin kızın ona yürüdüğünü anlamaması imkansız, bunu görüp de konuşmaya devam etmesi de hoş değil. Bilmiyorum güveninizi kazansın bakalım...

Malesefki evet:( Esin arayis icerisinde ve kendi hayatini kabullenecek kendingibi birini bulmaya calismis ama yakalanmis. sananeki elin kizinin resmini istemek aynisini siz yapsaniz neler neler olurdu emin olun inanmayin seviyorum dedigine sevgi bu kadr basitmi seven insan sizce baskasiyla konusurmu allah askina bi de yapip yapip karisidankine seni seviyorum demeleri pismanim demeleri yokmu ben aldatildiginu ögrenipte bir daha yapmayan cok nadirdir siz yinede güvenmeyin ama gözünüzü de üzerinden ayirmayin takip edin

Kardeş sen zaten konuyu açmadan kararını vermişsin bunun aldatma olmadığına, kocanın melaike olduğuna, ufacık bir hatacık yaptığına dair. Eee niye konu açtın ki buraya?

Benim sana tavsiyem, kendine karşı dürüst olman. Bal gibi aldatmış adam işte, bari aldattı ama ben şans verdim de en azından sen kendini kandırma. Seni kandıran biri var nasılsa.

Okdar pismanimkiburaya konu açtığım için kimse iyi niyetli degil yerin dibine soktunuz eşimi yanlış anlattığım için kendimi ifade edemedim tan olarak bu sekil degildi ama neyse
Hayır aksine herkes iyi niyetli ki doğruyu söylüyor.
Seni aldatan kocan için aaa olur mu eşin seni seviyor ne aldatması desek iyi niyetli mi olacaktık?
Eşini aklamaya çalışıyorsun ama sen de gayet farkındasın aldatıldığının.
Bunun devamı da gelecek.

Back
X